reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Niestety nie dorównam jolci ale starałam się
Szlafrok można nosić również jako kimono wiec z chanelka tworzą idealna stykizacje prosto na salony porodówki

przy okazji ja pierdzielu jaki ja mam bęben [emoji23]
1521658390-f90ff66de57789a3-aaaaaa.jpeg
1521658407-0d48f69b39dfd395-aaaaaa.jpeg
1521658427-01921a171ee0ce1c-aaaaaa.jpeg
1521658450-0764fd7a7fe0aa17-aaaaaa.jpeg
1521658491-6e737495701017b0-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Wyślij do tego sklepu swoje fotki, na pewno zostanie twarzą produktu [emoji28] A jaka zarąbista komoda za Tobą [emoji7]

A co do ubrań - dorobiłam się tuniki ;)
Nie krytykujcie za bardzo [emoji15]
Jeszcze nawet szwy nie zaprasowane, ale jutro będzie nieco lepsze zdjęcie, nie na szybko itd...

Mój pierwszy swetr, w dodatku musiałam bardzo zmieniać wykrój (tzn długość, kształt, dekolt, bo chciałam wodę, miejsce na brzuch i większy biust, itd...)
a63c0495f174203c5b1d4a609937f053.jpg
5ebf3c04a0d0f272641d5f2fa9d6fee2.jpg
2499bfb361915c2f26f5a99ca763a654.jpg

0d1yrjjgtd95fou3.png
Super! Pięknie Ci wyszła.

Moja mama jest ciastocholiczka :D cała blachę naraz potrafi zjeść :p ja przed ciążą nawet nie zerkałam w stronę ciasta, ale teraz mnie kusi. Sprawdzilo się "słodkie na dziewczynkę" :D
U mnie się nie sprawdziło słodkie na dziewczynkę :p

reklama
Wyślij do tego sklepu swoje fotki, na pewno zostanie twarzą produktu [emoji28] A jaka zarąbista komoda za Tobą [emoji7]

Super! Pięknie Ci wyszła.

U mnie się nie sprawdziło słodkie na dziewczynkę :p
Slodkie to nie wiem ja zawsze skyszalam, że z dziewczynkami to się je dużo mlecznych rzeczy i cos w tym jest bo ja właśnie i w jednej ciąży z corka i teraz tak mam, z synkiem mleko mogło nie istnieć☺️ ale to pewnie też jak wszystko na pewno znajdzie się kobietą, ktora ma odwrotnie to tak jak z wyglądem ☺️ ja np teraz mowie, że fajnie wyglądam mimo, że ciężka☺️ i tak myślałam, że bedzie dziewczynka bo w chłopak mi urodę zabrał☺️ a zawsze mówią odwrotnie ☺️

Slodkie to nie wiem ja zawsze skyszalam, że z dziewczynkami to się je dużo mlecznych rzeczy i cos w tym jest bo ja właśnie i w jednej ciąży z corka i teraz tak mam, z synkiem mleko mogło nie istnieć☺️ ale to pewnie też jak wszystko na pewno znajdzie się kobietą, ktora ma odwrotnie to tak jak z wyglądem ☺️ ja np teraz mowie, że fajnie wyglądam mimo, że ciężka☺️ i tak myślałam, że bedzie dziewczynka bo w chłopak mi urodę zabrał☺️ a zawsze mówią odwrotnie ☺️
Dla pieczone mięso mogłoby nie istnieć, wędliny zjem ale mięso jest beee. Za to od zawsze chętnie jem nabiał, sery i słodycze.

Na fb krąży filmik jak mały brzdac się cieszy bo ma do nozek i rączek przywiqzane balony z helem [emoji16] fajny sposób na zabawę dla takiego malucha [emoji1] macha każda kończyna i baloniki mu tancza
1521667896-270a7ddc9cdbf802-aaaaaa.jpeg

f2w39n7303c24ozn.png
M mi go pokazywał :p I stwierdził, że zamiast maty edukacyjnej zaopatrzy nas w balony i hel :D

Dla pieczone mięso mogłoby nie istnieć, wędliny zjem ale mięso jest beee. Za to od zawsze chętnie jem nabiał, sery i słodycze.
A mi sie np pod tym względem zmieniło bo przedtem mleko mogło nie istnieć a teraz to moj nałóg ☺️ za to nie zjem kapusty,ogórka kwaszonego chociaż to wszystko jadłam przed ciążą teraz mi jest za kwaśne☺️

Witam z rana :) własnie jem sniadanko i pije herbate . Cała noc prawie nie spalam co chwile sie budzilam nie wiem moze to stres albo juz mi sie tak nie wygodnie spi :( Wizyta na 9 . 3 tygodnie tak wolno mi zlecialy , ciekawe co slychac u malego :* i ile juz wazy . ja to sie boje na wage wejsc ostatnio wazylam 61 kg ale to bylo na ostatniej wizycie ... Miłego dnia i kciuki za wizyty i badania :) @SzczęśliwaCiężarna i @martaaa515
Dziękuję bardzo [emoji16] właśnie oko otworzylam i od razu na forum hihi

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Do góry