reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja właśnie obraduje na mesengerze z mężem [emoji23]
Wczoraj miał nerwa wiec mu powiedziałam ze ma to zostawić odpocząć zrobię mu melisę bo jak ma mieć nerwa i na odwal robić to niech to zostawi i tez tak poczynił [emoji23]
Dziś zeszło z niego i znów mi pisze ze ten kolor wcale nie jest taki ciemny i nawet się mu podoba
Dziewczyny on jest gorszy niż baba on ma szczęście ze ja jestem taka wyluzowana w tej ciazy bo jakby mi jeszcze tak waliło to mamy wojnę w domu

reklama
Margana, to mi twardnieje zazwyczaj z jednej strony czyli to chyba Mały się wypycha, parę razy miałam cały twardy ale teraz rzadko. I Mam tak samo jak ty, że jak chodzę, to mam wrażenie, że brzuch mnie ciągnie
No to jak z jednej strony to chyba raczej maly[emoji6]
A z ta ciezkoscia przy chodzeniu to pewnie taki etap. Chociaz w pietwszej ciazy tez tak myslalam, ze to taki etap, a na wizycie sie okazalo, ze malo nie urodzilam[emoji53] Dlatego troche sie martwie, ale w czwartem mam ktg, wiec sie okaze.

Ja w końcu wróciłam do domu byłam w aptece po tabletki do ssania dla kobiet w ciąży zaszłam od razu do rodzinnej bo akurat nikogo nie było powiedziała ze nic nie slychac gardło lekko różowe także mam nadzieje ze szybko przejdzie rachunki poplacone teraz leżę przed tv i pije jogurt :)

@kinga30 trzymam kciuki żeby to nie był rumień i żebyś nic nie złapała! :*
Zdrowka zycze!

Ja właśnie obraduje na mesengerze z mężem [emoji23]
Wczoraj miał nerwa wiec mu powiedziałam ze ma to zostawić odpocząć zrobię mu melisę bo jak ma mieć nerwa i na odwal robić to niech to zostawi i tez tak poczynił [emoji23]
Dziś zeszło z niego i znów mi pisze ze ten kolor wcale nie jest taki ciemny i nawet się mu podoba
Dziewczyny on jest gorszy niż baba on ma szczęście ze ja jestem taka wyluzowana w tej ciazy bo jakby mi jeszcze tak waliło to mamy wojnę w domu
No dokladnie. Wojna by byla na calego[emoji6]

Hej,ja po wizycie:) Córcia waży trochę ponad 1300 i ma duże stopy:D jak zwykle w gabinecie dostałam mega ciśnienia i mam przepisany na wszelki wypadek dopegyt.Strasznie mnie to denerwuje,że w domu mam normalne,a u lekarza jakiś kosmos.ech,byle do lipca.
Super, już duża dziewczynka [emoji16]
A z tym ciśnieniem, to może syndrom białego fartucha? [emoji6]
Na koniec wizyty też masz takie wysokie? Bo może by tak mierzyć na końcu a nie na początku?

reklama
Hej Mamuski,

Cos was tam podczytuje trzy po trzy.
Moj Malutki chyba nadal poprzecznie lezy albo glowka do gory,bo czuje go nadal w miare nisko.
Z cisnieniem problemu nie mam,ale z raczej szybkim biciem serca.
Ostatnio mecza mnie strasznie dusznosci i brzuch wydaje mi sie tak napiety,ze nie ma juz wiecej miejsca :laugh2:

A dzis zrobilam sernik z truskawkami na zimnoZobacz załącznik 847988
Zdjecie nie odzwierciedla jak jest smaczny,ale to nic ... zapraszam na ciacho :-) :)
Wygląda pysznie :D
Ale najbardziej apetycznie wyglądają truskawki [emoji23]
czekam z niecierpliwością na polskie gruntowe... ;)

Do góry