Ja osobiście wolę nie prosić, bo jak mam wysłuchiwać chamskich komentarzy to wolę postać w kolejce...Następnym razem poproś o przepuszczenie ludzie nie zawsze zauważą brzuszek.
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
Jakbym taka wziela i do tego herbata z cytryną to chyba bym cały dzień i sama cała taka zjadlaa[emoji7]Jasne[emoji3] Wyszly tak
Aniołek[*] 8.08.2017
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Margana
Niestety nie mam sprawdzonego kremu z filtrem, bo mloda sie urodzila w listopadzie. Latem miala juz 7 mies. wiec wybor juz byl wiekszy. A wtedy to chyba uzywalam Nivea.Masz jakiś sprawdzony krem z filtrem ? A w sierpniu się jeszcze nada krem ? Bo ja jednak końcówka lipca, dwa tygodnie w domu. I wyjdę dopiero z malutka w połowie sierpnia.
Straszne te psikusy. Już mam stresa straszny.. kopnęła dzisiaj dwa razy.. jak się to nie zmieni będę miała po świętach.
Jak was podgonie to wstawię Ci co zamówiłam
Zazdroszczę wypoczywajcie. Należy Wam się :*
Ola haha
W sierpniu na pewno sie przyda, a moze i we wrzesniu
Aniołek[*] 8.08.2017
A gajowicka byłaby idealna
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Ja mam taki problem, że w ogóle kiszonej kapusty jeść nie mogę bo od razu mnie przeczysci. Bardzo ja jednak lubię i czasem nie mogę się powstrzymać, chociaż wiem jak to się skończy [emoji14] Zawsze mam pewnosc, że obiad do którego zjem kapustę w boczki nie pójdzie, bo nie zdążyCzopków nie używałam, ale mogę polecić wodę z kiszonej (kiszonej, nie kwaszonej) kapusty [emoji23]
Ale serio działa bardzo skutecznie...
Margana
Tak. Zlobek na bank na gajowickiej i docelowo przedszkole tez. Ale to przedszkole chca przeniesc na sienkiewicza.No ale tam chyba ma być tylko przedszkole tak? Bo wiem że gajowicka raczej tak czy siak będzie
27.06.17 Anastazja [*]
Aniołek[*] 8.08.2017
Przedszkole mi nie koliduje [emoji14] a chociaż tobie byłoby na rękęTak. Zlobek na bank na gajowickiej i docelowo przedszkole tez. Ale to przedszkole chca przeniesc na sienkiewicza.
Aniołek[*] 8.08.2017
27.06.17 Anastazja [*]
Margana
No ja sie jakos tu musze powstrzymac[emoji3]Jakbym taka wziela i do tego herbata z cytryną to chyba bym cały dzień i sama cała taka zjadlaa[emoji7]
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Aniołek[*] 8.08.2017
ani_anita
Ja się spotykam póki co tylko z obojętnymi/uprzejmymi. W sklepie ostatnio nie chciałam się przepychać, to jak dotarłam do kasy, miałam już zawroty głowy. W autobusie wolę poprosić o miejsce, bo może być niebezpiecznie.Ja osobiście wolę nie prosić, bo jak mam wysłuchiwać chamskich komentarzy to wolę postać w kolejce...
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Margana
Tak. Dzis i juyro, bo potrzebuje miec juz wszystko na sobote[emoji3]
Aniołek[*] 8.08.2017
Podziel się: