reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

U mnie zaczyna byc mowa o rodzeniu juz po 32 tygodniu. Kiepsko to wygląda.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Kurczę oby znalazł się jakiś sposób żeby chociaż troszkę Ci ulżyć:( dzięki Bogu już nasze dzieci są coraz większe i silniejsze [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
O matko, az tak?! Cos Ty? Ale ze wzgledu na to spojenie? Cos moze Ci sie stac pozniej? Od czego uzalezniaja termin?

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Spojenie i kręgosłup tworzą istną bombę. Uszkodzone dyski uciekają na nerwy, im bardziej spojenie sie rozchodzi tym mocniejszy ucisk. I stan zapalny. No i wieczny ból co powoduje skoki.ciśnienia, stres, twardnienie brzucha itp. Lekarze mówią że czasem lepiej dziecku poza macica. A u mnie zobaczymy co będzie po urodzeniu. Być może operacja w trybie pilnym.

Spojenie i kręgosłup tworzą istną bombę. Uszkodzone dyski uciekają na nerwy, im bardziej spojenie sie rozchodzi tym mocniejszy ucisk. I stan zapalny. No i wieczny ból co powoduje skoki.ciśnienia, stres, twardnienie brzucha itp. Lekarze mówią że czasem lepiej dziecku poza macica. A u mnie zobaczymy co będzie po urodzeniu. Być może operacja w trybie pilnym.

Oby wszystko się uspojilo po porodzie biedulka [emoji20] współczuję na prawde

O kurcze, wspolczuje Ci bardzo[emoji20] Mam nadzieje, ze jednak uda sie jak najdluzej dzidzie utrzymac w brzuszku!

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Oby wszystko się uspojilo po porodzie biedulka [emoji20] współczuję na prawde

Będzie dobrze. Musi. I tyle. Liczyłam się z tym zachodzac w ciążę. Było wiadomo, że będzie ciężko ale nikt nie myślał że aż tak. Każdy dzień teraz z brzuszkiem to wygrana na loterii. Oby jak najdłużej. Dlatego zaraz po świętach konczymy kompletowanie wyprawki. Jeden stres mniej.

Będzie dobrze. Musi. I tyle. Liczyłam się z tym zachodzac w ciążę. Było wiadomo, że będzie ciężko ale nikt nie myślał że aż tak. Każdy dzień teraz z brzuszkiem to wygrana na loterii. Oby jak najdłużej. Dlatego zaraz po świętach konczymy kompletowanie wyprawki. Jeden stres mniej.

No tak nikt z gory niezaklada , ze bedzie cos nie tak . Ja myslalam ze jak przetrwamy 1 trymwstr to juz bedzie z gorki a to jakos nie tak jak ma byc Właśnie z moim dziś też na ten temat rozmawialiśmy że jak wyjdę ze szpitala to ogarniamy kompletowanie wyprawki.

O kurcze, wspolczuje Ci bardzo[emoji20] Mam nadzieje, ze jednak uda sie jak najdluzej dzidzie utrzymac w brzuszku!

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Teraz już każdy dzień to krok milowy. A pojutrze juz 28 tydzień zacznę. Zawsze to coś.
Dziś ogólnie mam słaby dzień. Bez sił. Nawet jeść mi się nie chce. Corka szczęśliwa bo zgarnęła full kasy od zająca a ja.nawet swojego nie odpakowalam. Czekam na męża. Smutne są wieczne święta oddzielnie. Dobrze, ze jutro idzie na noc dopiero i we wtorek ma wolne. Oj dół mnie łapie.... przepraszam

Teraz już każdy dzień to krok milowy. A pojutrze juz 28 tydzień zacznę. Zawsze to coś.
Dziś ogólnie mam słaby dzień. Bez sił. Nawet jeść mi się nie chce. Corka szczęśliwa bo zgarnęła full kasy od zająca a ja.nawet swojego nie odpakowalam. Czekam na męża. Smutne są wieczne święta oddzielnie. Dobrze, ze jutro idzie na noc dopiero i we wtorek ma wolne. Oj dół mnie łapie.... przepraszam

Przestań nie przepraszaj bo za co wszystko Cię boli ale się czujesz to dziwne jakbyś palala energia wygadac się też jest dobrze i zawsze to coś ulzy

Rozumiem Ci doskonale. Gdyby nie ciaza to mialabym takie same zmiany ja Twoj maz. Dzwonilam dzis do swoich dziewczyn to nawet nie mialy za wiele czasu zeby gadac[emoji53] Ale juz niedlugo wroci do Was.
Co do dzidzi to fakt, ze juz szanse sa coraz wieksze, ale wiadomo jak to jest. Trzymam kciuki zeby jak najdluzej sie udalo!

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
Do góry