olaaa7
Fanka BB :)
Zazdroszczę [emoji16] u mnie dalej piździcaA u mnie od 4 dni słońce cały czas [emoji1] wczoraj to już było troszkę na plusie [emoji16]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zazdroszczę [emoji16] u mnie dalej piździcaA u mnie od 4 dni słońce cały czas [emoji1] wczoraj to już było troszkę na plusie [emoji16]
Haha z internetem nie da się nudzić [emoji23][emoji1][emoji1] co za ludzie na tym świecie żyją@Margana, udanej wizyty
...przeglądając internety z rana
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja myślę, że zależy jak często będziesz robiła pranie, ale łącznie 20 się przyda na pewnoMam problem milenijny Pomóżcie, ile najlepiej mieć pieluch tetrowych i flanelowych?
Gdy nosisz dziecko i czekasz aż mu się odbije to też warto sobie podłożyć bo może się ulacDziękuję Wszędzie czytam, że pieluszki to są dobre do wszystkiego ale ja mam chyba jakieś zaćmienie bo mnie przychodzi do głowy tylko wycieranie buźki po jedzeniu, używanie podczas kąpieli żeby dziecko nie leżało na plastikowej wkładce w wanience no i może żeby okryć na spacerze i to by było na tyle mojej inwencji twórczej [emoji14]
A czy do wózka dajecie jakieś pieluszki na materacyk w razie przesiusiania pieluszki? Miałam pomysł żeby kupić taką nieprzemakalną ale z drugiej strony przecież mały nie będzie miał przewiewu i może się pocić.
Ja mam chyba 5 flanelowych i 7 tetrowych.Ja w wózku nie podkładam nic. Pieluchy jeszcze u lekarza żeby położyć na przewijak lub wagę pod dzidzie[emoji16] ja mam póki co 11 tetrowych i 3 flanele. Finansowych mało używałam.
Dobry dzień!
W dzisiejszych czasach mnie nic nie zdziwi. Jak miałam około 20 lat, dalsza ciotka ok 40 lat zauważyła, że mam tampony. Rozmowa wyglądała mniej wiecej tak:@Margana, udanej wizyty
...przeglądając internety z rana
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja miałam tylko tetrowe w ilości 10 i dla mnie to bylo tak ledwo wystarczającoMam problem milenijny Pomóżcie, ile najlepiej mieć pieluch tetrowych i flanelowych?
[emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]W dzisiejszych czasach mnie nic nie zdziwi. Jak miałam około 20 lat, dalsza ciotka ok 40 lat zauważyła, że mam tampony. Rozmowa wyglądała mniej wiecej tak:
C: Jak możesz używać tamponów skoro ty wiecznie chodzisz sikać?
Ja: A co ma piernik do wiatraka?
C: No musisz go za każdym razem wyjmować jak idziesz siku?
Ja: po co????
C: No a jak nasikasz w tampon i co?
ja: Jak mam nasikać w tampon skoro sikam inną dziurą?
C: Jaką inną dziurą???
Ja: Są dwie, jedną się sika, z drugiej leci okres!
C: Naprawdę??? A to ja nie wiedziałam...
Kurtyna. Kobieta urodziła 3 dzieci. [emoji23]
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom