reklama
Wczoraj was nadrabiałam do 2:30 w nocy. Oczywiście rano nie przytomna. Synek obudził mnie przed 8 a mi mało snu [emoji17]
Starszemu wczoraj mama banki stawiała, trochę płakał ale mi opowiadał że był dzielny, on tak bardzo tego nie lubi ale jemu to pomaga.
Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom
Starszemu wczoraj mama banki stawiała, trochę płakał ale mi opowiadał że był dzielny, on tak bardzo tego nie lubi ale jemu to pomaga.
Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom
A coś konkretnie przeciwzmarszczkowego możesz polecić?
Przed ciążą miałam Sesdermy właśnie i używam głównie serum i na to krem- albo z tej samej serii, albo nawilżający:
https://www.sesderma.pl/c-vit_serum-liposomowe- VIT C jest mega na skórę, ale dowiedziałam się od kolegi, lekarza medycyny estetycznej że tak samo dobra jest taka w kropelkach dla dzieci Cebion np. Tyle że tłusta i trochę trudniejsza w aplikacji.
poza tym kwasy są super, kolejne serum: Link do: Acglicolic Serum liposomowe
na noc też pod krem, albo to:
Link do: Reti Age Krem-żel
Tylko teraz wszystkie te kwasowe odstawiłam, więc nie wiem co przeciwzmarszczkowego można obecnie :/ Ja się nawilżam Będę się odmładzać po ciąży
kinga30
Fanka BB :)
No teraz nie jest źle. I zawsze wiadomo kiedy zjedzieNo ciężkie to jest. Ale i tak uważam , że macie dobrze 2 tyg na tydzień wolnego. U nas nigdy nie wiadomo kiedy inna ile zjedzie. Miał mieć cały kwiecień wolny. Okazało się , że nie będzie go w domu 4/5 tygodni
I fajnej , że busy mają opłacone przez firmę. Gdyby K tak miał to by był w domu co tydzień /dwa .. a tak to 600zl idzie jednak.
Onaszczesliwa2018
Kurde a wczoraj wieczorem nad nią myślałam bo ładna [emoji2] no nic za późno [emoji23]Sprzedałam kieckę tą koronkową
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Marzycielka
To moze sprobuj pokrowca jak na garnitury, czy koszule, albo zwyklego worka. Zrob dziurke na srodku od spodu i naloz na wieszak z ubraniami.To tak będę chciała zrobić z kocami, kołderkami, otulacze, spiworkami itp ale ubranka będę chciała powiesić w szafie ale w jakiejś folii. Tego typu rzeczy. Zobacz załącznik 843971 Zobacz załącznik 843972 Zobacz załącznik 843973
olaaa7
Ooo no widzisz jakbym wiedziałam ...Kurde a wczoraj wieczorem nad nią myślałam bo ładna [emoji2] no nic za późno [emoji23]
Onaszczesliwa2018
No mógłam coś napisać [emoji23] no nic trudno widocznie nie miała być moja [emoji2]Ooo no widzisz jakbym wiedziałam ...
olaaa7
W każdym razie teraz mogę szukać kolejnej kiecki na komunię I już wiem, żeby skupić się na luźniejszych krojach. Myślę, coś zwiewnego do kolanNo mógłam coś napisać [emoji23] no nic trudno widocznie nie miała być moja [emoji2]
reklama
olaaa7
@klaudiaa975 i jak już po pobraniu?
Podziel się: