reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja zawsze całe czoło i uszy smaruje kremem nivea i wtedy jak jest farba to można ja zetrzeć z kremem [emoji16][emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png
Kurcze ja też nasmarowalam się tłustym kremem ale mi zostały plamy [emoji23] pomocy! Jakiś sposób któraś ma?? Czy będę tak wyglądać aż mi się zmyje [emoji55][emoji55][emoji55]

Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja mam nadzieję wypruć zaraz z pracy i skoczyć do H&M po spodnie ciążowe, bo mam 1 ciążowe i 1 jeansy ktore idealnie zapinają się pod brzuchem, ale jeszcze jakieś czarne by mi się przydały.. A w tym celu muszę udać się do centrum co przy tej pogodzie nie będzie taką szybką akcją... później pakowanie- bo młody na święta z ojcem a my do Włoch :) Co jak co ale śniegu tam na bank nie będzie :D
Ale Wam fajnie z tym wyjazdem[emoji3]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

[QUOTE

Sporo dziewczyn już ma skurcze, niektóre juz są tak blisko porodu aż szok że mają termin tylko 2 miesiące do przodu i nas niedługo tez to czeka [emoji5]️
A no szybko leci [emoji16] mnie denerwuje, że sa ciagle fora grudniowe, styczniowe, lutowe mamy [emoji16] to powinno być gdzieś przeniesione bo przez to ja nie widzę , że jesteśmy coraz bliżej [emoji16] marcowe też powinny już za tydzień zniknąć [emoji16] przed nami byłyby tylko te z kwietnia,maja i czerwca

f2w39n7303c24ozn.png

Marika walcza jeszcze o lokal na Sienkiewicza i ponoc sa duze szanse. Do konca kwietnia ma sie sprawa rozegrac.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
No ale tam chyba ma być tylko przedszkole tak? Bo wiem że gajowicka raczej tak czy siak będzie

p19u3e3keu1ibtzb.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
Do góry