reklama
A ja wlasnie zamowilam lozeczko[emoji3]
Super!
A co do cycka widziałam kiedyś film, o 8latce chyba, wielkie dziewczę z grubym warkoczem, karmione cyckiem... Jak sobie przypomnę, nadal mnie mdli. Matka musiała mieć poważny problem i biedne dziecko...
W szkole Franka ma być pokaz mody z recyclingu we środę... popłakał się że "kto widział żeby chłopak był modelem" oraz "nie będę chodził w śmieciach". Myślałam że serio popuszczę
Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
[emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]Super!
W szkole Franka ma być pokaz mody z recyclingu we środę... popłakał się że "kto widział żeby chłopak był modelem" oraz "nie będę chodził w śmieciach". Myślałam że serio popuszczę
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Margana
Hahaha[emoji23] Tez bym nie uciagnela[emoji3]Super!
Aniołek[*] 8.08.2017
Kurde, ale jaki był wściekły... no i dla mnie bzdura totalna, bo wiadomo że przy takich przebraniach wygenerujesz więcej śmieci, przecież nie wyjmiesz z kosza skórek po bananach... Chyba nie będę go zmuszać, jak nie chce niech nie idzie. Biedulek
Margana
No tak, to prawda. Tu chyba chodzi o samo rwrocenie uwagi na recykling. No ale jak tak bardzo nie chce, a nie ma obowiaxku to chyba tez bym odpuscila.Kurde, ale jaki był wściekły... no i dla mnie bzdura totalna, bo wiadomo że przy takich przebraniach wygenerujesz więcej śmieci, przecież nie wyjmiesz z kosza skórek po bananach... Chyba nie będę go zmuszać, jak nie chce niech nie idzie. Biedulek
Aniołek[*] 8.08.2017
Jola92
Co nawywijał?...jeszcze miałam SMSową wieczorną dyskusję z wychowawczynią... ja pierdziu, przerąbane czasami być rodzicem
reklama
MustMe ma chłopak swoje zdanie
W sumie całe szczęście i dlatego nie będę go zmuszać
Podziel się: