reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

A no szybko leci [emoji16] mnie denerwuje, że sa ciagle fora grudniowe, styczniowe, lutowe mamy [emoji16] to powinno być gdzieś przeniesione bo przez to ja nie widzę , że jesteśmy coraz bliżej [emoji16] marcowe też powinny już za tydzień zniknąć [emoji16] przed nami byłyby tylko te z kwietnia,maja i czerwca

f2w39n7303c24ozn.png
No te miesiace co się juz rozpakuja już by mogły być przeniesione

reklama
sie ciesz ze na czarno sie nie zafarbowałaś :D
Ja całe liceum farbowałam włosy na czarno. Wyglądałam ponoć jak Chylińska i nawet nauczyciele tak na mnie wołali :D
W każdym razie pozwoliłam się RAZ pofarbowac mamie. Skończyło sie tak, że na włosach miałam czarne plamy, uszy prawie całe czarne a Mama tak sie wczuwała w rolę nakładając farbę, że nawet na suficie były plamy z farby :D

Ja całe liceum farbowałam włosy na czarno. Wyglądałam ponoć jak Chylińska i nawet nauczyciele tak na mnie wołali :D
W każdym razie pozwoliłam się RAZ pofarbowac mamie. Skończyło sie tak, że na włosach miałam czarne plamy, uszy prawie całe czarne a Mama tak sie wczuwała w rolę nakładając farbę, że nawet na suficie były plamy z farby :D
Hahaha kochana [emoji3] chciała dobrze , a wyszło jak wyszło [emoji23]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Jaglane - chyba już wrzucałam przepis nawet do wątku z przepisami - kasza jaglana, garść daktyli, wiórki kokosowe, odrobinę oleju kokosowego, i ewentualnie jakiś dodatek (migdały, rodzynki, itd) ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
Ah, to tak. Kiedys pisalysmy o tym, ze ja raz sprobowalam upiec ciasteczka jaglane i nie podobaly mi sie. Zrazilam sie[emoji6]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
Do góry