reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Czesc dziewczynki :) ja już po spacerze :) kupilam kocyk, jeansiki dla małej (elastyczne) tak na jesień :) i od mamy dostałam butelki tommee tippee :) i mam pytanie [emoji16] czy ten "plastik" na miejsce na dziurke do picia trzeba wypchnac? Tak samo jak ta po boku? Bo mi się wydaje , że to ta antykolkowa dziurka
1522754041-3bbdf9fad940a7da-aaaaaa.jpeg

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Też dobre [emoji23]
Ale taką historię też znam - rodzice kumpla brali ślub w 6-7tc, i była bajeczka, że wczesniak, nawet jemu tak mówili, dowiedział się jak był już dorosły, tzn jak jego dziewczyna zaszła w ciążę i zaczął być bardziej "na bieżąco" [emoji6]

0d1yrjjgtd95fou3.png
Moja też mi zawsze mowi, że nie powinnam Marysi opowiadac, że była w brzuchu jak ślubowałam☺️ dla mnie to zaden wstyd☺️

reklama
Do góry