reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dziewczyny co z kosmetyków będzie potrzebne dla maluszka?
Ja kupuję
*Oilatum płyn do kąpieli+smarowania ciała
*Sudocrem na odparzenia
*Bepanthen przy zmianie pieluszki
*Aptin do podniebienia
*Do pępka spirytus albo octanisept
:)
Ja przez ostatni czas miałam co miesiąc wizyty ale na szczęście od kwietnia wraca już mój lekarz i wizyty będą co 3 tygodnie a potem co 2. W sumie muszę dopytać od kiedy co 2 :)
Ja co 4 ale teraz idę po 3 tygodniach i tak będę już ustalala. Jednak 4 to za długo. Trzeci już się stresuje, a w czwartym to totalna panika.
Hej dziewczyny :)
Ja dziś mam usg o 15 tak się ciesze ze zobaczę mała :)
Trzymam za Was kciuki :*
Mam tak samo, zdarzają się dni gdy mały jest mniej aktywny ale i tak codziennie daje o sobie znać, odkąd go czuję to prawie wcale się nie stresuje :)
Ja też od kad czuje ruchy jestem spokojniejsza ale np. teraz tak od trzech/czterech dni się stresuje bo rzadko się odzywa, słabo itp. :(

reklama
Jaką ja miałam dziś do du.. noc.. Masakra :( w ogóle się nie wyspałam..
To synek świrował i kopał raz z jednej strony raz z drugiej..
To się obudziłam na siku
To bolał mnie brzuch to plecy.. Ehhh normalnie jakaś tragedia dziś.. Za to M po remontach śpi jak zabity i jeszcze gada przez sen - mamy wszystko zapisane? :D hahaha

p19u3e3keu1ibtzb.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
A śpisz z poduszką ? Z rogalem ? Może było by ci wygodniej ?
Chcę kupić taką bluzę
Link do: Bluza polarowa niemowlęca 5G3304 | Sklep 5.10.15
Myślicie, żeby jaki najlepiej rozmiar wybrać?
Ja kilka zamówiłam takich cieplejszych polarkow, kurtek. Na 62 i 68 :)

Ja kupuję
*Oilatum płyn do kąpieli+smarowania ciała
*Sudocrem na odparzenia
*Bepanthen przy zmianie pieluszki
*Aptin do podniebienia
*Do pępka spirytus albo octanisept
:)

Ja co 4 ale teraz idę po 3 tygodniach i tak będę już ustalala. Jednak 4 to za długo. Trzeci już się stresuje, a w czwartym to totalna panika.

Trzymam za Was kciuki :*

Ja też od kad czuje ruchy jestem spokojniejsza ale np. teraz tak od trzech/czterech dni się stresuje bo rzadko się odzywa, słabo itp. :(
Mój ostatnie dni też znowu słabiej się odzywa ale nie martwię się, bo codziennie go czuję ale rzadziej i słabiej :) Pewnie się inaczej obrócił :)

Znów schudłam 1,5 kg

hchygzu3560fzqmv.png
Jak Ty to robisz? Ja tylko tyje...

@klaudiaa975 mam poduszkę... raz śpię ok a raz źle.. Dziś koszmarna noc na prawdę.. A obudziłam się już o 9 (jak na mnie to wcześnie) i już nie śpię, jestem po kawie i śniadaniu... Ale pewnie po południu usne...

p19u3e3keu1ibtzb.png

27.06.17 Anastazja [*]

wizyty mam co miesiąc teraz mialam 19/03
moj lekarz przy ciazy "ksiazkowej" nie widzi potrzeby sie spotykac szybciej chyba ze cos sie dzieje to jest pod tel i moge zawsze przyjechac i tak mam od poczatku wizyty raz na miesiac teraz jak pojde to bedzie 29 tydz
To spoko. :-) Tylko się cieszyć,że ciąża przebiega książkowo ;-) fajnie.
W sumie ja też w pierwszej ciąży to co 4tyg chodziłam, ale skleroza he.

reklama
Mój ostatnie dni też znowu słabiej się odzywa ale nie martwię się, bo codziennie go czuję ale rzadziej i słabiej :) Pewnie się inaczej obrócił :)

Jak Ty to robisz? Ja tylko tyje...
Mam nadzieję , że nic się nie dzieje złego ..
Dobrze , że we wtorek już wizyta.
A ty też masz łożysko z przodu ?
@klaudiaa975 mam poduszkę... raz śpię ok a raz źle.. Dziś koszmarna noc na prawdę.. A obudziłam się już o 9 (jak na mnie to wcześnie) i już nie śpię, jestem po kawie i śniadaniu... Ale pewnie po południu usne...

p19u3e3keu1ibtzb.png

27.06.17 Anastazja [*]
Moze pogoda tak na Ciebie wpływa.
Albo po ostatnich zakupach itp jesteś bardziej wymeczona i wszytko Cię boli.
Jak nie masz nic do roboty dzisiaj to leż cały dzień :)

Do góry