reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Tu nie chodzi o ilość bo ja dużo pije, tylko o smak nie gazowanej . Kupię dzisiaj lekko gazowana i dodam cytrynę :)
[emoji106][emoji106][emoji106]
Ja też niegazowanej nie lubię, najchętniej właśnie muszynianka lekko gazowana ;)

Biorę 2xdziennie magnez z potasem. :)
to może weź 3x dziennie, albo dodatkowo sam magnez? W pewnych okolicznościach zapotrzebowanie na magnez rośnie, a ciąża się do nich zalicza ;)
(ewentualnie przerzuć się na muszyniankę - jest wysokozmineralizowana, i zawiera magnez i wapń)

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Nie wiesz na co pobrali? Jak beda wyniki to beda ustalac co dalej tak?
Dobrze, ze ktg czyste i szyjka dluzsza. Tylko skad te bole?

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Na jakieś stany zapalne na pewno i jeszcze jakieś inne . Powiedziała że zobaczymy co krew wykaże w ogóle zaczęły mnie wszystkie mięśnie bolec i kości zęby jak przy grypie ale nie mam goraczki

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Zrobili KTG jest czyste , szyjka ma 3 cm , pobrali krew i musimy czekać na wyniki

Dobrze, że ktg czyste i szyjka się wydłuża [emoji106]
Ale jak tak uważam, że powinni coś "wymyślić", żebyś na kilka tygodni znowu się nie stresowała....

0d1yrjjgtd95fou3.png

Na jakieś stany zapalne na pewno i jeszcze jakieś inne . Powiedziała że zobaczymy co krew wykaże w ogóle zaczęły mnie wszystkie mięśnie bolec i kości zęby jak przy grypie ale nie mam goraczki

Kurcze moze to faktycznie infekcyjne[emoji53] A moze ta nerka? Cos z ta nerka wiadomo? Mocz badali?

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

O matko, przy 12 + nie pomyslalabym o IP. Juz ze 2 razy mialam 12, ale zwykle 8-10.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
A kiedy wizyta? (przepraszam, gubię się [emoji15] kojarzy mi się piątek, ale nie jestem pewna, czy to na pewno twoja wizyta... [emoji15])
Może większa dawka magnezu by trochę pomogła?

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Do góry