reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dużo :(

0d1yrjjgtd95fou3.png
No troche sie juz zaczelam martwic na ilu sie skonczy. Ale przeszlo.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
A kiedy wizyta? (przepraszam, gubię się [emoji15] kojarzy mi się piątek, ale nie jestem pewna, czy to na pewno twoja wizyta... [emoji15])
Może większa dawka magnezu by trochę pomogła?

0d1yrjjgtd95fou3.png
Haha, dobrze kojazysz, piatek. A jutro glukoza. Biore magneB6 3x2, ale odstawilam potas, bo lekarz kazal. Chyba go spowrotem wlacze.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Za to moja w ogole herbat nie pije[emoji53] Jak przyjdzie zima zmarznieta to robie jej kakao, bo to jedyne co cieple sie napije.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
To ja herbatę uwielbiam, i nawet jak jest gorąco to piję zieloną, białą, albo jakieś ziołowe ;)

Ale ostatnio przekonałam się, że pokrzywa, rumianek itd coś dają ;)
Przez dwa dni nie piłam, bo jakoś tak wyszło, że zaparzylam duży dzbanek białej, a potem O robił, i też tylko biała była, i potem nie dość, że obrzęki, to ewidentnie dużo mniej siusiałam... Nie wstawałam ani razu w nocy, itd. A rano i tak obrzęki... Rano skojarzylam, że chyba dobrze byłoby coś wypić, wypiłam szklankę wody z cytryną, kubek pokrzywy, kubek rumianku, i dość szybko zaczęłam odwiedzać wc częściej - do wieczora po obrzekach nie było śladu :)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Margana, to Wam opowiem coś na temat nieślubnego dziecka ;)
kumpela brała ślub w lipcu, urodziła w 3 króli. Jakby się nie liczyło to w ciąży była ;) ale jej teściowa chodziła po wsi i wszystkim opowiadała, że biedna wcześniaka urodziła ;) szkoda tylko, że dziecko ważyło 3,5 kilo ;)
Też dobre [emoji23]
Ale taką historię też znam - rodzice kumpla brali ślub w 6-7tc, i była bajeczka, że wczesniak, nawet jemu tak mówili, dowiedział się jak był już dorosły, tzn jak jego dziewczyna zaszła w ciążę i zaczął być bardziej "na bieżąco" [emoji6]

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Margana, to Wam opowiem coś na temat nieślubnego dziecka ;)
kumpela brała ślub w lipcu, urodziła w 3 króli. Jakby się nie liczyło to w ciąży była ;) ale jej teściowa chodziła po wsi i wszystkim opowiadała, że biedna wcześniaka urodziła ;) szkoda tylko, że dziecko ważyło 3,5 kilo ;)
Mnie to strasznie wkurza takie zachowanie, najważniejsze co ludzie powiedzą zamiast cieszyć się, że jest dziecko.

Do góry