reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja zawsze z lusterkiem, choć przed ciążą byłam mega porozciagana itd [emoji6] [emoji23]

0d1yrjjgtd95fou3.png
To ze mną chyba jeszcze nie jest tak źle bo ja bez lusterka :D ale ja też robię to na czuja :p

reklama
Dziewczyny mam 25 stron do nadrobienia, zaraz postaram sie to zrobic[emoji6]
Widze, ze dzis macie erotyczne nastroje[emoji3]

Ja po intensywnym dniu i cos mnie dziwnie brzuszek boli[emoji53]
Najwazniejsze, ze u laryngologa ok. Tzn. mloda po roznych wczesniejsxych przebojach zdrowa, wszystko ok[emoji3] Ja zapisana w kolejke na zabieg[emoji6]
Na dnou otwartym w szkole sporo sie dowiedzialam i pozwiedzalysmy sobie. Fajnie, ze takie dni organizuja. Ale dotarlo do mnie, ze to juz tak niedlugo[emoji33]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Super [emoji106]
Dobrze, że już Ci kolejka będzie lecieć, i że młoda ok :)
A ze szkołą, to czas tak szybko leci... [emoji15]

0d1yrjjgtd95fou3.png

K raczej nie jest za przebierankami, sprzętami różnego rodzaju ale ja chyba też nie. Raczej się nie nudzimy. Było lepiej przed ciążą ale to ja zastopowalam wszystko :p

Najważniejsze że Wam jest dobrze :)

@olaaa7 ja lubię kremy z sesdermy, ostatnio nawilżający super kupiłam z Embryolisse, poza tym lubię Bielendę, Eris... bardzo lubię kosmetyki Zaja, ale kremów nie miałam akurat.

Wiecie gdzie mogłabym kupić, lub przynajmniej jak wpisać żeby wyszukać , pokrowce, folie co kolwiek żebym mogła w coś schować kurtki/pilarki/sukienki dla dziecka ? Bo będą to nowe rzeczy i trochę mi szkoda , żeby tak wisiały w szafie i się kurzyły. A nie mam pojęcia w co bym mogła owinąć.
Ja wciskam w worek prozniowy. Pakuje tone, zamykam i odkurzaczem wysysam powietrze i jest taki maliso, ze wszedzie wcisne :)

Mało ? Ja właśnie w ciąży jem za dużo. Przed ciążą nie jadłam nic. Teraz trzy Kinder Buena na raz. Cała czekolade, albo 5 Grześkow. No duzo za dużo i dlatego się dziwię , że tak źle znoszę to dziadostwo. Ale ja jestem słaba i jest mi nie dobrze jak nie zjem śniadania a poprzedniego dnia kolacji . Bo w ciągu dnia mało jem a nadrabiam wieczorem. Godz19 to dla mnie za wcześnie bez jedzenia :(
Aaa to wcześniej chipsy myślałam że na odwrót [emoji23] sorki . No to ciekawe co Ci tak źle nie

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja wciskam w worek prozniowy. Pakuje tone, zamykam i odkurzaczem wysysam powietrze i jest taki maliso, ze wszedzie wcisne :)
To tak będę chciała zrobić z kocami, kołderkami, otulacze, spiworkami itp ale ubranka będę chciała powiesić w szafie ale w jakiejś folii. Tego typu rzeczy.
FB_IMG_15222236378125464.jpg
FB_IMG_15222236062877601.jpg
FB_IMG_15222236183779183.jpg

Załączniki

• FB_IMG_15222236378125464.jpg
    FB_IMG_15222236378125464.jpg
    50,6 KB · Wyświetleń: 215
  • FB_IMG_15222236062877601.jpg
    FB_IMG_15222236062877601.jpg
    67,8 KB · Wyświetleń: 200
  • FB_IMG_15222236183779183.jpg
    FB_IMG_15222236183779183.jpg