reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Cześć witajcie [emoji6] macie może jakiś sprawdzony domowy sposób na czyszczenie pralki? My dziś wizyta u diabetologa, udało się umówić prywatnie i nie czekać wieczności...

Ostatnia edycja:
reklama
Sloniuje się do Rossmanna. Ostatnie rzeczy kosmetyczne na liście i koniec. Mam dość. Co chwila patrzę na swoją listę i jeszcze mi się coś przypomina. Nie dość że slonio-orka ze mnie to jeszcze pamięć szwankuje.

Hej dziewczyny :) mam deficyt czas jak widać... Na forum jestem sporadycznie.. Więc nawet nie wiem co się u was dzieje za bardzo.. :(

Dziś pierwsza nocka na nowym mieszkaniu na którym..
- Nie mam jeszcze kuchni
-Łazienka jest w kaflach + toaleta + prysznic - więc tu cywilizacja :d
- Sypialnia w której śpimy jest wyłożona panelami do połowy :D łóżko sypialniane z materacem przyjdzie dziś bądź jutro, a mimo wszystko fajnie spało się na materacu :D
Kuchnia połowa stworzona :)
Wykąpać się można, siusiu zrobić też :D

A więc działamy dalej :D już po śniadaniu jesteśmy :D ale nawet mamy tv na którym oglądaliśmy wczoraj film wieczorem HEHE więc warunki są jakie są ale jest wesoło :)

Poza tym że strasznie męczy mnie katar :/ do łazienki o sypialni nie mamy jeszcze drzwi :D ale powiem wam że mimo tych "niedogodności" cieszę się na to mieszkanie (jak na razie w warunkach polowych) i cieszę się że jest M :) chociaż na tydzień :) nie mieliśmy wyboru i musieliśmy już się tu przeprowadzić bo umowa najmu mieszkania nam wyszła [emoji14] no cóż damy radę :)

Agd całe do mieszkania przyjdzie w pon :D radocha hehe

Pozdrowienia z placu remontowego :D

Sloniuje się do Rossmanna. Ostatnie rzeczy kosmetyczne na liście i koniec. Mam dość. Co chwila patrzę na swoją listę i jeszcze mi się coś przypomina. Nie dość że slonio-orka ze mnie to jeszcze pamięć szwankuje.
Haha uwielbiam te Twoje teksty ja też zamieniam się wielkimi krokami w slonia[emoji16] ostatni tydzień to szok [emoji33] [emoji2] ciekawe kim będziemy w lipcu [emoji23]

hej witaj :) 40 lat to super wiek :) ja mam 30 lat i drugie dziecko bedzie ale jak moj mąż mi zagwarantuje kolejnego syna to na 40 stkę napewno sie zdecyduje :D
moja ciocia ma 39 lat i juz zapowiedziala ze na 40stke 3 dziecko chce w ramach prezentu :D wiec nie czuj sie jak babcia ;)

Ty serio z tym 3-cim??

Hahahaha :D :D Coś czuję że "słoniuję się" wejdzie na stałę do naszego słownika :D A z pamięcią wiesz, jak to u słonia ;)

2 tabletki do zmywarki wrzucić do bębna i włączyć pranie [emoji8]

Ej naprawdę? I to oczyszcza w środku pralkę?? Może sobie zrobię takie czyszczenie jak pójdę na L4.

reklama
Do góry