reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Meliska dobrze dziala i na nerwy i na sen i macice tez wycisza. Wiele z nas tu ja pije[emoji6]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
Oj nie wiem czy masz większą masę. Ja zaczynałam z nadwagą i teraz wyglądam jak ludzik michelin w ciaży...Ja tez mam łozysko na przedniej ścianie.
Dobra codziennie Ci będę pisała gdzie znajduję tętno żebyś wiedziała gdzie masz mówić do swojego dziecka :D
Hahahaha ja zaczynałam z otyłością więc się nie kłóć [emoji2] Hahahaha dzięki, to bardzo miłe [emoji2][emoji2]

oar8qqmzp357f8q1.png

Aniołek 31.07.2017 (*)

Ja jutro do tej warszawy na to echo jadę wkurzylam się trochę bo dość ze bardzo daleko mam to jeszcze przełożyli mi wizytę z 18 na 19.30 eh i po nocy będziemy musieli wracać :/ ale biorę ze sobą całą ekipę mąż mamę i tatę żeby mnie uspokajali bo ja zawału dostane tam przed tą wizyta xd
Ja też miałam tak późno i jeszcze był poślizg ;/ ale będziesz spokojniejsza zbadają wsYstko ;)

A ja straciłam głos [emoji58]
Szlag mnie trafi nic nie boli tylko kaszle i gardło boli syrop z cebuli wypiłam mleko z miodem wypiłam herbatę tez
Ja się zapłacze normalnie [emoji58]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A co powinnam zabrać ze sobą? To echo mam ze względu na moja wadę serca u dziecka narazie nic nie wyszło. Swoją całą dokumentację ? Skserowana?
Ja wzięłam też wszystkie dokumenty z ciąży dzidziusia ale już nawet nie pamiętam ,spojrzała tylko na skierowanie i badał mnie bardzo długo ,wszystko dokładnie ;) będzie dobrze !! Tym bardziej że nic nie wyszło
Tylko w rejestracji daja ci i wypełniasz dokumentów wez karte ciąży

reklama
Do góry