reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Ooooo Marta! Pisałaś że Twój syn coś mniej sie rusza. To ja tak miałam ostatnich parę dni, wczoraj już byłam bliska wyjazdu do szpitala ale mnie skopał delikatnie na wieczór, a dziś szaleje tak że przez ubranie widać. Takie najwidoczniej dni teraz nastały :) Ja się zastanawiam czy to nie przez moją masę go tak słabiej czuję i zamawiam detektor tętna, bo osiwieje jesli kiedyś znowu bedzie cały dzień spał w najlepsze jak wczoraj.
Ja mam większą masę od Ciebie ale też łożysko z przodu i już kilka razy jak się przekręcił główką w dół to dużo mniej i słabiej go czułam. Teraz trochę pokopał to jestem spokojna ale czuję, że bije głównie w łożysko bo są przytłumione te ruchy.
Ja w takim razie detektora nie kupuję bo przecież jak Ty znajdziesz tętno to i ja bym znalazła [emoji2][emoji2]

oar8qqmzp357f8q1.png

Aniołek 31.07.2017 (*)

Ja mam większą masę od Ciebie ale też łożysko z przodu i już kilka razy jak się przekręcił główką w dół to dużo mniej i słabiej go czułam. Teraz trochę pokopał to jestem spokojna ale czuję, że bije głównie w łożysko bo są przytłumione te ruchy.
Ja w takim razie detektora nie kupuję bo przecież jak Ty znajdziesz tętno to i ja bym znalazła [emoji2][emoji2]

oar8qqmzp357f8q1.png

Aniołek 31.07.2017 (*)
Oj nie wiem czy masz większą masę. Ja zaczynałam z nadwagą i teraz wyglądam jak ludzik michelin w ciaży...Ja tez mam łozysko na przedniej ścianie.
Dobra codziennie Ci będę pisała gdzie znajduję tętno żebyś wiedziała gdzie masz mówić do swojego dziecka :D

@taycia to zapewne był jakiś stary ususzony skrzep. Ja tak miałam parę razy przed ciążą. A co do mojej cipki to jest mega napuchnieta i taka rozpulchniona. Ł mówi, że zrobiłam się mega ciasna. AAAA i dołączyłam do zabawy pod tytułem "Masz mokro? Powąchaj majtki" i takie jak sie uprę to słodkie tam wyczuje jak większość z Was :D
Ta zabawa jest chora ale też w niej uczestniczę [emoji2][emoji2] ostatnio miałam taki dzień że cały czas było mokro. Oczywiście byłam pewna że to wody ale na drugi dzień już normalnie. Normalnie to znaczy mokro ale mniej. Ja bez wkładki się nie ruszam. A po jakimś ruchu czyli spacer albo ogarniecie domu od razu żółte upławy. Ale skoro mam tak od początku ciąży to chyba faktycznie taki mój urok i do lipca się tego nie pozbędę [emoji4]

oar8qqmzp357f8q1.png

Aniołek 31.07.2017 (*)

Ta zabawa jest chora ale też w niej uczestniczę [emoji2][emoji2] ostatnio miałam taki dzień że cały czas było mokro. Oczywiście byłam pewna że to wody ale na drugi dzień już normalnie. Normalnie to znaczy mokro ale mniej. Ja bez wkładki się nie ruszam. A po jakimś ruchu czyli spacer albo ogarniecie domu od razu żółte upławy. Ale skoro mam tak od początku ciąży to chyba faktycznie taki mój urok i do lipca się tego nie pozbędę [emoji4]

oar8qqmzp357f8q1.png

Aniołek 31.07.2017 (*)
Czyli wszystkie mamy podobnie☺️

No nie wiem właśnie od popołudnia jakoś mi tak znów dziwnie ale pozbieram się szybko musi być dobrze [emoji123] szkoda że tak samemu człowiek nieumie się zbadać [emoji23] [emoji16]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
No to prawda, najgorsze to czekanie od wizyty do wizyty, zwlaszcza jak cos nas niepokoi. Ale musimy dac rade. Juz zostalo mniej niz wiecej[emoji6]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
Ja jutro do tej warszawy na to echo jadę wkurzylam się trochę bo dość ze bardzo daleko mam to jeszcze przełożyli mi wizytę z 18 na 19.30 eh i po nocy będziemy musieli wracać :/ ale biorę ze sobą całą ekipę mąż mamę i tatę żeby mnie uspokajali bo ja zawału dostane tam przed tą wizyta xd

Do góry