reklama
SzczęśliwaCiężarna
Fanka BB :)
O właśnie a co do tych motylków też nie mam wyrobionego zdania j chętnie się dowiem do tych bujaczkow z wibracjami mozna dawać podusię motylka? W zestawie jest podusia płaska w miejscu na głowę , która po bokach i nad glowa dziecka jest zaokrąglona (taki banan) to ona nie zaszkodzi? To chyba jest po to by dziecko miało glowke stabilnieNie no taki motylek by mnie nie draznil[emoji6] Ale moim zdaniem one swietnie sie sprawdza dla dzieci z problemami. Przy zdrowym dziecku uwazam, ze nie ma co kombinowac.
Aniołek[*] 8.08.2017
kinga30
Ja zawsze miałam po 5 na poczatek bo kupowałam takie po 5 pakowanychMam problem milenijny Pomóżcie, ile najlepiej mieć pieluch tetrowych i flanelowych?
SzczęśliwaCiężarna
Haha noooo [emoji16] ale długo był synuś mamusi to mu mamusia dawała bo synuś chciał a sam nie chciał odstawić a mama czekała aż syn zrozumie, że już poraOhyda Chociaż i tak dobrze że nie z cycka...
SzczęśliwaCiężarna
Pokaż mu jakiś pokaż z moda męska, ale znajdź takich męskich modeli a nie chudzielcow w podkolanowkach bo się chłopak załamie [emoji23][emoji16][emoji16]Super!
A co do cycka widziałam kiedyś film, o 8latce chyba, wielkie dziewczę z grubym warkoczem, karmione cyckiem... Jak sobie przypomnę, nadal mnie mdli. Matka musiała mieć poważny problem i biedne dziecko...
W szkole Franka ma być pokaz mody z recyclingu we środę... popłakał się że "kto widział żeby chłopak był modelem" oraz "nie będę chodził w śmieciach". Myślałam że serio popuszczę
olaaa7
Dziękuję Wszędzie czytam, że pieluszki to są dobre do wszystkiego ale ja mam chyba jakieś zaćmienie bo mnie przychodzi do głowy tylko wycieranie buźki po jedzeniu, używanie podczas kąpieli żeby dziecko nie leżało na plastikowej wkładce w wanience no i może żeby okryć na spacerze i to by było na tyle mojej inwencji twórczejJa zawsze miałam po 5 na poczatek bo kupowałam takie po 5 pakowanych
A czy do wózka dajecie jakieś pieluszki na materacyk w razie przesiusiania pieluszki? Miałam pomysł żeby kupić taką nieprzemakalną ale z drugiej strony przecież mały nie będzie miał przewiewu i może się pocić.
SzczęśliwaCiężarna
A ja mam pomysl [emoji16] płaszcz z butelek [emoji16] nitka wszerz po szerokości i wzdłuż nitki i na nich butelki na różnych wysokościach [emoji16]Kurde, ale jaki był wściekły... no i dla mnie bzdura totalna, bo wiadomo że przy takich przebraniach wygenerujesz więcej śmieci, przecież nie wyjmiesz z kosza skórek po bananach... Chyba nie będę go zmuszać, jak nie chce niech nie idzie. Biedulek
kinga30
Ja jeszcze podkładalam do przewijania. No i jak dziecko ulewa to się przydają.Dziękuję Wszędzie czytam, że pieluszki to są dobre do wszystkiego ale ja mam chyba jakieś zaćmienie bo mnie przychodzi do głowy tylko wycieranie buźki po jedzeniu, używanie podczas kąpieli żeby dziecko nie leżało na plastikowej wkładce w wanience no i może żeby okryć na spacerze i to by było na tyle mojej inwencji twórczej
reklama
SzczęśliwaCiężarna
A u mnie od 4 dni słońce cały czas [emoji1] wczoraj to już było troszkę na plusie [emoji16]Witam się z rana u mnie pochmurno i zimno ale mam nadzieję że to już ostatnie porywa zimy
Miłego dnia[emoji1]
Napisane na HTC Desire 830 dual sim w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: