reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Moja mama dziś przeszła samą siebie...Szłam na sklepu a mama, weź się ubierz i nie afiszuj się tym brzuchem, bo nie wypada...padłam
Haha no tak kiedyś to się nosiło workowate sukienki na karczku zamiast eksponować brzuszek i starsze pokolenie dalej uważa, że brzuchy się ukrywa [emoji23]

w57v9n73fe3ysoga.png

Moja mama dziś przeszła samą siebie...Szłam na sklepu a mama, weź się ubierz i nie afiszuj się tym brzuchem, bo nie wypada...padłam
Niezłe... Prawie oplułam monitor :D
Btw, u syna w żłobku dopiero dzisiaj b zauważyli, że jestem w ciąży, jak przyszłam bez płaszcza.

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Margana, to Wam opowiem coś na temat nieślubnego dziecka ;)
kumpela brała ślub w lipcu, urodziła w 3 króli. Jakby się nie liczyło to w ciąży była ;) ale jej teściowa chodziła po wsi i wszystkim opowiadała, że biedna wcześniaka urodziła ;) szkoda tylko, że dziecko ważyło 3,5 kilo ;)
Haha to ja też urodziłam wcześniaka :D 5-miesiecznego [emoji23]

w57v9n73fe3ysoga.png

reklama
Do góry