reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

Następnym razem poproś o przepuszczenie :) ludzie nie zawsze zauważą brzuszek.

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja osobiście wolę nie prosić, bo jak mam wysłuchiwać chamskich komentarzy to wolę postać w kolejce...

w57v9n73fe3ysoga.png

reklama
Masz jakiś sprawdzony krem z filtrem ? A w sierpniu się jeszcze nada krem ? Bo ja jednak końcówka lipca, dwa tygodnie w domu. I wyjdę dopiero z malutka w połowie sierpnia.

Straszne te psikusy. Już mam stresa straszny.. kopnęła dzisiaj dwa razy.. :( jak się to nie zmieni będę miała po świętach.

Jak was podgonie to wstawię Ci co zamówiłam :)

Zazdroszczę :) wypoczywajcie. Należy Wam się :*

Ola :no2::surprised: haha :biggrin2:
Niestety nie mam sprawdzonego kremu z filtrem, bo mloda sie urodzila w listopadzie. Latem miala juz 7 mies. wiec wybor juz byl wiekszy. A wtedy to chyba uzywalam Nivea.
W sierpniu na pewno sie przyda, a moze i we wrzesniu

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Czopków nie używałam, ale mogę polecić wodę z kiszonej (kiszonej, nie kwaszonej) kapusty [emoji23]
Ale serio działa bardzo skutecznie...

0d1yrjjgtd95fou3.png
Ja mam taki problem, że w ogóle kiszonej kapusty jeść nie mogę bo od razu mnie przeczysci. Bardzo ja jednak lubię i czasem nie mogę się powstrzymać, chociaż wiem jak to się skończy [emoji14] Zawsze mam pewnosc, że obiad do którego zjem kapustę w boczki nie pójdzie, bo nie zdąży ;)

w57v9n73fe3ysoga.png

No ale tam chyba ma być tylko przedszkole tak? Bo wiem że gajowicka raczej tak czy siak będzie

p19u3e3keu1ibtzb.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Tak. Zlobek na bank na gajowickiej i docelowo przedszkole tez. Ale to przedszkole chca przeniesc na sienkiewicza.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Ja osobiście wolę nie prosić, bo jak mam wysłuchiwać chamskich komentarzy to wolę postać w kolejce...

w57v9n73fe3ysoga.png
Ja się spotykam póki co tylko z obojętnymi/uprzejmymi. W sklepie ostatnio nie chciałam się przepychać, to jak dotarłam do kasy, miałam już zawroty głowy. W autobusie wolę poprosić o miejsce, bo może być niebezpiecznie.

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry