Ja miałam w pracy na biurku 3 monitory, kubek z kawą, kubek z herbatą, 3 telefony i jakiś zeszyt [emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja miałam w pracy na biurku 3 monitory, kubek z kawą, kubek z herbatą, 3 telefony i jakiś zeszyt [emoji23]
Haha, to ja sie smieje, ze moja to lekomanka. Kiefys zapytala kiefy bedzie znow brala flegamine truskawkowa, bo ja uwielbia[emoji23] A tantum verde to by chciala zeby jej psikac zamiast cukierkow[emoji6]
To trzeba te mięśnie zaciskać w trakcie ? K by się nie ucieszył jak by zobaczyl u mnie taki sprzęt musiałabym przed nim też chować
Ja poukładałam normalnie kupkami od najmniejszego rozmiaru, osobno body z krótkim rękawem, z długim, spodnie.Super a ja nadal nie mam pojęcia jak ułożyć ubranka w swojej. Z szufladami :/
AA. Nie mogę czytać teraz takich rzeczy. Jeszcze godzina i 10minut a zaraz wyląduje w toalecie chyba
To trzeba te mięśnie zaciskać w trakcie ? K by się nie ucieszył jak by zobaczyl u mnie taki sprzęt musiałabym przed nim też chować
Czyli mogę sobie łykać? Ile dziennie i jaka dawka? Możesz jakąś polecić czy to nie ma znaczenia?Na pewno, a na naczynka wit C pomaga
No żebyś wiedziała, że czasem bywa to problemem U nas na początku to ja chciałam używać gumek mimo, że brałam anty (od bardzo krótkiego czasu po tej ostatniej przerwie) ale co z tego, jak używaliśmy ich może z tydzień bo któregoś razu też się ześlizgnęła bo była trochę za mała i M się zirytował i już po nową nie poszedł i tak zostało [emoji16]Za duży tez bywa problemem [emoji23]
A serio, to O ma bardzo dużego, normalnej gumki założyć się nie da, a i często komplikuje sprawę, bo w niektórych pozycjach albo nie może włożyć do końca, albo ja potem poobcierana, zdążyły mi się już takie otarcia dosłownie do krwi, choć na brak wilgoci nie narzekałam....
Ja mojemu wczoraj powiedziałam, że może wibrator by mi jakoś pomógł, na co M "Mam Ci kupić?" [emoji28]Siemka
Uffff dzisiaj i jutro praca, w piątek wyjeżdżamy, cieszę się bardzo Tydzień wolnego będzie
Coś jest z tym tantum, bo Fran jak ma pryskać to też bardzo lubi
@_agnieszka_, chciałam Tobie również napisać że 90% wczorajszych postów to rozkminki o sexie i mięśniach kegla ale widzę że już się wczułaś w temat
To wiesz co, może lepiej nie kupuj Bo będzie z tego jakaś awantura
Ja mojemu wczoraj powiedziałam, że może wibrator by mi jakoś pomógł, na co M "Mam Ci kupić?" [emoji28]
Jak miał nie daleko to pewnie, że i dwa dni dobre mój by dwa dni jechal. 1,5 w jedną stronę. Buzi i 1.5 dnia w druga strone hehOni z firmy maja busa i firma im zapewnia transport do domu. Ale mój ogolnie jak przedtem pracował w innej firmie to potrafił do mnie z Czech na stopa przyjechac na dwa dni domu
Mało ? Ja właśnie w ciąży jem za dużo. Przed ciążą nie jadłam nic. Teraz trzy Kinder Buena na raz. Cała czekolade, albo 5 Grześkow. No duzo za dużo i dlatego się dziwię , że tak źle znoszę to dziadostwo. Ale ja jestem słaba i jest mi nie dobrze jak nie zjem śniadania a poprzedniego dnia kolacji . Bo w ciągu dnia mało jem a nadrabiam wieczorem. Godz19 to dla mnie za wcześnie bez jedzeniaKurde pewnie przez to że ostatnio tak mało słodkiego jesz m trzymaj się bidulko
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Była by pewnie on jest "starej daty" i by później patrzył na mnie jak na stukniętaSiemka
Uffff dzisiaj i jutro praca, w piątek wyjeżdżamy, cieszę się bardzo Tydzień wolnego będzie
Coś jest z tym tantum, bo Fran jak ma pryskać to też bardzo lubi
@_agnieszka_, chciałam Tobie również napisać że 90% wczorajszych postów to rozkminki o sexie i mięśniach kegla ale widzę że już się wczułaś w temat
To wiesz co, może lepiej nie kupuj Bo będzie z tego jakaś awantura