reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja zawsze całe czoło i uszy smaruje kremem nivea i wtedy jak jest farba to można ja zetrzeć z kremem [emoji16][emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png
Kurcze ja też nasmarowalam się tłustym kremem ale mi zostały plamy [emoji23] pomocy! Jakiś sposób któraś ma?? Czy będę tak wyglądać aż mi się zmyje [emoji55][emoji55][emoji55]

Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja mam nadzieję wypruć zaraz z pracy i skoczyć do H&M po spodnie ciążowe, bo mam 1 ciążowe i 1 jeansy ktore idealnie zapinają się pod brzuchem, ale jeszcze jakieś czarne by mi się przydały.. A w tym celu muszę udać się do centrum co przy tej pogodzie nie będzie taką szybką akcją... później pakowanie- bo młody na święta z ojcem a my do Włoch :) Co jak co ale śniegu tam na bank nie będzie :D
Ale Wam fajnie z tym wyjazdem[emoji3]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

[QUOTE

Sporo dziewczyn już ma skurcze, niektóre juz są tak blisko porodu aż szok że mają termin tylko 2 miesiące do przodu i nas niedługo tez to czeka [emoji5]️
A no szybko leci [emoji16] mnie denerwuje, że sa ciagle fora grudniowe, styczniowe, lutowe mamy [emoji16] to powinno być gdzieś przeniesione bo przez to ja nie widzę , że jesteśmy coraz bliżej [emoji16] marcowe też powinny już za tydzień zniknąć [emoji16] przed nami byłyby tylko te z kwietnia,maja i czerwca

f2w39n7303c24ozn.png

Marika walcza jeszcze o lokal na Sienkiewicza i ponoc sa duze szanse. Do konca kwietnia ma sie sprawa rozegrac.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
No ale tam chyba ma być tylko przedszkole tak? Bo wiem że gajowicka raczej tak czy siak będzie

p19u3e3keu1ibtzb.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
Do góry