reklama
Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
Ja jak wyszły te problemy z nerka to już całkiem mnie roz... co chwilę coś nowego , ale staram się ogarniać. Do tego całe dnie sama, nic niepotrafie zrobić jedyne co to sniadanie sobie zrobie i do lekarza pojade , mój po całym dniu zmęczony jeszcze musi zakupy obiad pranie itd widziałam wczoraj że już aż miał podkrazone oczy nic niepowie bo wie że leżenie to nie mój kaprys tylko musimy to przetrwać żeby z synusiem było wszystko oki no ale czasami tak mi go bardzo żal że jak złapie doła to potem każdy powód dobry żeby płakać. Ale musimy być silne jeszcze tylko 3 miesiące zostało przetrwamy to , a później będzie już dobrze [emoji4]To sobie pogadalysmy[emoji5] Chociaz sie wygadalam ze zrozumieniem. Dzieki!
A Ty czemu tak placzesz?
Aniołek[*] 8.08.2017
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Onaszczesliwa2018
Popieram[emoji4]No tu na pomoc zawsze mozna liczyc[emoji3]
Aniołek[*] 8.08.2017
Onaszczesliwa2018
No pięknie [emoji4] [emoji4] [emoji4]Witajcie mamusie[emoji5]
Dzis zaczynam 25tc[emoji3]
Milego dnia zycze i powodzenia na wizytach!
Aniołek[*] 8.08.2017
Onaszczesliwa2018
Witam z rana własnie jem sniadanko i pije herbate . Cała noc prawie nie spalam co chwile sie budzilam nie wiem moze to stres albo juz mi sie tak nie wygodnie spi Wizyta na 9 . 3 tygodnie tak wolno mi zlecialy , ciekawe co slychac u malego :* i ile juz wazy . ja to sie boje na wage wejsc ostatnio wazylam 61 kg ale to bylo na ostatniej wizycie ... Miłego dnia i kciuki za wizyty i badania @SzczęśliwaCiężarna i @martaaa515
Trzymam Kciuki Monia [emoji4] ja ostatnio też bardzo źle śpię nie wiem o co chodzi
Marzycielka
Ja rowniez kciuki trzymam za wizytujace
I wiecie co? Potwierdzam, ze sledz z czekolada to spoko nawet [emoji23]
Kupilam wczoraj sledzie w sosie musztardowym. Z racji tego, ze moglam je zjesc dopiero na sniadanie, to w nocy mi sie az snily.
Pierwsze co jak wstalam to pobieglam do lodowki. Wsunelam pol opakowania, niebo w gebie. Jeszcze dobrze nie pogryzlam ostatniego kawalka, a na talerzyku zobaczylam duuuuza kostke czekolady. Oczywiscie ja zjadlam, co by tak samotnie nie lezala [emoji23]
Pyszne to wszystko bylo, a ja najedzona po uszy [emoji16][emoji3]
I wiecie co? Potwierdzam, ze sledz z czekolada to spoko nawet [emoji23]
Kupilam wczoraj sledzie w sosie musztardowym. Z racji tego, ze moglam je zjesc dopiero na sniadanie, to w nocy mi sie az snily.
Pierwsze co jak wstalam to pobieglam do lodowki. Wsunelam pol opakowania, niebo w gebie. Jeszcze dobrze nie pogryzlam ostatniego kawalka, a na talerzyku zobaczylam duuuuza kostke czekolady. Oczywiscie ja zjadlam, co by tak samotnie nie lezala [emoji23]
Pyszne to wszystko bylo, a ja najedzona po uszy [emoji16][emoji3]
Onaszczesliwa2018
No właśnie też tak myślę , że u mnie też tak bedzie [emoji4] byle tylko szczęśliwie donosic a później wolę tulićA ja muszę powiedzieć, że wcale nie tęskniłam za czasem kiedy dzieciaki były w brzuchu i teraz tez chce żeby jak najszybciej zlecialo [emoji5]
Karoolka
Ja dopiero wczoraj pit dostałam i rozliczylam się. Pewnie trochę na kasę poczekam...No to niech i mi już wyślą bo zakupy czekają w koszyku na Allegro [emoji23][emoji23]
Aniołek 31.07.2017 (*)
Tak w ogóle witam się w ten piękny (mam nadzieję) dzień zaraz zaprowadzam córcię do przedszkola i ogarniam się.. Dziś mam wizytę babci i dziadka, przyjeżdżają do lekarza, więc będzie cały dzień na pełnych obrotach. Miłego dnia Kochane!
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Karla88
Ja już tez w pracy
Powodzenia dziś na wizytach ja mam dopiero 20.04 następne spotkanie z ginem to będzie 29 tydz
Ola ty to policzyłam ile razy trzeba wstać bosko Hahaha
Ja tez chce do końca kwietnia pracować ale widząc ze nie ma nikogo na moje miejsce to noe zdziwię się jak będę siedzieć do porodu ...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Powodzenia dziś na wizytach ja mam dopiero 20.04 następne spotkanie z ginem to będzie 29 tydz
Ola ty to policzyłam ile razy trzeba wstać bosko Hahaha
Ja tez chce do końca kwietnia pracować ale widząc ze nie ma nikogo na moje miejsce to noe zdziwię się jak będę siedzieć do porodu ...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
SzczęśliwaCiężarna
Dziewczynki Kochane no i ja także trzymam kciuki za wszystkie dziś wizytujace [emoji1]
Podziel się: