reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Nic! Wychowawczyni mnie wkurza :) Jest młoda i na maxa ambitna- i to oczywiście żaden zarzut. Ale chciałaby żeby wszystkie dzieci były pod linijkę... poza tym jak tylko wyrazisz jakąś opinię odbeira to od razu jako atak i atakuje Ciebie, no paranoja. Plus jest niekonsekwentna wypowiedziach. Zapytałam, czy praca domowa z xerówek jest obowiązkowa, bo byłam pewna że dla chętnych. Odpowiedź: "jest obowiązkowa, ale nie wyciągnę konsekwencji jeśli dziecko jej nie zrobi". Przyznam że zgłupiałam. Albo może to ciąża...? Serio nie kumam- ma robić czy olewać?? a potem poszło już samo ;)

reklama
Kurde, ale jaki był wściekły... no i dla mnie bzdura totalna, bo wiadomo że przy takich przebraniach wygenerujesz więcej śmieci, przecież nie wyjmiesz z kosza skórek po bananach... Chyba nie będę go zmuszać, jak nie chce niech nie idzie. Biedulek ;)
Mój też by nie chciał ;) Ale jego wychowawczyni jest starsza od węgla (była też wychowawczynią męża w klasie 1-3) i nie ma takich dziwnych pomysłów ;)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@nagini84 o fak! to faktycznie musi być wiekowa.. ale powiem Ci że ta młoda też ciężka czasami.. Anyway zawsze kiedy idę na wywiadówkę nie wierzę, że oto zamieniłam się miejscami z moimi rodzicami i czuję się STARO...

Nic! Wychowawczyni mnie wkurza :) Jest młoda i na maxa ambitna- i to oczywiście żaden zarzut. Ale chciałaby żeby wszystkie dzieci były pod linijkę... poza tym jak tylko wyrazisz jakąś opinię odbeira to od razu jako atak i atakuje Ciebie, no paranoja. Plus jest niekonsekwentna wypowiedziach. Zapytałam, czy praca domowa z xerówek jest obowiązkowa, bo byłam pewna że dla chętnych. Odpowiedź: "jest obowiązkowa, ale nie wyciągnę konsekwencji jeśli dziecko jej nie zrobi". Przyznam że zgłupiałam. Albo może to ciąża...? Serio nie kumam- ma robić czy olewać?? a potem poszło już samo ;)
No wypowiedz co najmniej dziwna. Tez bym nie woedziala jak sie odniesc.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

@nagini84 o fak! to faktycznie musi być wiekowa.. ale powiem Ci że ta młoda też ciężka czasami.. Anyway zawsze kiedy idę na wywiadówkę nie wierzę, że oto zamieniłam się miejscami z moimi rodzicami i czuję się STARO...
Też tak mam na wywiadówkach, że aż nie mogę uwierzyć, że siedzę tu jako rodzic. A wychowawczyni syna nie jest problematyczna na szczęście pomimo wieku. Taka raczej dobra babcia ;) Pewnie z młodą byłoby dużo gorzej.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Pamietam moja wychowawczynie z liceum- pierwsza jej praca po studiach, młode dziewczę które mogło mieć z nami super kontakt. Ale od początku starała się pokazać kto może więcej itp... No masakra, mega niechęć do niej połączyła nas jak nic innego [emoji1] moi rodzice raz byli na wywiadówce i powiedzieli ze do końca liceum mam zachowywać się przyzwoicie bo oni już więcej na żadna nie pójdą i tak było [emoji23] a łaska miała z nami przerąbane... miała np sukienkę w czerwona kratę, tak jak kiedyś były obrusy, ścierki... cała klasę tak ozdobilismy [emoji85]

...No nic, czas iść spać, nasza Ola już pewnie przewraca się na drugi bok :)

Do jutra!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Serio dziwna. Ja miałam na studiach takiego jednego wykładowcę który bał sie powiedzieć ze nie zgadza się z opinią studenta. Udawał, że niby ok, ale brnął w druga strone. Do tej pory nie wiem czy się Nas bał czy był tak miły, że bał sie że zrobi Nam przykrosć nie zgadzając się z Nami:D

reklama
Do góry