Margana
Fanka BB :)
No troche sie juz zaczelam martwic na ilu sie skonczy. Ale przeszlo.
Aniołek[*] 8.08.2017
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No troche sie juz zaczelam martwic na ilu sie skonczy. Ale przeszlo.
Tak i posiew zaraz przy przyjeciu też i nic tam strasznego nie wyszło. Zobaczymy co ta krew powieKurcze moze to faktycznie infekcyjne[emoji53] A moze ta nerka? Cos z ta nerka wiadomo? Mocz badali?
Aniołek[*] 8.08.2017
Haha, dobrze kojazysz, piatek. A jutro glukoza. Biore magneB6 3x2, ale odstawilam potas, bo lekarz kazal. Chyba go spowrotem wlacze.A kiedy wizyta? (przepraszam, gubię się [emoji15] kojarzy mi się piątek, ale nie jestem pewna, czy to na pewno twoja wizyta... [emoji15])
Może większa dawka magnezu by trochę pomogła?
W tuch czasach to juz nawet nastolatki sie nie ukrywaja[emoji6]Margana, no wiesz mam 15ście lat i trzeba mnie w domu ukrywać. Z tego wychodzi
To ja herbatę uwielbiam, i nawet jak jest gorąco to piję zieloną, białą, albo jakieś ziołoweZa to moja w ogole herbat nie pije[emoji53] Jak przyjdzie zima zmarznieta to robie jej kakao, bo to jedyne co cieple sie napije.
Aniołek[*] 8.08.2017
Dobre... Sory ale [emoji23][emoji33]Moja mama dziś przeszła samą siebie...Szłam na sklepu a mama, weź się ubierz i nie afiszuj się tym brzuchem, bo nie wypada...padłam
Haha, no pomyslalam, ze moze nieslubnego sie wstydzi[emoji6] To juz kompletnie niezrozumiale zachowanie.Margana, we wrześniu będą 3 lata od ślubu [emoji14]
ja piję na przemian w jeden dzień pokrzywa w drugi melisa
Juz coraz bardziej ciekawe ile juz na plusie a za tydzien wizyta ...O jaki brzuszek wystajacy[emoji3]
Aniołek[*] 8.08.2017
Też dobre [emoji23]Margana, to Wam opowiem coś na temat nieślubnego dziecka
kumpela brała ślub w lipcu, urodziła w 3 króli. Jakby się nie liczyło to w ciąży była ale jej teściowa chodziła po wsi i wszystkim opowiadała, że biedna wcześniaka urodziła szkoda tylko, że dziecko ważyło 3,5 kilo
Mnie to strasznie wkurza takie zachowanie, najważniejsze co ludzie powiedzą zamiast cieszyć się, że jest dziecko.Margana, to Wam opowiem coś na temat nieślubnego dziecka
kumpela brała ślub w lipcu, urodziła w 3 króli. Jakby się nie liczyło to w ciąży była ale jej teściowa chodziła po wsi i wszystkim opowiadała, że biedna wcześniaka urodziła szkoda tylko, że dziecko ważyło 3,5 kilo