Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
Lekkie ale wychodząA na ktg skurcze wychodza?
Aniołek[*] 8.08.2017
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Lekkie ale wychodząA na ktg skurcze wychodza?
Aniołek[*] 8.08.2017
Oj to powinni dac cos przeciwskurczowego. Moze podaja w miedzyczasie. Oby przeszlo jak najszybciej. Ale na pewno to musi troche potrwac, bo nic tak od razu nie dziala. Trzymam kciuki!Lekkie ale wychodzą
A który tydzień u Ciebie?wyciszy się wszystko i będzie okLekkie ale wychodzą
27 jutro no mam nadzieję [emoji20]A który tydzień u Ciebie?wyciszy się wszystko i będzie ok
[emoji8] [emoji8] [emoji8]Oj to powinni dac cos przeciwskurczowego. Moze podaja w miedzyczasie. Oby przeszlo jak najszybciej. Ale na pewno to musi troche potrwac, bo nic tak od razu nie dziala. Trzymam kciuki!
Aniołek[*] 8.08.2017
I jak tam ? Mam nadzieję że lepiej. Może Cię to pocieszy ale ja w poprzedniej ciąży miałam tak samo i też w 27 tygodniu. Dostawalam leki przez dwa dni i dopiero po tym czasie była poprawa i syn urodził sie tydzień po terminie☺27 jutro no mam nadzieję [emoji20]
Chociaż staram się mimo wszystko pozytywnie myśleć i ekstremalnie nienakrecac na prawdę [emoji20]
Narazie bez większych zmian , no musi być dobrze [emoji4]I jak tam ? Mam nadzieję że lepiej. Może Cię to pocieszy ale ja w poprzedniej ciąży miałam tak samo i też w 27 tygodniu. Dostawalam leki przez dwa dni i dopiero po tym czasie była poprawa i syn urodził sie tydzień po terminie[emoji5]
@klaudiaa975 dzieciaczki czasem też mają lenia zresztą podobno 15 godzin śpią także może twoja w nocy szaleje jak spisz a w dzień odsypia :*
Dziękuje Wam dziewczyny za wsparcie przejrzałam sobie wszystkie usg od początku ciąży i mała od początku jest o tydzien mniejsza ja okres miałam też jakoś ponad 30 dni wiec niech sobie rośnie swoim tempem. Pogadalam tez z mama byłam na cmentarzu u córeczki i jakoś mi lzej w końcu zaraz wezmę się za stroik dla córeczki i jeszcze raz pojadę do mojej Oliwki sobie z nią porozmawiać także trochę mi lepiej w końcu :*
Musimy myśleć pozytywnie, chociaż ja już nie będę mowic jakie ostatnie dwa dni miałam jazdy aż wstyd się przyznać co mi się ubzduralo w tej glowie
To dobrze ze już nie panikujesz
Czasem takie wbijanie sobie do głowy jest paraliżujące i niepotrzebny stres który nie służy ani tobie ani dzidziusiowi
Musisz cały czas mówić sobie ze teraz będzie dobrze bo będzie !!!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom