reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Meliska dobrze dziala i na nerwy i na sen i macice tez wycisza. Wiele z nas tu ja pije[emoji6]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
Oj nie wiem czy masz większą masę. Ja zaczynałam z nadwagą i teraz wyglądam jak ludzik michelin w ciaży...Ja tez mam łozysko na przedniej ścianie.
Dobra codziennie Ci będę pisała gdzie znajduję tętno żebyś wiedziała gdzie masz mówić do swojego dziecka :D
Hahahaha ja zaczynałam z otyłością więc się nie kłóć [emoji2] Hahahaha dzięki, to bardzo miłe [emoji2][emoji2]

oar8qqmzp357f8q1.png

Aniołek 31.07.2017 (*)

Ja jutro do tej warszawy na to echo jadę wkurzylam się trochę bo dość ze bardzo daleko mam to jeszcze przełożyli mi wizytę z 18 na 19.30 eh i po nocy będziemy musieli wracać :/ ale biorę ze sobą całą ekipę mąż mamę i tatę żeby mnie uspokajali bo ja zawału dostane tam przed tą wizyta xd
Ja też miałam tak późno i jeszcze był poślizg ;/ ale będziesz spokojniejsza zbadają wsYstko ;)

A ja straciłam głos [emoji58]
Szlag mnie trafi nic nie boli tylko kaszle i gardło boli syrop z cebuli wypiłam mleko z miodem wypiłam herbatę tez
Ja się zapłacze normalnie [emoji58]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A co powinnam zabrać ze sobą? To echo mam ze względu na moja wadę serca u dziecka narazie nic nie wyszło. Swoją całą dokumentację ? Skserowana?
Ja wzięłam też wszystkie dokumenty z ciąży dzidziusia ale już nawet nie pamiętam ,spojrzała tylko na skierowanie i badał mnie bardzo długo ,wszystko dokładnie ;) będzie dobrze !! Tym bardziej że nic nie wyszło
Tylko w rejestracji daja ci i wypełniasz dokumentów wez karte ciąży

reklama
Do góry