reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Niestety nie dorównam jolci ale starałam się
Szlafrok można nosić również jako kimono wiec z chanelka tworzą idealna stykizacje prosto na salony porodówki

przy okazji ja pierdzielu jaki ja mam bęben [emoji23]
1521658390-f90ff66de57789a3-aaaaaa.jpeg
1521658407-0d48f69b39dfd395-aaaaaa.jpeg
1521658427-01921a171ee0ce1c-aaaaaa.jpeg
1521658450-0764fd7a7fe0aa17-aaaaaa.jpeg
1521658491-6e737495701017b0-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Sexi mamuśka [emoji16][emoji16]

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzień dobry, ale produkcja od rana[emoji3]
Kiepsko spałam dziś. Jakoś mi tak niewygodnie było.
Rano wstałam do kuchni a tam Armagedon. Koty postanowiły się same suchą karmą obsłużyć. Brzuchy mają takie pełne że aż się boję co będzie. Śpią teraz najedzone i szczęśliwe. A ja sprzątam.
No i znowu mam snieg za oknem. Ech słów brak, bo juz kurtki nie dopinam i się wsciekam jak mam gdzieś wyjść.
Trzymam kciuki za wizyty.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja rowniez kciuki trzymam za wizytujace :)
I wiecie co? Potwierdzam, ze sledz z czekolada to spoko nawet [emoji23]
Kupilam wczoraj sledzie w sosie musztardowym. Z racji tego, ze moglam je zjesc dopiero na sniadanie, to w nocy mi sie az snily.
Pierwsze co jak wstalam to pobieglam do lodowki. Wsunelam pol opakowania, niebo w gebie. Jeszcze dobrze nie pogryzlam ostatniego kawalka, a na talerzyku zobaczylam duuuuza kostke czekolady. Oczywiscie ja zjadlam, co by tak samotnie nie lezala [emoji23]
Pyszne to wszystko bylo, a ja najedzona po uszy [emoji16][emoji3]
[emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] smacznego

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja rowniez kciuki trzymam za wizytujace :)
I wiecie co? Potwierdzam, ze sledz z czekolada to spoko nawet [emoji23]
Kupilam wczoraj sledzie w sosie musztardowym. Z racji tego, ze moglam je zjesc dopiero na sniadanie, to w nocy mi sie az snily.
Pierwsze co jak wstalam to pobieglam do lodowki. Wsunelam pol opakowania, niebo w gebie. Jeszcze dobrze nie pogryzlam ostatniego kawalka, a na talerzyku zobaczylam duuuuza kostke czekolady. Oczywiscie ja zjadlam, co by tak samotnie nie lezala [emoji23]
Pyszne to wszystko bylo, a ja najedzona po uszy [emoji16][emoji3]
O fuu hahaha ja nawet sławnego sledzia nie zjem a co dopiero z czekolada hahaha [emoji16][emoji16][emoji16][emoji23][emoji23]

f2w39n7303c24ozn.png

Rano wstałam do kuchni a tam Armagedon. Koty postanowiły się same suchą karmą obsłużyć. Brzuchy mają takie pełne że aż się boję co będzie. Śpią teraz najedzone i szczęśliwe. A ja sprzątam.
No i znowu mam snieg za oknem. Ech słów brak, bo juz kurtki nie dopinam i się wsciekam jak mam gdzieś wyjść.

Haha proszę jakie grzeczne kotki nawet im jeść nietrzeba dawać [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] u mnie deszczowo i szaro nielubie takiej pogody bo później się jeszcze gorzej czuje

Ja już tez w pracy

Powodzenia dziś na wizytach ja mam dopiero 20.04 następne spotkanie z ginem to będzie 29 tydz

Ola ty to policzyłam ile razy trzeba wstać bosko Hahaha

Ja tez chce do końca kwietnia pracować ale widząc ze nie ma nikogo na moje miejsce to noe zdziwię się jak będę siedzieć do porodu ...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Szybko przeleci [emoji4]

Niby tylko 19 razy ale tak dużo mi się to wydaje :p Dobrze, że w międzyczasie biorę 5 dni urlopu, bo byłoby 24 :D Wrócę po ślubie na jeden dzień do pracy i od następnego dnia już planuję l4, chociaż najpierw zobaczymy co lekarz powie na wizycie 5 kwietnia, bo ja tu planuję a nie wiadomo co może się jeszcze wydarzyć.

reklama

a u mnie wiosna słonce niebieskie niebo az sie dobrze do pracy wstawalo

Do góry