reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Nie no taki motylek by mnie nie draznil[emoji6] Ale moim zdaniem one swietnie sie sprawdza dla dzieci z problemami. Przy zdrowym dziecku uwazam, ze nie ma co kombinowac.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
O właśnie a co do tych motylków też nie mam wyrobionego zdania j chętnie się dowiem do tych bujaczkow z wibracjami mozna dawać podusię motylka? W zestawie jest podusia płaska w miejscu na głowę , która po bokach i nad glowa dziecka jest zaokrąglona (taki banan) to ona nie zaszkodzi? To chyba jest po to by dziecko miało glowke stabilnie

f2w39n7303c24ozn.png

Super! :)

A co do cycka widziałam kiedyś film, o 8latce chyba, wielkie dziewczę z grubym warkoczem, karmione cyckiem... Jak sobie przypomnę, nadal mnie mdli. Matka musiała mieć poważny problem i biedne dziecko...

W szkole Franka ma być pokaz mody z recyclingu we środę... popłakał się że "kto widział żeby chłopak był modelem" oraz "nie będę chodził w śmieciach". Myślałam że serio popuszczę :-D:-D:-D
Pokaż mu jakiś pokaż z moda męska, ale znajdź takich męskich modeli a nie chudzielcow w podkolanowkach bo się chłopak załamie [emoji23][emoji16][emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

Ja zawsze miałam po 5 na poczatek bo kupowałam takie po 5 pakowanych☺️
Dziękuję :) Wszędzie czytam, że pieluszki to są dobre do wszystkiego ale ja mam chyba jakieś zaćmienie bo mnie przychodzi do głowy tylko wycieranie buźki po jedzeniu, używanie podczas kąpieli żeby dziecko nie leżało na plastikowej wkładce w wanience no i może żeby okryć na spacerze i to by było na tyle mojej inwencji twórczej :p

A czy do wózka dajecie jakieś pieluszki na materacyk w razie przesiusiania pieluszki? Miałam pomysł żeby kupić taką nieprzemakalną ale z drugiej strony przecież mały nie będzie miał przewiewu i może się pocić.

Kurde, ale jaki był wściekły... no i dla mnie bzdura totalna, bo wiadomo że przy takich przebraniach wygenerujesz więcej śmieci, przecież nie wyjmiesz z kosza skórek po bananach... Chyba nie będę go zmuszać, jak nie chce niech nie idzie. Biedulek ;)
A ja mam pomysl [emoji16] płaszcz z butelek [emoji16] nitka wszerz po szerokości i wzdłuż nitki i na nich butelki na różnych wysokościach [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

Dziękuję :) Wszędzie czytam, że pieluszki to są dobre do wszystkiego ale ja mam chyba jakieś zaćmienie bo mnie przychodzi do głowy tylko wycieranie buźki po jedzeniu, używanie podczas kąpieli żeby dziecko nie leżało na plastikowej wkładce w wanience no i może żeby okryć na spacerze i to by było na tyle mojej inwencji twórczej :p
Ja jeszcze podkładalam do przewijania. No i jak dziecko ulewa to się przydają.

reklama
Do góry