reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

A na ktg skurcze wychodza?

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Lekkie ale wychodzą:(

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
27 jutro no mam nadzieję [emoji20]

I jak tam ? Mam nadzieję że lepiej. Może Cię to pocieszy ale ja w poprzedniej ciąży miałam tak samo i też w 27 tygodniu. Dostawalam leki przez dwa dni i dopiero po tym czasie była poprawa i syn urodził sie tydzień po terminie☺

I jak tam ? Mam nadzieję że lepiej. Może Cię to pocieszy ale ja w poprzedniej ciąży miałam tak samo i też w 27 tygodniu. Dostawalam leki przez dwa dni i dopiero po tym czasie była poprawa i syn urodził sie tydzień po terminie[emoji5]
Narazie bez większych zmian , no musi być dobrze [emoji4]

Dzień dobry :)
Troszkę Was podczytam, bo jestem w tył o ok. 450postow :o Miłej Niedzieli :*

@klaudiaa975 dzieciaczki czasem też mają lenia zresztą podobno 15 godzin śpią także może twoja w nocy szaleje jak spisz a w dzień odsypia :*

Dziękuje Wam dziewczyny za wsparcie przejrzałam sobie wszystkie usg od początku ciąży i mała od początku jest o tydzien mniejsza ja okres miałam też jakoś ponad 30 dni wiec niech sobie rośnie swoim tempem. Pogadalam tez z mama byłam na cmentarzu u córeczki i jakoś mi lzej w końcu zaraz wezmę się za stroik dla córeczki i jeszcze raz pojadę do mojej Oliwki sobie z nią porozmawiać także trochę mi lepiej w końcu :*

Musimy myśleć pozytywnie, chociaż ja już nie będę mowic jakie ostatnie dwa dni miałam jazdy aż wstyd się przyznać co mi się ubzduralo w tej glowie

To dobrze ze już nie panikujesz
Czasem takie wbijanie sobie do głowy jest paraliżujące i niepotrzebny stres który nie służy ani tobie ani dzidziusiowi
Musisz cały czas mówić sobie ze teraz będzie dobrze bo będzie !!!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziękuje :) już dzisiaj cały dzień szaleje, widać przez brzuch jak kopie :) przesunęła się znowu do góry i lepiej ja czuję ❤️ panikowałam ale byłam wystraszona bardzo, już głupie myśli w głowie. Na szczęście już jest wszystko w najlepszym najlepszym porządku.

Kinga kochana, a u Ciebie dobrze ?
Chwily stres ?

reklama
Dziewczyny , które zamawiały z Ikei.
Chciałam zamówić pudełka X3 i pudełko na pościel/kocyki. Wyszło ok 100zl a przesyłka :o jak to możliwe ??
Screenshot_2018-04-01-15-36-04-160_com.opera.browser.png

Załączniki

• Screenshot_2018-04-01-15-36-04-160_com.opera.browser.png
    Screenshot_2018-04-01-15-36-04-160_com.opera.browser.png
    27,7 KB · Wyświetleń: 358
Do góry