reklama
Hej dziewczyny mam deficyt czas jak widać... Na forum jestem sporadycznie.. Więc nawet nie wiem co się u was dzieje za bardzo..
Dziś pierwsza nocka na nowym mieszkaniu na którym..
- Nie mam jeszcze kuchni
-Łazienka jest w kaflach + toaleta + prysznic - więc tu cywilizacja :d
- Sypialnia w której śpimy jest wyłożona panelami do połowy łóżko sypialniane z materacem przyjdzie dziś bądź jutro, a mimo wszystko fajnie spało się na materacu
Kuchnia połowa stworzona
Wykąpać się można, siusiu zrobić też
A więc działamy dalej już po śniadaniu jesteśmy ale nawet mamy tv na którym oglądaliśmy wczoraj film wieczorem HEHE więc warunki są jakie są ale jest wesoło
Poza tym że strasznie męczy mnie katar :/ do łazienki o sypialni nie mamy jeszcze drzwi ale powiem wam że mimo tych "niedogodności" cieszę się na to mieszkanie (jak na razie w warunkach polowych) i cieszę się że jest M chociaż na tydzień nie mieliśmy wyboru i musieliśmy już się tu przeprowadzić bo umowa najmu mieszkania nam wyszła [emoji14] no cóż damy radę
Agd całe do mieszkania przyjdzie w pon radocha hehe
Pozdrowienia z placu remontowego
Dziś pierwsza nocka na nowym mieszkaniu na którym..
- Nie mam jeszcze kuchni
-Łazienka jest w kaflach + toaleta + prysznic - więc tu cywilizacja :d
- Sypialnia w której śpimy jest wyłożona panelami do połowy łóżko sypialniane z materacem przyjdzie dziś bądź jutro, a mimo wszystko fajnie spało się na materacu
Kuchnia połowa stworzona
Wykąpać się można, siusiu zrobić też
A więc działamy dalej już po śniadaniu jesteśmy ale nawet mamy tv na którym oglądaliśmy wczoraj film wieczorem HEHE więc warunki są jakie są ale jest wesoło
Poza tym że strasznie męczy mnie katar :/ do łazienki o sypialni nie mamy jeszcze drzwi ale powiem wam że mimo tych "niedogodności" cieszę się na to mieszkanie (jak na razie w warunkach polowych) i cieszę się że jest M chociaż na tydzień nie mieliśmy wyboru i musieliśmy już się tu przeprowadzić bo umowa najmu mieszkania nam wyszła [emoji14] no cóż damy radę
Agd całe do mieszkania przyjdzie w pon radocha hehe
Pozdrowienia z placu remontowego
Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
I dobrze Kiniu bo Ty i dzidzia najważniejsi a jak się obraża no to trudno tym bardziej że to nie pierwsza taka sytuacjaJuż to powiedziałam dzisiaj, bo się tak wkurzyłam jeszcze cała chodzę. Zdobilam sobie melisę i moze się jakos uspokoje
Onaszczesliwa2018
2 tabletki do zmywarki wrzucić do bębna i włączyć pranie [emoji8]Cześć witajcie [emoji6] macie może jakiś sprawdzony domowy sposób na czyszczenie pralki? My dzień wizyta u diabetologa, udało się umówić prywatnie i nie czekać wieczności...
Onaszczesliwa2018
Haha uwielbiam te Twoje teksty ja też zamieniam się wielkimi krokami w slonia[emoji16] ostatni tydzień to szok [emoji33] [emoji2] ciekawe kim będziemy w lipcu [emoji23]Sloniuje się do Rossmanna. Ostatnie rzeczy kosmetyczne na liście i koniec. Mam dość. Co chwila patrzę na swoją listę i jeszcze mi się coś przypomina. Nie dość że slonio-orka ze mnie to jeszcze pamięć szwankuje.
hej witaj 40 lat to super wiek ja mam 30 lat i drugie dziecko bedzie ale jak moj mąż mi zagwarantuje kolejnego syna to na 40 stkę napewno sie zdecyduje
moja ciocia ma 39 lat i juz zapowiedziala ze na 40stke 3 dziecko chce w ramach prezentu wiec nie czuj sie jak babcia
Ty serio z tym 3-cim??
Sloniuje się do Rossmanna. Ostatnie rzeczy kosmetyczne na liście i koniec. Mam dość. Co chwila patrzę na swoją listę i jeszcze mi się coś przypomina. Nie dość że slonio-orka ze mnie to jeszcze pamięć szwankuje.
Hahahaha Coś czuję że "słoniuję się" wejdzie na stałę do naszego słownika A z pamięcią wiesz, jak to u słonia
2 tabletki do zmywarki wrzucić do bębna i włączyć pranie [emoji8]
Ej naprawdę? I to oczyszcza w środku pralkę?? Może sobie zrobię takie czyszczenie jak pójdę na L4.
Onaszczesliwa2018
Haha ja wolę zdecydowanie jak jest "Ruch " tyle że ja niemoge nic robić więc trochę inna sytuacja [emoji16]Mniejszy ruch na forum ma swoje plusy. Nie muszę wybierać czy chce posprzątać w domu czy być na bieżąco [emoji16]
reklama
malina_11
Kuwa nie mam zmywarki [emoji23]2 tabletki do zmywarki wrzucić do bębna i włączyć pranie [emoji8]
Podziel się: