reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Właśnie chyba u nas w lublinie nie robią nie wiem tam dostałam skierowanie :/
Wydaje mi się że w Lublinie powinni robić takie badania. Ja na prenatalne tam jeździłam bo nigdzie bliżej nie miałam. Sprawdź może na internecie czy robią na nfz w razie czego zapytaj swojego lekarza. A jak nie to zorientuj się w jakich cenach robią prywatnie

Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wstyd sie przyznać, ale aż 3 czteropaki... Do tego w zamrażarce sorbet z mango, a w szafie na czarną godzinę 1l pepsi...

Hahahahah sorbet z mango to jeszcze bajka w sumie :D

Ale co do monte, to miałam kolegę ktory pracował w Zott i mówił że to tylko tłuszcz i cukier, w sensie najbardziej shitowy skład ma... jakoś się uprzedziłam i nawet młodemu nie kupuję- akurat tego :) Więc ty Staśkowi też nie dawaj! :D

Ja już pochlonelam od rana na śniadanie 3 skibki chleba plus kakao, potem chyba z 6 kostek czekolady, potem pół rogala następnie bułkę z szynką i ogórkiem. Teraz sałatkę sałata, pomidor, papryka, ogorek i zagryzlam bananem a obiad dopiero przedemna hahahaha

Ja mam juz +10. Jestem przerażona. Jak wróci z pracy to jedziemy się zapisac na basen. Teraz zaczęłam pić 3 litry wody, żeby sie woda przestała zatrzymywać, pokrzywę po 1 kubku co 2 dzień. No i zaczęłam dietę. Cały zapas monte oddałam sąsiadce z 2 dzieci, to powiedziały że jestem ich ulubioną ciocia mimo, że wcześniej mnie nigdy nie widziały :D
Ja też już +10. Na szczęście od 14-ego stoi. Ale pije dwa razy więcej [emoji6]

Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom

Kinga, nie źle ;) ja bułkę, jabłko i 4 wafelki ryżowe ;)
Ja tak codziennie ☺️ i juz chyba z 5 kubków wypilam bo najpierw kakao potem herbata, potem rumianek z melisa i sam rumianek trochę tego jest najgorsze, że ostatnio mnie do czekolady ciągnie goszka, mleczna nieważne

Kurde, bez żartów, żarówki są opór drogie..!! I jeszcze zero radości z tego :baffled:
Są drogie, to fakt, choć znalazłam promocję na Ali ;)
Kupiłam takie duże ledowe kule i te podłużne na samym dole
e3f189fc75e5855de7ff83e040acc462.jpg

A do tego w salonie, jadalni i kuchni chcę coś takiego zamiast żyrandola... ;)

5fd45d781a3064d3b7a164393b4766f1.jpg

a63b667bd07505671486a87cfef18828.jpg

Jeszcze muszę ładny przewód znaleźć, w tkaninowym oplocie i oprawki ;)
Drewnianą konstrukcję O zrobi, ja tylko ładnie wybarwię ciemnym woskiem ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Do góry