reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
A ja właśnie wyszłam z gabinetu. Córcia potwierdzona na 100% [emoji3] wszystko dobrze, młoda waży już 1178 gram. Od teraz wizyty co 2-3 tygodnie, co mnie bardzo cieszy ;)

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ooo takiej wagi jeszcze tu u nas nie było [emoji16][emoji16][emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

Margana, to Wam opowiem coś na temat nieślubnego dziecka ;)
kumpela brała ślub w lipcu, urodziła w 3 króli. Jakby się nie liczyło to w ciąży była ;) ale jej teściowa chodziła po wsi i wszystkim opowiadała, że biedna wcześniaka urodziła ;) szkoda tylko, że dziecko ważyło 3,5 kilo ;)
Haha, dobre. Z 6 miesiaca 3,5 kilo to wyczyn[emoji23]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

A ja właśnie wyszłam z gabinetu. Córcia potwierdzona na 100% [emoji3] wszystko dobrze, młoda waży już 1178 gram. Od teraz wizyty co 2-3 tygodnie, co mnie bardzo cieszy ;)

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Wow jaka juz duza[emoji3] Super, ze wszystko dobrze!

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
Karoolka - piekna waga coreczki.

Ja juz po wizycie. Zwolnienie na kolejne dwa tygodnie. Sluchalam serduszka Malego.
W piatek gluuukoza - bleee..
Pozdrowienia

Do góry