reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dziewczyny , które zamawiały z Ikei.
Chciałam zamówić pudełka X3 i pudełko na pościel/kocyki. Wyszło ok 100zl a przesyłka :o jak to możliwe ?? Zobacz załącznik 844374

Hahahahah o kurde! Szalejesz kochana :D a serio to nie mam pojęcia jak oni to liczą... może chcą Ci przywieźć osobiście, Taxi?? [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ojej Aga jakiegos pecha mialas w tym roku[emoji53]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
No, niestety kulinarnie w tym roku ciężko, ale w sumie ten piekarnik strajkuje od dawna, ma swoje lata, to wynajmowane mieszkanie, więc przeżył wielu lokatorów itd...
wczoraj na jakiś czas w ogóle przestała grzać górna grzałka, potem znowu zaczęła, ale piekarnik trzymał np z ustawionych 180 stopni tak max 140...
Ale nowy już zamówiony - po przeprowadzce będę mogła szaleć :D

0d1yrjjgtd95fou3.png

No, niestety kulinarnie w tym roku ciężko, ale w sumie ten piekarnik strajkuje od dawna, ma swoje lata, to wynajmowane mieszkanie, więc przeżył wielu lokatorów itd...
wczoraj na jakiś czas w ogóle przestała grzać górna grzałka, potem znowu zaczęła, ale piekarnik trzymał np z ustawionych 180 stopni tak max 140...
Ale nowy już zamówiony - po przeprowadzce będę mogła szaleć :D

0d1yrjjgtd95fou3.png
Oj po przeprowadzce to dopiero poszalejesz[emoji3] Nie ma to jak piec na swoim sprzecie. Ja dopiero zaczelam uczyc sie piec jak sie przeprowadzilismy na swoje[emoji4]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Kochana właśnie doczytałam. Ech.... Ale będzie dobrze. Zobaczysz. Przesylam moc pozytywnej energii i mysli.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Darka czaruj no Ty moja czarodziejko bo tamte czasy przestały chyba działać potrzebuje nowych[emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji4] a jak Ty się masz?

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Darka czaruj no Ty moja czarodziejko bo tamte czasy przestały chyba działać potrzebuje nowych[emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji4] a jak Ty się masz?

Ja w porównaniu do Ciebie to nie powinnam narzekać. Ale niestety moje spojenie i uszkodzony kręgosłup dają mega w kość. Ciężko nawet leżeć. Jeśli wszystko się nasili to czeka mnie szpital, sterydy i dużo szybszy poród. Paracetamol nie działa a ból momentami odbiera możliwość logicznego myślenia. Robi się stan zapalny wokół nerwów.
Czarownica już czary nowe wysyła. Będzie gut. Musi być. Rzeklam ja etatowa wiedźma Lipcowek.

Ja w porównaniu do Ciebie to nie powinnam narzekać. Ale niestety moje spojenie i uszkodzony kręgosłup dają mega w kość. Ciężko nawet leżeć. Jeśli wszystko się nasili to czeka mnie szpital, sterydy i dużo szybszy poród. Paracetamol nie działa a ból momentami odbiera możliwość logicznego myślenia. Robi się stan zapalny wokół nerwów.
Czarownica już czary nowe wysyła. Będzie gut. Musi być. Rzeklam ja etatowa wiedźma Lipcowek.

Kurde biedna :( ból jest okropny jeszcze jak nic niedziala ehh no nic musimy wierzyć w to że nasze dzieciątka będą donoszone w terminie i wszystko skończy się pozytywnie [emoji8] [emoji8] [emoji8]

Kurde biedna :( ból jest okropny jeszcze jak nic niedziala ehh no nic musimy wierzyć w to że nasze dzieciątka będą donoszone w terminie i wszystko skończy się pozytywnie [emoji8] [emoji8] [emoji8]

U mnie zaczyna byc mowa o rodzeniu juz po 32 tygodniu. Kiepsko to wygląda.

Kurcze Ty tez bidulko sie nacierpisz[emoji53] Oby tylko nie bylo juz gorzej!

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
Do góry