reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Właśnie chyba u nas w lublinie nie robią nie wiem tam dostałam skierowanie :/
Wydaje mi się że w Lublinie powinni robić takie badania. Ja na prenatalne tam jeździłam bo nigdzie bliżej nie miałam. Sprawdź może na internecie czy robią na nfz w razie czego zapytaj swojego lekarza. A jak nie to zorientuj się w jakich cenach robią prywatnie

Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wstyd sie przyznać, ale aż 3 czteropaki... Do tego w zamrażarce sorbet z mango, a w szafie na czarną godzinę 1l pepsi...

Hahahahah sorbet z mango to jeszcze bajka w sumie :D

Ale co do monte, to miałam kolegę ktory pracował w Zott i mówił że to tylko tłuszcz i cukier, w sensie najbardziej shitowy skład ma... jakoś się uprzedziłam i nawet młodemu nie kupuję- akurat tego :) Więc ty Staśkowi też nie dawaj! :D

Ja już pochlonelam od rana na śniadanie 3 skibki chleba plus kakao, potem chyba z 6 kostek czekolady, potem pół rogala następnie bułkę z szynką i ogórkiem. Teraz sałatkę sałata, pomidor, papryka, ogorek i zagryzlam bananem a obiad dopiero przedemna hahahaha

Ja mam juz +10. Jestem przerażona. Jak wróci z pracy to jedziemy się zapisac na basen. Teraz zaczęłam pić 3 litry wody, żeby sie woda przestała zatrzymywać, pokrzywę po 1 kubku co 2 dzień. No i zaczęłam dietę. Cały zapas monte oddałam sąsiadce z 2 dzieci, to powiedziały że jestem ich ulubioną ciocia mimo, że wcześniej mnie nigdy nie widziały :D
Ja też już +10. Na szczęście od 14-ego stoi. Ale pije dwa razy więcej [emoji6]

Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom

Kinga, nie źle ;) ja bułkę, jabłko i 4 wafelki ryżowe ;)
Ja tak codziennie ☺️ i juz chyba z 5 kubków wypilam bo najpierw kakao potem herbata, potem rumianek z melisa i sam rumianek trochę tego jest najgorsze, że ostatnio mnie do czekolady ciągnie goszka, mleczna nieważne

Kurde, bez żartów, żarówki są opór drogie..!! I jeszcze zero radości z tego :baffled:
Są drogie, to fakt, choć znalazłam promocję na Ali ;)
Kupiłam takie duże ledowe kule i te podłużne na samym dole
e3f189fc75e5855de7ff83e040acc462.jpg

A do tego w salonie, jadalni i kuchni chcę coś takiego zamiast żyrandola... ;)

5fd45d781a3064d3b7a164393b4766f1.jpg

a63b667bd07505671486a87cfef18828.jpg

Jeszcze muszę ładny przewód znaleźć, w tkaninowym oplocie i oprawki ;)
Drewnianą konstrukcję O zrobi, ja tylko ładnie wybarwię ciemnym woskiem ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Do góry