reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
niby tylko 5kg na + mam ale jakoś tego dłuszczu stasznie duzo mi wydaje ale mam nadzieje ze po ciązy wrócę do starej figury..:))Myslicie ze to prawda ze po cesarce ciężej rzuca sie kg czy to nie prawda ?
Ja dwa tyg po CC miałam ponad 7 kg mniej niż przed ciążą. Wszystko zależy z jaką waga zaczynasz ile przytyjesz w ciąży. Kg zrzucić to nie sztuka, gorzej potem z doprowadzeniem skóry jej jędrności do stanu z przed ciąży

Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie mamusie[emoji5]
Dzis zaczynam 25tc[emoji3]

Milego dnia zycze i powodzenia na wizytach!

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Witam z rana :) własnie jem sniadanko i pije herbate . Cała noc prawie nie spalam co chwile sie budzilam nie wiem moze to stres albo juz mi sie tak nie wygodnie spi :( Wizyta na 9 . 3 tygodnie tak wolno mi zlecialy , ciekawe co slychac u malego :* i ile juz wazy . ja to sie boje na wage wejsc ostatnio wazylam 61 kg ale to bylo na ostatniej wizycie ... Miłego dnia i kciuki za wizyty i badania :) @SzczęśliwaCiężarna i @martaaa515

Ja też wózek dostaje :) a wiadomo, że fajnie wybrać sobie pod siebie, ale to są koszta :) a mi się podoba bo dzięki tym kolom jest elegancki :) klasyczny :) a jeśli faktycznie spacerowka już tak ładnie nie wygląda to jest dużo tańsza niż 2w1 i zawsze możesz sobie kupić :) a gondoli tylko pół roku

f2w39n7303c24ozn.png
Mi też się podoba, tak mi przypominają te wozki co kiedyś były. Właśnie taką klasyka☺️ a spacerówka tak jak mowisz zawsze można zmienić jak się nie podoba

Dostałam maila, że jutro bedzie kurier z naszym wózkiem. Od razu lepszy humor. Ale zantp glowa mnie boli... chyba z nerwów.dziś.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Super! Pokaż jak już dotrze :)

Super :) ja już czuję nawet jak stoję , wcześniej tylko ja siedziałam :) więc już coraz czesciej, mocniej i wiele razy widziałam już przez brzuch :)

Mój ma melodyjki i wibracje. Myślałam , że zepsuty.:D ale wibracje nie oddziałują czasem źle na dziecko ?

Super ! Pochwal się odrazu :)
Ja nawet nie wiem co mam wpisać w google żeby znaleźć wózek. I chyba jednak sobie daruje i będziemy szukać po sklepach :)
Moja siostrzenica lubiła jak jej wibrowało pod tyłkiem :D A co do wózka to ja na początku to szukałam na allegro, zaznaczałam sobie tylko jednego producenta i sobie przeglądałam i jak coś mi wpadło w oko to już wiedziałam jaki model :) I tak robiłam z każdym producentem :)

Gofry najlepsze pod słońcem.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Już tak nie kuś tymi goframi :D Tak w ogóle to zazdroszczę mieszkania nad morzem [emoji173]

Miałam ostatnio pytać, bo już kiedyś był ten temat poruszany. Zastanawiałam się nad Emolium lub oillan do kąpieli. Ale zobaczyłam w aptece jeszcze oilatum. I już mam komoletnie dylemat. Co lepsze ?:)
Ja kupiłam z Ziajki
8491980d4bb49372885035bd28d0.jpg

Załączniki

• 8491980d4bb49372885035bd28d0.jpg
    8491980d4bb49372885035bd28d0.jpg
    7,7 KB · Wyświetleń: 235
Ostatnia edycja:
Staram się też w miarę w ten sam sposób odwzajemniać . Ale ciężko, lepiej mi to wychodzi przez SMS ale i tak słabo. Nie wiem, chyba nie nauczona byłam takiego okazywania uczuć :/
Mój przychodzi, przytuli ale zadko mowi o uczuciach ☺️ ja wiem, że taki jest i jakos się wielce nie domagam i tak wiem, że mnie kocha bo widze to przez wszystko co robi☺️ ja to więcej lubię powiedzieć ☺️

reklama
Do góry