reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja zawsze z lusterkiem, choć przed ciążą byłam mega porozciagana itd [emoji6] [emoji23]

0d1yrjjgtd95fou3.png
To ze mną chyba jeszcze nie jest tak źle bo ja bez lusterka :D ale ja też robię to na czuja :p

reklama
Dziewczyny mam 25 stron do nadrobienia, zaraz postaram sie to zrobic[emoji6]
Widze, ze dzis macie erotyczne nastroje[emoji3]

Ja po intensywnym dniu i cos mnie dziwnie brzuszek boli[emoji53]
Najwazniejsze, ze u laryngologa ok. Tzn. mloda po roznych wczesniejsxych przebojach zdrowa, wszystko ok[emoji3] Ja zapisana w kolejke na zabieg[emoji6]
Na dnou otwartym w szkole sporo sie dowiedzialam i pozwiedzalysmy sobie. Fajnie, ze takie dni organizuja. Ale dotarlo do mnie, ze to juz tak niedlugo[emoji33]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Super [emoji106]
Dobrze, że już Ci kolejka będzie lecieć, i że młoda ok :)
A ze szkołą, to czas tak szybko leci... [emoji15]

0d1yrjjgtd95fou3.png

K raczej nie jest za przebierankami, sprzętami różnego rodzaju ale ja chyba też nie. Raczej się nie nudzimy. Było lepiej przed ciążą ale to ja zastopowalam wszystko :p

Najważniejsze że Wam jest dobrze :)

@olaaa7 ja lubię kremy z sesdermy, ostatnio nawilżający super kupiłam z Embryolisse, poza tym lubię Bielendę, Eris... bardzo lubię kosmetyki Zaja, ale kremów nie miałam akurat.

Wiecie gdzie mogłabym kupić, lub przynajmniej jak wpisać żeby wyszukać , pokrowce, folie co kolwiek żebym mogła w coś schować kurtki/pilarki/sukienki dla dziecka ? Bo będą to nowe rzeczy i trochę mi szkoda , żeby tak wisiały w szafie i się kurzyły. A nie mam pojęcia w co bym mogła owinąć.
Ja wciskam w worek prozniowy. Pakuje tone, zamykam i odkurzaczem wysysam powietrze i jest taki maliso, ze wszedzie wcisne :)

Mało ? Ja właśnie w ciąży jem za dużo. Przed ciążą nie jadłam nic. Teraz trzy Kinder Buena na raz. Cała czekolade, albo 5 Grześkow. No duzo za dużo i dlatego się dziwię , że tak źle znoszę to dziadostwo. Ale ja jestem słaba i jest mi nie dobrze jak nie zjem śniadania a poprzedniego dnia kolacji . Bo w ciągu dnia mało jem a nadrabiam wieczorem. Godz19 to dla mnie za wcześnie bez jedzenia :(
Aaa to wcześniej chipsy myślałam że na odwrót [emoji23] sorki . No to ciekawe co Ci tak źle nie

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja wciskam w worek prozniowy. Pakuje tone, zamykam i odkurzaczem wysysam powietrze i jest taki maliso, ze wszedzie wcisne :)
To tak będę chciała zrobić z kocami, kołderkami, otulacze, spiworkami itp ale ubranka będę chciała powiesić w szafie ale w jakiejś folii. Tego typu rzeczy.
FB_IMG_15222236378125464.jpg
FB_IMG_15222236062877601.jpg
FB_IMG_15222236183779183.jpg

Załączniki

• FB_IMG_15222236378125464.jpg
    FB_IMG_15222236378125464.jpg
    50,6 KB · Wyświetleń: 213
  • FB_IMG_15222236062877601.jpg
    FB_IMG_15222236062877601.jpg
    67,8 KB · Wyświetleń: 198
  • FB_IMG_15222236183779183.jpg
    FB_IMG_15222236183779183.jpg