reklama
Ja dwa tyg po CC miałam ponad 7 kg mniej niż przed ciążą. Wszystko zależy z jaką waga zaczynasz ile przytyjesz w ciąży. Kg zrzucić to nie sztuka, gorzej potem z doprowadzeniem skóry jej jędrności do stanu z przed ciążyniby tylko 5kg na + mam ale jakoś tego dłuszczu stasznie duzo mi wydaje ale mam nadzieje ze po ciązy wrócę do starej figury..)Myslicie ze to prawda ze po cesarce ciężej rzuca sie kg czy to nie prawda ?
Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom
Moni17.06
Fanka BB :)
Witam z rana własnie jem sniadanko i pije herbate . Cała noc prawie nie spalam co chwile sie budzilam nie wiem moze to stres albo juz mi sie tak nie wygodnie spi Wizyta na 9 . 3 tygodnie tak wolno mi zlecialy , ciekawe co slychac u malego :* i ile juz wazy . ja to sie boje na wage wejsc ostatnio wazylam 61 kg ale to bylo na ostatniej wizycie ... Miłego dnia i kciuki za wizyty i badania @SzczęśliwaCiężarna i @martaaa515
kinga30
Mi też się podoba, tak mi przypominają te wozki co kiedyś były. Właśnie taką klasyka a spacerówka tak jak mowisz zawsze można zmienić jak się nie podobaJa też wózek dostaje a wiadomo, że fajnie wybrać sobie pod siebie, ale to są koszta a mi się podoba bo dzięki tym kolom jest elegancki klasyczny a jeśli faktycznie spacerowka już tak ładnie nie wygląda to jest dużo tańsza niż 2w1 i zawsze możesz sobie kupić a gondoli tylko pół roku
olaaa7
Super! Pokaż jak już dotrzeDostałam maila, że jutro bedzie kurier z naszym wózkiem. Od razu lepszy humor. Ale zantp glowa mnie boli... chyba z nerwów.dziś.
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Moja siostrzenica lubiła jak jej wibrowało pod tyłkiem A co do wózka to ja na początku to szukałam na allegro, zaznaczałam sobie tylko jednego producenta i sobie przeglądałam i jak coś mi wpadło w oko to już wiedziałam jaki model I tak robiłam z każdym producentemSuper ja już czuję nawet jak stoję , wcześniej tylko ja siedziałam więc już coraz czesciej, mocniej i wiele razy widziałam już przez brzuch
Mój ma melodyjki i wibracje. Myślałam , że zepsuty. ale wibracje nie oddziałują czasem źle na dziecko ?
Super ! Pochwal się odrazu
Ja nawet nie wiem co mam wpisać w google żeby znaleźć wózek. I chyba jednak sobie daruje i będziemy szukać po sklepach
Już tak nie kuś tymi goframi Tak w ogóle to zazdroszczę mieszkania nad morzem [emoji173]Gofry najlepsze pod słońcem.
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja kupiłam z ZiajkiMiałam ostatnio pytać, bo już kiedyś był ten temat poruszany. Zastanawiałam się nad Emolium lub oillan do kąpieli. Ale zobaczyłam w aptece jeszcze oilatum. I już mam komoletnie dylemat. Co lepsze ?
Załączniki
Ostatnia edycja:
kinga30
A ja muszę powiedzieć, że wcale nie tęskniłam za czasem kiedy dzieciaki były w brzuchu i teraz tez chce żeby jak najszybciej zlecialoOj na pewno będziemy i wiemy o tym a i tak nie możemy się doczekać porodu
kinga30
Mój przychodzi, przytuli ale zadko mowi o uczuciach ja wiem, że taki jest i jakos się wielce nie domagam i tak wiem, że mnie kocha bo widze to przez wszystko co robi ja to więcej lubię powiedziećStaram się też w miarę w ten sam sposób odwzajemniać . Ale ciężko, lepiej mi to wychodzi przez SMS ale i tak słabo. Nie wiem, chyba nie nauczona byłam takiego okazywania uczuć :/
reklama
Podziel się: