reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Spokojnie dadzą radę tylko ty.sie nie denerwuj [emoji10]. Łatwo się mówi wiem ale najgorsze jest ze dają leki a poprawy nie ma to dobija wiem ale oni napewno to ogarną napewno zobaczysz [emoji4]

w4sqgzu395zb6ngs.png
No właśnie pielęgniarka była zdziwiona jak pytała czy lepiej coś a ja jej że nie [emoji20]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Skurczy takich jak na okres i w kregoslupie też jakby ktoś sciskal[emoji20]

Moze dadza ci jeszcze cos do kroplowki i wtedy przejdzie. Zglaszaj te bole i mow o wszystkim co cie niepokoi. Niech sprawdza wszystko 3 razy i dadza ci cos jeszcze. Zeby zadzialalo.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Onaszczesliwa2018 - ojc. Mam nadzieje,ze szybko przestanie bolec. To dlatego,ze pewnie szyjka sie skraca i powoduje skurcze.
Mysl pozytywnie. Nawet jesli cos by sie stalo to malenstwo ma juz prawie 1 kg. To dobra waga ,ale oby do lipca.
Zdrowych,spokojnych Swiat Wielkanocnych moje Drogie.
Duzo milosci,radosci ,spokoju ducha oraz niezliczonych kopniakow.

Tak na krazenie i obrzeki.pomaga w prawidlowym krazeniu i osprowadzenii krwi z lydki itd. Ja jak sie nalaze narobie to naga puchnie i jest lekko fioletowa. Widac to szczegolnie pod naciskiem sa biale slady jak nacisne palcem.

To kupię sobie takie, dziękuję za opinię :-*

Moze dadza ci jeszcze cos do kroplowki i wtedy przejdzie. Zglaszaj te bole i mow o wszystkim co cie niepokoi. Niech sprawdza wszystko 3 razy i dadza ci cos jeszcze. Zeby zadzialalo.

No mam nadzieję, że się to wszystko uspokoji

Tylko poczytaj w internecie sa rozne stopnie ucisku . dla kobiet w ciazy pierwsze 4 sa wskazane. Ja jestem po zakrzepicy i mam zylaki to kupie 3.

UUmnie Zapalenie żył ale jeszcze żylaków nie mam a naczynka pękają i widać je, takie sine. Poleżę to znikają.
Ale kto wie co będzie później.
Ok. Poczytam, dzięki :-)

reklama
Do góry