reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Dziewczyny co z kosmetyków będzie potrzebne dla maluszka?
Ja kupuję
*Oilatum płyn do kąpieli+smarowania ciała
*Sudocrem na odparzenia
*Bepanthen przy zmianie pieluszki
*Aptin do podniebienia
*Do pępka spirytus albo octanisept
:)
Ja przez ostatni czas miałam co miesiąc wizyty ale na szczęście od kwietnia wraca już mój lekarz i wizyty będą co 3 tygodnie a potem co 2. W sumie muszę dopytać od kiedy co 2 :)
Ja co 4 ale teraz idę po 3 tygodniach i tak będę już ustalala. Jednak 4 to za długo. Trzeci już się stresuje, a w czwartym to totalna panika.
Hej dziewczyny :)
Ja dziś mam usg o 15 tak się ciesze ze zobaczę mała :)
Trzymam za Was kciuki :*
Mam tak samo, zdarzają się dni gdy mały jest mniej aktywny ale i tak codziennie daje o sobie znać, odkąd go czuję to prawie wcale się nie stresuje :)
Ja też od kad czuje ruchy jestem spokojniejsza ale np. teraz tak od trzech/czterech dni się stresuje bo rzadko się odzywa, słabo itp. :(

reklama
Jaką ja miałam dziś do du.. noc.. Masakra :( w ogóle się nie wyspałam..
To synek świrował i kopał raz z jednej strony raz z drugiej..
To się obudziłam na siku
To bolał mnie brzuch to plecy.. Ehhh normalnie jakaś tragedia dziś.. Za to M po remontach śpi jak zabity i jeszcze gada przez sen - mamy wszystko zapisane? :D hahaha

p19u3e3keu1ibtzb.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
A śpisz z poduszką ? Z rogalem ? Może było by ci wygodniej ?
Chcę kupić taką bluzę
Link do: Bluza polarowa niemowlęca 5G3304 | Sklep 5.10.15
Myślicie, żeby jaki najlepiej rozmiar wybrać?
Ja kilka zamówiłam takich cieplejszych polarkow, kurtek. Na 62 i 68 :)

Ja kupuję
*Oilatum płyn do kąpieli+smarowania ciała
*Sudocrem na odparzenia
*Bepanthen przy zmianie pieluszki
*Aptin do podniebienia
*Do pępka spirytus albo octanisept
:)

Ja co 4 ale teraz idę po 3 tygodniach i tak będę już ustalala. Jednak 4 to za długo. Trzeci już się stresuje, a w czwartym to totalna panika.

Trzymam za Was kciuki :*

Ja też od kad czuje ruchy jestem spokojniejsza ale np. teraz tak od trzech/czterech dni się stresuje bo rzadko się odzywa, słabo itp. :(
Mój ostatnie dni też znowu słabiej się odzywa ale nie martwię się, bo codziennie go czuję ale rzadziej i słabiej :) Pewnie się inaczej obrócił :)

Znów schudłam 1,5 kg

hchygzu3560fzqmv.png
Jak Ty to robisz? Ja tylko tyje...

@klaudiaa975 mam poduszkę... raz śpię ok a raz źle.. Dziś koszmarna noc na prawdę.. A obudziłam się już o 9 (jak na mnie to wcześnie) i już nie śpię, jestem po kawie i śniadaniu... Ale pewnie po południu usne...

p19u3e3keu1ibtzb.png

27.06.17 Anastazja [*]

wizyty mam co miesiąc teraz mialam 19/03
moj lekarz przy ciazy "ksiazkowej" nie widzi potrzeby sie spotykac szybciej chyba ze cos sie dzieje to jest pod tel i moge zawsze przyjechac i tak mam od poczatku wizyty raz na miesiac teraz jak pojde to bedzie 29 tydz
To spoko. :-) Tylko się cieszyć,że ciąża przebiega książkowo ;-) fajnie.
W sumie ja też w pierwszej ciąży to co 4tyg chodziłam, ale skleroza he.

reklama
Mój ostatnie dni też znowu słabiej się odzywa ale nie martwię się, bo codziennie go czuję ale rzadziej i słabiej :) Pewnie się inaczej obrócił :)

Jak Ty to robisz? Ja tylko tyje...
Mam nadzieję , że nic się nie dzieje złego ..
Dobrze , że we wtorek już wizyta.
A ty też masz łożysko z przodu ?
@klaudiaa975 mam poduszkę... raz śpię ok a raz źle.. Dziś koszmarna noc na prawdę.. A obudziłam się już o 9 (jak na mnie to wcześnie) i już nie śpię, jestem po kawie i śniadaniu... Ale pewnie po południu usne...

p19u3e3keu1ibtzb.png

27.06.17 Anastazja [*]
Moze pogoda tak na Ciebie wpływa.
Albo po ostatnich zakupach itp jesteś bardziej wymeczona i wszytko Cię boli.
Jak nie masz nic do roboty dzisiaj to leż cały dzień :)

Do góry