reklama
kinga30
Fanka BB :)
Już to powiedziałam dzisiaj, bo się tak wkurzyłam jeszcze cała chodzę. Zdobilam sobie melisę i moze się jakos uspokojeTy Kinga powinnaś postawić sprawę jasno. Ciągle Ci coś przyelekaja...ja bym miała w dupie, najwyżej się obraża za to Ty będziesz miała święty spokój...
arona
wiem , dlatego dopisalam masz wlocha mieszkajacego w Polsce ? Odnajduje sie ?To spróbuj, jak nie chcesz ostro to zażartuj właśnie tak że chyba u Was jest jakieś siedlisko zarazy i żeby się nie narażali
Oooo to @Peugeotka36 będzie miała o czym z Tobą gadać Co do Rzymu to łączy nas to że mój narzeczony z Rzymu
35 - 36 lat to calkiem duza roznica szczerze to tej czterdziestki wcale nie odczuwalam poki mi nie zaczeli wytykac w ciazy
Daj spokój, teraz mnóstwo babek zachodzi w ciążę później, nawet w pierwszą...
wiem , dlatego dopisalam masz wlocha mieszkajacego w Polsce ? Odnajduje sie ?
Już ponad 10 lat tu mieszka i lubi Oczywiście tęskni za pogodą i jedzeniem, ale ogólnie uważa że włochy to dziki kraj, serio Że co chwilę są rozboje, problemy, że w PL większy porządek począwszy od tego na ulicach, przez ogarnianie spraw w urzędach nawet... ogólnie lubi tu być, nie ma w ogóle tematu że chciałby wrócić.
arona
fajnie, moj tez zakochany w Polsce, u nas akurat spokojna cicha wies ale generalnie trzeba przyznac, ze w Polsce sytuacja sie poprawia a we Wloszech jest coraz gorzej...Daj spokój, teraz mnóstwo babek zachodzi w ciążę później, nawet w pierwszą...
Już ponad 10 lat tu mieszka i lubi Oczywiście tęskni za pogodą i jedzeniem, ale ogólnie uważa że włochy to dziki kraj, serio Że co chwilę są rozboje, problemy, że w PL większy porządek począwszy od tego na ulicach, przez ogarnianie spraw w urzędach nawet... ogólnie lubi tu być, nie ma w ogóle tematu że chciałby wrócić.
W Żorach jest poradnia laktacyjna na Sikorskim więc będziesz miała w miare bliskoZazdroszczę, u nas chyba takich nie ma... [emoji20]
Ale ważne, że jest chociaż szkoła rodzenia
fajnie, moj tez zakochany w Polsce, u nas akurat spokojna cicha wies ale generalnie trzeba przyznac, ze w Polsce sytuacja sie poprawia a we Wloszech jest coraz gorzej...
A też jest Włochem? No tak, mój M. też to powtarza... i ogólnie w Warszawie mamy spore grono Włochów którzy tutaj już od lat mieszkają. Część che wrócić kiedyś, ale część absolutnie nie.
arona
tak, Wloch ale milosc do zony poszerzyl o milosc do jej ojczyznyA też jest Włochem? No tak, mój M. też to powtarza... i ogólnie w Warszawie mamy spore grono Włochów którzy tutaj już od lat mieszkają. Część che wrócić kiedyś, ale część absolutnie nie.
Karla88
nie planowalismy 3 dziecka, balam sie komplikacji jak widac slusznie i chorob... ogolnie mialam inne plany ale zycie je zweryfikowalo mam nadzieje ,ze nie bede taka mama- babcia
hej witaj 40 lat to super wiek ja mam 30 lat i drugie dziecko bedzie ale jak moj mąż mi zagwarantuje kolejnego syna to na 40 stkę napewno sie zdecyduje
moja ciocia ma 39 lat i juz zapowiedziala ze na 40stke 3 dziecko chce w ramach prezentu wiec nie czuj sie jak babcia
reklama
arona
Moj twierdzil ,ze on chlopcow nie umie tesciowa miala juz 6 wnuczek zanim jej wnuka dalismy a teraz drugi chlopiec ... tylko moja coreczka niezbyt z tego zadowolona ,tak chciala siostrzyczkehej witaj 40 lat to super wiek ja mam 30 lat i drugie dziecko bedzie ale jak moj mąż mi zagwarantuje kolejnego syna to na 40 stkę napewno sie zdecyduje
moja ciocia ma 39 lat i juz zapowiedziala ze na 40stke 3 dziecko chce w ramach prezentu wiec nie czuj sie jak babcia
Swoja droga mam kilka znajomych po 40, ktore sie bardzo staraja o malenstwo i nie wychodzi a u nas wpadka jak u nastolatkow
Podziel się: