reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

O fuu hahaha ja nawet sławnego sledzia nie zjem a co dopiero z czekolada hahaha [emoji16][emoji16][emoji16][emoji23][emoji23]

f2w39n7303c24ozn.png
Jak by prezesowa miała na coś takiego ochotę to byś wcinala az by Ci się uszy trzasly[emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Haha proszę jakie grzeczne kotki nawet im jeść nietrzeba dawać [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] u mnie deszczowo i szaro nielubie takiej pogody bo później się jeszcze gorzej czuje

U mnie od samego rana tak słońce świeci, że ledwo widzę cokolwiek na monitorze :p Ale zimno niestety dalej :(

hejo :)
wczoraj dentystę przeżyłam nie było źle :) dziewczyny polecam się wybrać na kontrolę jeszcze teraz bo zęby można leczyć tylko w II trymestrze, tak mi stomatolog wczoraj powiedziała.

Za wizytujące, kciuki

Ja do kąpieli mam ten i wszystko z hipp będę kupować
Pielęgnacyjny płyn do kąpieli
Jak tylko w II jak ja byłam i w I i w II a i w III przed porodem powiedziała żebym przyszła :)

f2w39n7303c24ozn.png

Jak by prezesowa miała na coś takiego ochotę to byś wcinala az by Ci się uszy trzasly[emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Hehe nie, nie ja mam takie produkty, których nigdy nie tknęłam przez sam wygląd, zapach bądź nazwę [emoji16] np. Flakow nigdy nie tknęłam przez sama nazwę [emoji1]

f2w39n7303c24ozn.png

Hehe nie, nie ja mam takie produkty, których nigdy nie tknęłam przez sam wygląd, zapach bądź nazwę [emoji16] np. Flakow nigdy nie tknęłam przez sama nazwę [emoji1]

f2w39n7303c24ozn.png
Hahahaha żeby Ci się jeszcze nieodwidzialo do porodu i żebyś nie jechała że sloikiem śledzi albo talerzem flakow[emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]

reklama
Do góry