reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

A ja straciłam głos [emoji58]
Szlag mnie trafi nic nie boli tylko kaszle i gardło boli syrop z cebuli wypiłam mleko z miodem wypiłam herbatę tez
Ja się zapłacze normalnie [emoji58]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Eh :( i jak jutro do pracy pójdziesz ? Może kilka dni wolnego w związku z tym ?

reklama
Powiem ci ja i tak podziwiam cię w twoim stanie jak złe się czujesz to ci jeszcze goście się zjeżdżają .. powinnaś odpoczywać
Na twoim miejscu poprostu bym powiedziała ze przepraszam ale jesteś tak słaba leżysz ze nie jesteś w stanie przyjąć nikogo a ciąża jest zagrożona wiec ie chcesz się dodatkowo denerwować przecież każdy normalny to zrozumie

Najgorsze ze potem cały tydz ty się stresujesz jak coś się dzieje

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Już mi brak słów na to wszystko:( a dopiero doczytałam, że glos straciłaś na krtań jak wejdzie to paskudztwo bo potem dlugo schodzi:/

Oj nie wiem czy masz większą masę. Ja zaczynałam z nadwagą i teraz wyglądam jak ludzik michelin w ciaży...Ja tez mam łozysko na przedniej ścianie.
Dobra codziennie Ci będę pisała gdzie znajduję tętno żebyś wiedziała gdzie masz mówić do swojego dziecka :D
Jola to jak masz lozysko na przedniej scianie to wina lozyska. Ja mase mam raczej wieksza id Ciebie, a czuje i widze ruchy dobrze. Chwilami juz az nieprzyjemnie. A lozysko na tylnej scianie.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Ja jutro do tej warszawy na to echo jadę wkurzylam się trochę bo dość ze bardzo daleko mam to jeszcze przełożyli mi wizytę z 18 na 19.30 eh i po nocy będziemy musieli wracać :/ ale biorę ze sobą całą ekipę mąż mamę i tatę żeby mnie uspokajali bo ja zawału dostane tam przed tą wizyta xd
Ojej, to godzina fatalna. Ale trudno. Dobrze, ze masz obstawe. Na pewno bedzie wszystko dobrze. Trzymam kciuki!

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
Do góry