Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Wytrzymasz latem nie wychodzić przez 2 tygodnie?[emoji16]
Ja dwa dni i idziemy na spacer)
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wytrzymasz latem nie wychodzić przez 2 tygodnie?[emoji16]
Patrz a to mnie ominelo bo ja tak wyrywkowo@olaaa7 czytałam majówki bo Kinga napisała że się tam tyle dzieje i aż z ciekawosci weszłam i patrz co znalazłam może uda Ci się jeszcze z tego skorzystać
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja zawsze całe czoło i uszy smaruje kremem nivea i wtedy jak jest farba to można ja zetrzeć z kremem [emoji16][emoji16]Muszę się przyzwyczaić[emoji16] ale zostały mi plamy na czole i na karku [emoji23] nie polecam farbowania włosów po ciemku!
Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom
No właśnie z ta pogoda to nigdy nie wiadomo, a tutaj deszcz to normalka [emoji2]
A co się dzieje?Kurczę u majówek ale już się dzieje na forum. @malina_11 bardzo ładny Ci kolor wyszedł [emoji5]️ ale jak to mówią ładnemu we wszystkim ladnie[emoji5]️
To ja pomarudze bo ciągle coś boliJa też czuje się jak jakaś babcia , ale już nawet niepisze bo u mnie to norma [emoji2]
No właśnie zastanawiałam się po jakim czasie będzie dobrze wyjść , albo np ile czasu będę mogła z malym spędzać na tarasie miałam w planach was o to zapytac[emoji4]
Sporo dziewczyn już ma skurcze, niektóre juz są tak blisko porodu aż szok że mają termin tylko 2 miesiące do przodu i nas niedługo tez to czekaA co się dzieje?
Ja nie kupuję, spodziewam się raczej wyższych temperatur [emoji6] w razie czego mam jeden cieplejszy rampers, ewentualnie kocyk, jakby było naprawdę zimno
Tez bym tak chciała [emoji4]Nicole wczesniak tydx w szpitalu ur w 35 a 37 wyszlysmy do domu a pierwszy spacer 2 dni po powricie do domu to tak jakby miala 37+4 tc
Bylysmy na 20 min to byl marzec 12 stopni
Skoro lipiec bedzie lato sadze 23 st nizej chyba nie to zostane te 30 min
I bede wydluzac cxas spacerow
Aha no I porod w39 tc conajmniej [emoji23][emoji7]pleaseeeee oby
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No oby naszym dziecia się tak niespieszylo kurde[QUOTE
Sporo dziewczyn już ma skurcze, niektóre juz są tak blisko porodu aż szok że mają termin tylko 2 miesiące do przodu i nas niedługo tez to czeka [emoji5]