reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Siemka!
U mnie za oknem śnieg :O Masakra, ja 2 dni temu pozbylam się butów zimowych także siedze w domu. Dzis na spacer nie pójdę
Mój Ł poszedł do pracy, ja do łóżka, ale to tylko drzemałam bo mały miał czkawkę i nie mogłam zasnąć.
Wgl mój maż ma w kwietniu 2 dyżury nocne, a ja sie boję być sama w mieszkaniu w nocy :( Jakoś dam radę, ale duuuuużo melisy będę potrzebowała.
Dziś pozapisuje sobie ile czego mam z ubranek i czy coś muszę dokupić, ale z tego co sie orientuje to tylko pajace na 62 i 68. I muszę zacząć syna bardziej kolorowo ubierać, bo pozamawiałam pełno bieli i szarości.
Miłego dnia!

reklama
Koniecznie pokaż co kupiłaś :) No i gratuluję takiej okazji! Super, zazdroszczę :)
Dla malego. W pepco. Ta czapa mnie rozczulila
6c7edcb54780c2c84267b55225b062f5.jpg

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Siemka!
U mnie za oknem śnieg :O Masakra, ja 2 dni temu pozbylam się butów zimowych także siedze w domu. Dzis na spacer nie pójdę
Mój Ł poszedł do pracy, ja do łóżka, ale to tylko drzemałam bo mały miał czkawkę i nie mogłam zasnąć.
Wgl mój maż ma w kwietniu 2 dyżury nocne, a ja sie boję być sama w mieszkaniu w nocy :( Jakoś dam radę, ale duuuuużo melisy będę potrzebowała.
Dziś pozapisuje sobie ile czego mam z ubranek i czy coś muszę dokupić, ale z tego co sie orientuje to tylko pajace na 62 i 68. I muszę zacząć syna bardziej kolorowo ubierać, bo pozamawiałam pełno bieli i szarości.
Miłego dnia!
Zasniesz kochana i bedziesz spala jak zabita. A snieg i u mnie . rano o 7 sypalo. Ladna pogoda nam sie szykuje na swieta.

Siemka...

u nas od rana pizga złem! Śnieg wali :realmad:

No to tak jak z bramkami w sklepach. Mimo ze nic nie ukradlam to zawsze sie stresuje przechodzac przez nie[emoji6]

Hahahah ja mam coś takiego na lotnisku- czy będę piszczeć, czy będą mnie sprawdzać itp.. :sorry2:

Dziewczyny nie wiem czy mam się śmiać czy płakać w momencie gdy nałożyłam farbę na włosy zgasło światło. Wyłączyli prąd i tak przy latarce i wodzie bez ciśnienia myłam głowę. Farba była w kolorze "truskawkowe brązu" a mi wyszło coś rudego. Matko Bosko zobaczymy jak to będzie jutro wyglądać. Żegnam się z wami bo mam 8%bateri. Miłej nocki [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom

HAhahahaha :-D:-D:-D Sorry, mam nadzieję że nie ma dramatu!! Inne historie też dobre :-) :)

A już nie śpię, tzn już jestem u mamy - za chwilę ją pójdę obudzić do pracy ;) Nie, na szczęście tylko raz, ale za to bardzo porządnie... Nagle znowu dopinam się w kurtce [emoji23]

:-D:-D:-D dieta cud! Ale kotleciki wyglądają super, wrzuć przepis pls to sobie zrobię po świętach.

wizyty mam co miesiąc teraz mialam 19/03
moj lekarz przy ciazy "ksiazkowej" nie widzi potrzeby sie spotykac szybciej chyba ze cos sie dzieje to jest pod tel i moge zawsze przyjechac i tak mam od poczatku wizyty raz na miesiac teraz jak pojde to bedzie 29 tydz

U mnie tak samo. Wizyta co miesiąc.

Dziewczyny co z kosmetyków będzie potrzebne dla maluszka?

Ja kupuję maści do pupy i kosmetyki do kąpieli- kupuję z Dermy, mają to w rossmanie a jest super naturalna. Zerknij sobie :) Jeszcze Hipp jest fajny.

Nie wiem czego tyczył się ten tekst ale obstawiam że jakoś sprzętów na budowę :D po czym mi się śniło że meble skręcałam do kuchni hahahahaha zryty beret już mam :D

Marika, może chciał Ci zapisać wszystko w testamencie?:-) :) Ty się upewnij!! :-D:-D

Czapeczkę mam podobną tylko niebieską :) I pajacyk w tym samym wzorze co Ty półśpiochy :)
Dzis jade do drugiego. Mam jedno malele pepco a drugie dwa razy takie jak te to moze cos wygrzebie jeszcze. Wczoraj znajoma przywiozla mi stelaz pod wanienke,i maly rogal. Zaczynam sie zasypywac. A wanienke wczesniej juz kupilam .ta mniejsza co w biedrze byly .

Miłego dnia!

Jedyne co do tego możesz dodać to granat :) Niestety, nie ma za dużo kolorowych I FAJNYCH ubranek dla chłopców, biel, szarość, niebieski i the end... przy czym ja np. nie znoszę pomarańczowego więc u mnie odpada. A, może czerwień ewentualnie? Chociaż chyba nie widziałam nawet...

reklama
Serio? To jaja z kumpela wczoraj stwierdziłam że rzeczy dla chłopców jest dwa razy więcej [emoji6] może to zależy od pepco i od tego ile ludzie wykupią [emoji54]

Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom
A ja w sklepach wszędzie widzę większość na dziewczynkę :p
Witam sie i ja. Widze ze duzo z was nocki mialo zarwane. Farbiwanirle wlosow i pichenie,macie powera nie ma co.
Ja wstalam o 10! Tzn.Mati mnie obudzil czy zrobie mu sniadanie. Czuje ze za dlugo spalam jestem taka do dupy rozchodzic sie musze.
Wczoraj mialam.miec wizyte ale nie bylo moich wynikow i przelozyla za tydzien. Jedynie co zapytalam onte opuchniecia rano ,powiedziala ze to normalne w ciazy ale cukier tez ma na to wplyw. Zeby wieczorne slodycze odstawic itd.
Wczoraj pojechalam na male zakupy kupilam malemu co nie co i pojechalam na ciuchy kupilam sobie 7 kiecek normalnie za darmo bo po 1 zloty za sztuke.trafila sie mi okazja
Najbardziej jestem zadowolona z czarnej,fioletowej bo maja marszczenia na brzuszku i dlugo posluza i z szarej rozmiar 34 od razu lepszy humor mialam.

Ja przed wczoraj też byłam na zakupach, kupiłam 4sukienki każda po 10/15zl i swetry też 10/15zl za sztukę :D i małej sweterki :)
Ale nowe, na targu u Rumunów :D nie wiem czy takie targi u was też są ? Super rzeczy za grosze no i najlepsze , że nowe :)
Na ciuchach też parę rzeczy kupiłam, jest u mnie taki ciucholand gdzie są ubrania, torebki tylko z HM,Reserved, Zara itp :D

Do góry