reklama
martaaa515
Fanka BB :)
Hahahaha ja zaczynałam z otyłością więc się nie kłóć [emoji2] Hahahaha dzięki, to bardzo miłe [emoji2][emoji2]Oj nie wiem czy masz większą masę. Ja zaczynałam z nadwagą i teraz wyglądam jak ludzik michelin w ciaży...Ja tez mam łozysko na przedniej ścianie.
Dobra codziennie Ci będę pisała gdzie znajduję tętno żebyś wiedziała gdzie masz mówić do swojego dziecka
Aniołek 31.07.2017 (*)
Margana
Ah to tez niedaleko. Ja w druga strone, Stablowice[emoji6]
Aniołek[*] 8.08.2017
martaaa515
Kolejny raz trzeba napisać, że to taki etap [emoji2]Czyli wszystkie mamy podobnie[emoji5]
W ogóle dziś zaczęłam 7 miesiąc i trzeci trymestr [emoji3][emoji3][emoji3]
Aniołek 31.07.2017 (*)
Agatka29
Ja też miałam tak późno i jeszcze był poślizg ;/ ale będziesz spokojniejsza zbadają wsYstkoJa jutro do tej warszawy na to echo jadę wkurzylam się trochę bo dość ze bardzo daleko mam to jeszcze przełożyli mi wizytę z 18 na 19.30 eh i po nocy będziemy musieli wracać :/ ale biorę ze sobą całą ekipę mąż mamę i tatę żeby mnie uspokajali bo ja zawału dostane tam przed tą wizyta xd
Nowaja16
Dokładnie tak mam nadzieje ze jutro odetchne z ulgąJa też miałam tak późno i jeszcze był poślizg ;/ ale będziesz spokojniejsza zbadają wsYstko
Nowaja16
A co powinnam zabrać ze sobą? To echo mam ze względu na moja wadę serca u dziecka narazie nic nie wyszło. Swoją całą dokumentację ? Skserowana?Ja też miałam tak późno i jeszcze był poślizg ;/ ale będziesz spokojniejsza zbadają wsYstko
Agatka29
Ja wzięłam też wszystkie dokumenty z ciąży dzidziusia ale już nawet nie pamiętam ,spojrzała tylko na skierowanie i badał mnie bardzo długo ,wszystko dokładnie będzie dobrze !! Tym bardziej że nic nie wyszłoA co powinnam zabrać ze sobą? To echo mam ze względu na moja wadę serca u dziecka narazie nic nie wyszło. Swoją całą dokumentację ? Skserowana?
Tylko w rejestracji daja ci i wypełniasz dokumentów wez karte ciąży
reklama
Margana
Haha, mi na wiele pytan tak odpowiada - przeciez jest pani w ciazy[emoji6]Ja też jak aplikuje luteline czy globulkę to w środku jest bardzo napuchnięta ,pytałam już lekarza że taka napuchnięta to mi odpowiedział a jaka ma być w ciąży
Aniołek[*] 8.08.2017
Podziel się: