reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

Oj nie wiem jakie w polsce sa, bo nigdy u nas nie kupowalam. Zawsze jak bylam u rodzinki w Anglii i mialam po brzegi walize wypchana, to kupowalam takie najtansze i powiem szczerze ze do dzis mi trzymaja, a ostatnio przywozilam we wakacje prawie dwa lata temu.

reklama
Dziekuję, że pytasz :) Czuje sie dobrze, minął pierwszy szok także jestem spokojniejsza. Piję melisę, poukładałam rzeczy w szafie młodego to też mnie mocno rozluźnilo. No i najważniejsze. Mama idzie na operację od razu po świętach. To też mocno odciążyło moja głowę i nerwy :)

Ja nawet w głowie porządku nie mam, co dopiero w ubraniach :D

Od razu mi lepiej jak wróciłaś z lepszym humorem [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja już też mam 9 kg na plusie
Kinga 9 kg to nic, uwierz mi!

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Oj nie wiem jakie w polsce sa, bo nigdy u nas nie kupowalam. Zawsze jak bylam u rodzinki w Anglii i mialam po brzegi walize wypchana, to kupowalam takie najtansze i powiem szczerze ze do dzis mi trzymaja, a ostatnio przywozilam we wakacje prawie dwa lata temu.
A...to bede szukac dalej[emoji6]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

O matko +22kg, mi tez niewiele brakuje[emoji20] Myslalam , ze jestem jedyna. Juz nie wiem czy mam przestac jesc i tylko pic?

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Ehhh wierz mi wiem co czujesz ja na tym etapie z marcelina dobijalalm do +20kg doskonale oamietam jak się czułam wtedy nie przejmuj się wiesz ze woda zejdzie od razu po porodzie i to jest pocieszające

Super, ze mame udalo sie przekonac!
A Ty trzymaj sie w domu i nie jezdzij po szpitalach! Jakie masz dzis cisnienie?

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Właśnie cisnienie mam super, 125/79. Nie wiem czy to zasługa melisy czy tego, że sprawa z Mamą tak się rozwiazała. Ale wczoraj przed wejsciem do gabinetu miałam 170/104. Po wyjściu z gabinetu 139/100. Mi to cisnienie strasznie wariuje przed wizytą

Ja w życiu nie będę miała takiego porządku [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] w szufladach z ubraniami

Przyjaciółka stwierdziła, że woli poświęcić czas jak już np prasuje itd, bo robi to jak np młoda śpi, żeby potem mieć pod ręką i nie szukać, niż szukać ubranka, przekładać itd jak ma na przewijaku wierzgającego albo płaczącego niemowlaka ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

200 km chyba masz? Nie wiem jaka droga, ale z jednym przystankiem bez dramatu raczej... a gdzie Cię skierowali? Centrum Zdrowia dziecka czy gdzieś prywatnie?
No jakoś tak właśnie ale mi tak nie wygodnie siedzieć w aucie ze nie wiem i mała chyba nie lubi auta bo kopie wtedy strasznie xd na ul. Agatowa to jakaś przychodnia z tego co patrzyłam na necie

Ehhh wierz mi wiem co czujesz ja na tym etapie z marcelina dobijalalm do +20kg doskonale oamietam jak się czułam wtedy nie przejmuj się wiesz ze woda zejdzie od razu po porodzie i to jest pocieszające

No wiem, z mloda 17kg zeszlo samo w szybkim tempie. Tylko czemu mnie to znowu spotyka[emoji20] Niepotrzebnie dzis stanelam na wage i sie zalamalam, plakac mi sie chce.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
Właśnie cisnienie mam super, 125/79. Nie wiem czy to zasługa melisy czy tego, że sprawa z Mamą tak się rozwiazała. Ale wczoraj przed wejsciem do gabinetu miałam 170/104. Po wyjściu z gabinetu 139/100. Mi to cisnienie strasznie wariuje przed wizytą
A to moze faktycznie kwestia wizyty. Niektorze tak maja. Musisz sobie w domu mierzyc i porownac.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Do góry