reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Witam!
Podczytuje Was od jakiegos czasu... jestem od was sporo starsza wiec stwierdzilam, ze nie pasuje :oops:
Oczekuje trzeciego (niespodziewanego )dziecka 10 lipca . Mam dwojke 12i 14 lat ...
Ciaza od poczatku z trauma, szok, strach, plamienia, krwawienia,odklejona kosmowka... ech .
Teraz kolejny klopot, rozwarcie :( Dostalam zastrzyki z progesteronu, tabletki przeciwskurczowe ,duzo magnezu i mam lezec :o.... to tak w skrucie duzym.
Ciągły strach o maluszka jest okropny... trzymam za Was mocno kciuki [emoji8] pisz z nami, zawsze to szybciej czas leci i można odciąć choć na chwilę myśli. Leżysz w domu czy szpitalu?

Ciągły strach o maluszka jest okropny... trzymam za Was mocno kciuki [emoji8] pisz z nami, zawsze to szybciej czas leci i można odciąć choć na chwilę myśli. Leżysz w domu czy szpitalu?
dzieki i wzajemnie a leze w domu na szczescie :) i oby tak zostalo ... tzn nie, oby sie polepszylo na tyle bym mogla troche wiecej ...

Dobra. Pierwsza pralka gotowa. Lovela płyn 60 stopni. I nie mam gdzie powiesić kolejnych. Akcja pranie wstrzymana do wyschnięcia. A takie plany mialam[emoji3][emoji3][emoji3]

Witamy nowa koleżankę. Spokojnie żadna z Ciebie babcia. Ja mam 35 lat, mąż 41. Współczuję ciężkiej ciąży. Wiele z nas tu boryka się z problemami. Ale jest i tak nadzwyczaj wesoło [emoji16][emoji16][emoji16]

reklama
Do góry