reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

No wiem, z mloda 17kg zeszlo samo w szybkim tempie. Tylko czemu mnie to znowu spotyka[emoji20] Niepotrzebnie dzis stanelam na wage i sie zalamalam, plakac mi sie chce.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Ja dlatego tak długo czekałam z druga ciąża ... taka trauma to była dla mnie
Nie wiem może dlatego ze teraz syn to ta woda się nie zatrzymuje bo póki co mam
+7 kg
Nie załamuj się kochana chociaż woem ze słowa nie pomogą

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No jakoś tak właśnie ale mi tak nie wygodnie siedzieć w aucie ze nie wiem i mała chyba nie lubi auta bo kopie wtedy strasznie xd na ul. Agatowa to jakaś przychodnia z tego co patrzyłam na necie
Z tego co pamiętam to przychodnię na Agatowej bardzo chwalą właśnie jeśli chodzi o echo serduszka maluszka.

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Jola92, super wieści z mamą... dziwne że teraz masz normalne ciśnienie, mam nadzieję że lekarz weźmie pod uwagę też pomiary "domowe".. może to jakieś incydentalne...

@Margana, wiem że to dołuje... no ale przecież nie masz na to żadnego wpływu... Ściskam!

Ja mam juz +10. Jestem przerażona. Jak wróci z pracy to jedziemy się zapisac na basen. Teraz zaczęłam pić 3 litry wody, żeby sie woda przestała zatrzymywać, pokrzywę po 1 kubku co 2 dzień. No i zaczęłam dietę. Cały zapas monte oddałam sąsiadce z 2 dzieci, to powiedziały że jestem ich ulubioną ciocia mimo, że wcześniej mnie nigdy nie widziały D:
Jona no co Ty? 10 kg i dieta?!

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

No wiem, z mloda 17kg zeszlo samo w szybkim tempie. Tylko czemu mnie to znowu spotyka[emoji20] Niepotrzebnie dzis stanelam na wage i sie zalamalam, plakac mi sie chce.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Ejjj... Na zatrzymywanie wody za dużego wpływu nie masz - możesz więcej pić i ograniczyć sól, ale i tak... Więc spokojnie, zostały 3 miesiące, a potem zejdzie [emoji106]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Ja mam juz +10. Jestem przerażona. Jak wróci z pracy to jedziemy się zapisac na basen. Teraz zaczęłam pić 3 litry wody, żeby sie woda przestała zatrzymywać, pokrzywę po 1 kubku co 2 dzień. No i zaczęłam dietę. Cały zapas monte oddałam sąsiadce z 2 dzieci, to powiedziały że jestem ich ulubioną ciocia mimo, że wcześniej mnie nigdy nie widziały D:
Tylko nie popadaj w skrajność zwłaszcza z dietą. Zdrowo, kolorowo ale bez glodzenia. Polecam Ci kasze, rozne rodzaje, sporo drobiu, zero produktow wzdtmajacych. Nie smaż tylko piecz, duś, gotuj.
Ja w taki sposob schudlam 30 kg. A u Ciebie ma sie waga tylko troszke.zatrzymać. będzie dobrze tylko na początku troszkę.ciężko

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Moj Maz ma symptom 'bialego fartucha'.
Jak widzi ze maja mu cisnienie mierzyc to ma wysokie ( ogolnie ma wysokie).
Dzisiaj mial mierzone 160/90. Jedyne co ma piekne to bicie serca 55-60 pukniec na minute.
Moje najwolniejsze to 80. Jak spacerowalam to mialam wolniejsze,ale teraz moge sobie wybic z glowy.
Jola,positive attitude. Brawo!
Właśnie znowu zaczęłam spacery. 2 km w jedna stronę i tyle samo z powrotem. Powoli, swoim tempem bo drobne zakupy :)

W pierwszej przytyłam 18 kg, teraz nawet nie wiem... 18 marca mialam +8 kg. Teraz pewnie z 10 kg. Ale ja za dużo słodyczy jem :( za mało piję...

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Wierz mi, ze mam duzo wiecej na +[emoji20] Slodycze tez jem niestety, ale duzo pije.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Moj Maz ma symptom 'bialego fartucha'.
Jak widzi ze maja mu cisnienie mierzyc to ma wysokie ( ogolnie ma wysokie).
Dzisiaj mial mierzone 160/90. Jedyne co ma piekne to bicie serca 55-60 pukniec na minute.
Moje najwolniejsze to 80. Jak spacerowalam to mialam wolniejsze,ale teraz moge sobie wybic z glowy.
Jola,positive attitude. Brawo!
Ja mam w ciąży tętno ~70, przed ciążą spoczynkowe ok 50, a i 48 się zdarzało...
Jak mi swego czasu badania robili, to już widziałam panikę w oczach i pytania, czy dobrze się czuję, itd [emoji6]
Ale u mnie to spowodowane treningiem wytrzymałościowym... ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Obawiam się, że do końca będzie dużo więcej. A ile już masz? Ja w jednej ciąży 24, w drugiej 25 i teraz pewnie tez tak dobije
Ja w pietwszej 23, a teraz to juz wole nie pisac[emoji53] Jak tak dalej pojdzie to bedzie 30 albo i wiecej[emoji20] No jestem zalamana po prostu.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Do góry