reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

A na ktg skurcze wychodza?

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Lekkie ale wychodzą:(

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
27 jutro no mam nadzieję [emoji20]

I jak tam ? Mam nadzieję że lepiej. Może Cię to pocieszy ale ja w poprzedniej ciąży miałam tak samo i też w 27 tygodniu. Dostawalam leki przez dwa dni i dopiero po tym czasie była poprawa i syn urodził sie tydzień po terminie☺

I jak tam ? Mam nadzieję że lepiej. Może Cię to pocieszy ale ja w poprzedniej ciąży miałam tak samo i też w 27 tygodniu. Dostawalam leki przez dwa dni i dopiero po tym czasie była poprawa i syn urodził sie tydzień po terminie[emoji5]
Narazie bez większych zmian , no musi być dobrze [emoji4]

Dzień dobry :)
Troszkę Was podczytam, bo jestem w tył o ok. 450postow :o Miłej Niedzieli :*

@klaudiaa975 dzieciaczki czasem też mają lenia zresztą podobno 15 godzin śpią także może twoja w nocy szaleje jak spisz a w dzień odsypia :*

Dziękuje Wam dziewczyny za wsparcie przejrzałam sobie wszystkie usg od początku ciąży i mała od początku jest o tydzien mniejsza ja okres miałam też jakoś ponad 30 dni wiec niech sobie rośnie swoim tempem. Pogadalam tez z mama byłam na cmentarzu u córeczki i jakoś mi lzej w końcu zaraz wezmę się za stroik dla córeczki i jeszcze raz pojadę do mojej Oliwki sobie z nią porozmawiać także trochę mi lepiej w końcu :*

Musimy myśleć pozytywnie, chociaż ja już nie będę mowic jakie ostatnie dwa dni miałam jazdy aż wstyd się przyznać co mi się ubzduralo w tej glowie

To dobrze ze już nie panikujesz
Czasem takie wbijanie sobie do głowy jest paraliżujące i niepotrzebny stres który nie służy ani tobie ani dzidziusiowi
Musisz cały czas mówić sobie ze teraz będzie dobrze bo będzie !!!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziękuje :) już dzisiaj cały dzień szaleje, widać przez brzuch jak kopie :) przesunęła się znowu do góry i lepiej ja czuję ❤️ panikowałam ale byłam wystraszona bardzo, już głupie myśli w głowie. Na szczęście już jest wszystko w najlepszym najlepszym porządku.

Kinga kochana, a u Ciebie dobrze ?
Chwily stres ?

reklama
Dziewczyny , które zamawiały z Ikei.
Chciałam zamówić pudełka X3 i pudełko na pościel/kocyki. Wyszło ok 100zl a przesyłka :o jak to możliwe ??
Screenshot_2018-04-01-15-36-04-160_com.opera.browser.png

Załączniki

• Screenshot_2018-04-01-15-36-04-160_com.opera.browser.png
    Screenshot_2018-04-01-15-36-04-160_com.opera.browser.png
    27,7 KB · Wyświetleń: 361
Do góry