reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Niestety nie dorównam jolci ale starałam się
Szlafrok można nosić również jako kimono wiec z chanelka tworzą idealna stykizacje prosto na salony porodówki

przy okazji ja pierdzielu jaki ja mam bęben [emoji23]
1521658390-f90ff66de57789a3-aaaaaa.jpeg
1521658407-0d48f69b39dfd395-aaaaaa.jpeg
1521658427-01921a171ee0ce1c-aaaaaa.jpeg
1521658450-0764fd7a7fe0aa17-aaaaaa.jpeg
1521658491-6e737495701017b0-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Wyślij do tego sklepu swoje fotki, na pewno zostanie twarzą produktu [emoji28] A jaka zarąbista komoda za Tobą [emoji7]

A co do ubrań - dorobiłam się tuniki ;)
Nie krytykujcie za bardzo [emoji15]
Jeszcze nawet szwy nie zaprasowane, ale jutro będzie nieco lepsze zdjęcie, nie na szybko itd...

Mój pierwszy swetr, w dodatku musiałam bardzo zmieniać wykrój (tzn długość, kształt, dekolt, bo chciałam wodę, miejsce na brzuch i większy biust, itd...)
a63c0495f174203c5b1d4a609937f053.jpg
5ebf3c04a0d0f272641d5f2fa9d6fee2.jpg
2499bfb361915c2f26f5a99ca763a654.jpg

0d1yrjjgtd95fou3.png
Super! Pięknie Ci wyszła.

Moja mama jest ciastocholiczka :D cała blachę naraz potrafi zjeść :p ja przed ciążą nawet nie zerkałam w stronę ciasta, ale teraz mnie kusi. Sprawdzilo się "słodkie na dziewczynkę" :D
U mnie się nie sprawdziło słodkie na dziewczynkę :p

reklama
Wyślij do tego sklepu swoje fotki, na pewno zostanie twarzą produktu [emoji28] A jaka zarąbista komoda za Tobą [emoji7]

Super! Pięknie Ci wyszła.

U mnie się nie sprawdziło słodkie na dziewczynkę :p
Slodkie to nie wiem ja zawsze skyszalam, że z dziewczynkami to się je dużo mlecznych rzeczy i cos w tym jest bo ja właśnie i w jednej ciąży z corka i teraz tak mam, z synkiem mleko mogło nie istnieć☺️ ale to pewnie też jak wszystko na pewno znajdzie się kobietą, ktora ma odwrotnie to tak jak z wyglądem ☺️ ja np teraz mowie, że fajnie wyglądam mimo, że ciężka☺️ i tak myślałam, że bedzie dziewczynka bo w chłopak mi urodę zabrał☺️ a zawsze mówią odwrotnie ☺️

Slodkie to nie wiem ja zawsze skyszalam, że z dziewczynkami to się je dużo mlecznych rzeczy i cos w tym jest bo ja właśnie i w jednej ciąży z corka i teraz tak mam, z synkiem mleko mogło nie istnieć☺️ ale to pewnie też jak wszystko na pewno znajdzie się kobietą, ktora ma odwrotnie to tak jak z wyglądem ☺️ ja np teraz mowie, że fajnie wyglądam mimo, że ciężka☺️ i tak myślałam, że bedzie dziewczynka bo w chłopak mi urodę zabrał☺️ a zawsze mówią odwrotnie ☺️
Dla pieczone mięso mogłoby nie istnieć, wędliny zjem ale mięso jest beee. Za to od zawsze chętnie jem nabiał, sery i słodycze.

Na fb krąży filmik jak mały brzdac się cieszy bo ma do nozek i rączek przywiqzane balony z helem [emoji16] fajny sposób na zabawę dla takiego malucha [emoji1] macha każda kończyna i baloniki mu tancza
1521667896-270a7ddc9cdbf802-aaaaaa.jpeg

f2w39n7303c24ozn.png
M mi go pokazywał :p I stwierdził, że zamiast maty edukacyjnej zaopatrzy nas w balony i hel :D

Dla pieczone mięso mogłoby nie istnieć, wędliny zjem ale mięso jest beee. Za to od zawsze chętnie jem nabiał, sery i słodycze.
A mi sie np pod tym względem zmieniło bo przedtem mleko mogło nie istnieć a teraz to moj nałóg ☺️ za to nie zjem kapusty,ogórka kwaszonego chociaż to wszystko jadłam przed ciążą teraz mi jest za kwaśne☺️

Witam z rana :) własnie jem sniadanko i pije herbate . Cała noc prawie nie spalam co chwile sie budzilam nie wiem moze to stres albo juz mi sie tak nie wygodnie spi :( Wizyta na 9 . 3 tygodnie tak wolno mi zlecialy , ciekawe co slychac u malego :* i ile juz wazy . ja to sie boje na wage wejsc ostatnio wazylam 61 kg ale to bylo na ostatniej wizycie ... Miłego dnia i kciuki za wizyty i badania :) @SzczęśliwaCiężarna i @martaaa515
Dziękuję bardzo [emoji16] właśnie oko otworzylam i od razu na forum hihi

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Do góry