olaaa7
Fanka BB :)
To ze mną chyba jeszcze nie jest tak źle bo ja bez lusterka ale ja też robię to na czujaJa zawsze z lusterkiem, choć przed ciążą byłam mega porozciagana itd [emoji6] [emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To ze mną chyba jeszcze nie jest tak źle bo ja bez lusterka ale ja też robię to na czujaJa zawsze z lusterkiem, choć przed ciążą byłam mega porozciagana itd [emoji6] [emoji23]
Super [emoji106]Dziewczyny mam 25 stron do nadrobienia, zaraz postaram sie to zrobic[emoji6]
Widze, ze dzis macie erotyczne nastroje[emoji3]
Ja po intensywnym dniu i cos mnie dziwnie brzuszek boli[emoji53]
Najwazniejsze, ze u laryngologa ok. Tzn. mloda po roznych wczesniejsxych przebojach zdrowa, wszystko ok[emoji3] Ja zapisana w kolejke na zabieg[emoji6]
Na dnou otwartym w szkole sporo sie dowiedzialam i pozwiedzalysmy sobie. Fajnie, ze takie dni organizuja. Ale dotarlo do mnie, ze to juz tak niedlugo[emoji33]
Aniołek[*] 8.08.2017
To ze mną chyba jeszcze nie jest tak źle bo ja bez lusterka ale ja też robię to na czuja
K raczej nie jest za przebierankami, sprzętami różnego rodzaju ale ja chyba też nie. Raczej się nie nudzimy. Było lepiej przed ciążą ale to ja zastopowalam wszystko
Ja wciskam w worek prozniowy. Pakuje tone, zamykam i odkurzaczem wysysam powietrze i jest taki maliso, ze wszedzie wcisneWiecie gdzie mogłabym kupić, lub przynajmniej jak wpisać żeby wyszukać , pokrowce, folie co kolwiek żebym mogła w coś schować kurtki/pilarki/sukienki dla dziecka ? Bo będą to nowe rzeczy i trochę mi szkoda , żeby tak wisiały w szafie i się kurzyły. A nie mam pojęcia w co bym mogła owinąć.
Zazdroszczę...Ja już mam remont za sobą, jeszcze tylko czekam na szafę i zostały drobne wykończenia. Cieszę się, że to przetrwałam i teraz mogę spokojnie w czystym pięknym domu czekać na dzidzię
Aaa to wcześniej chipsy myślałam że na odwrót [emoji23] sorki . No to ciekawe co Ci tak źle nieMało ? Ja właśnie w ciąży jem za dużo. Przed ciążą nie jadłam nic. Teraz trzy Kinder Buena na raz. Cała czekolade, albo 5 Grześkow. No duzo za dużo i dlatego się dziwię , że tak źle znoszę to dziadostwo. Ale ja jestem słaba i jest mi nie dobrze jak nie zjem śniadania a poprzedniego dnia kolacji . Bo w ciągu dnia mało jem a nadrabiam wieczorem. Godz19 to dla mnie za wcześnie bez jedzenia
A coś konkretnie przeciwzmarszczkowego możesz polecić?Najważniejsze że Wam jest dobrze
@olaaa7 ja lubię kremy z sesdermy, ostatnio nawilżający super kupiłam z Embryolisse, poza tym lubię Bielendę, Eris... bardzo lubię kosmetyki Zaja, ale kremów nie miałam akurat.
To tak będę chciała zrobić z kocami, kołderkami, otulacze, spiworkami itp ale ubranka będę chciała powiesić w szafie ale w jakiejś folii. Tego typu rzeczy.Ja wciskam w worek prozniowy. Pakuje tone, zamykam i odkurzaczem wysysam powietrze i jest taki maliso, ze wszedzie wcisne
Ja bym spokojnie powiesiła na wieszakach, albo złożyła w szufladzie. Jak długo będzie leżało to i tak musisz wyprać i wyprasować.To tak będę chciała zrobić z kocami, kołderkami, otulacze, spiworkami itp ale ubranka będę chciała powiesić w szafie ale w jakiejś folii. Tego typu rzeczy. Zobacz załącznik 843971 Zobacz załącznik 843972 Zobacz załącznik 843973