Moni17.06
Fanka BB :)
PowodzeniaWitajcie[emoji5]
Klade sie jeszcze na chwile, a potem na wizyte[emoji5]
Milegi dnia i powodzenia na wizytach!
Aniołek[*] 8.08.2017
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
PowodzeniaWitajcie[emoji5]
Aniołek[*] 8.08.2017
Daj znac po wizycie ja mam w czwartek a jutro musze jeszcze mocz zaniesc ;pDzieki[emoji3]
Aniołek[*] 8.08.2017
Mi się ten kolorek podoba[emoji4]
Czy lepszy płaszczyk zamsz ?? Tez różne kolory jak myślicie ?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja wcale nie planuję ale jeśli trafi mi się taki egzemplarz, że bez smoczka nie rusz to max do roku.O kurcze, to faktycznie masakra. Mysle, ze ten wiek 3 lat jest taki graniczny.
Aniołek[*] 8.08.2017
To idziemy razem na krzywą a kiedy się wybierasz? Ja w poniedziałekJeszcze 400postow przede mną..
Mam nadzieję , że wszytko wporzadku u Was my dzisiaj z K zakupiliśmy wyciskarke do owoców i chyba pierwszy raz "zjadlam" taka ilość na raz . Szklanka i jestem "najedzona"
Byliśmy w szpitalu w Kielcach , umówiliśmy się na echo serduszka małej na 17 kwietnia. A wizytę kolejna przesunęliśmy na 3ego więc w przyszłym tygodniu czeka mnie krzywa cukrowa
Powodzenia na wizycie[emoji8] [emoji8]Witajcie[emoji5]
Aniołek[*] 8.08.2017