reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

A ja wlasnie zamowilam lozeczko[emoji3]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
A ja wlasnie zamowilam lozeczko[emoji3]

Super! :)

A co do cycka widziałam kiedyś film, o 8latce chyba, wielkie dziewczę z grubym warkoczem, karmione cyckiem... Jak sobie przypomnę, nadal mnie mdli. Matka musiała mieć poważny problem i biedne dziecko...

W szkole Franka ma być pokaz mody z recyclingu we środę... popłakał się że "kto widział żeby chłopak był modelem" oraz "nie będę chodził w śmieciach". Myślałam że serio popuszczę :-D:-D:-D

Kurde, ale jaki był wściekły... no i dla mnie bzdura totalna, bo wiadomo że przy takich przebraniach wygenerujesz więcej śmieci, przecież nie wyjmiesz z kosza skórek po bananach... Chyba nie będę go zmuszać, jak nie chce niech nie idzie. Biedulek ;)

Kurde, ale jaki był wściekły... no i dla mnie bzdura totalna, bo wiadomo że przy takich przebraniach wygenerujesz więcej śmieci, przecież nie wyjmiesz z kosza skórek po bananach... Chyba nie będę go zmuszać, jak nie chce niech nie idzie. Biedulek ;)
No tak, to prawda. Tu chyba chodzi o samo rwrocenie uwagi na recykling. No ale jak tak bardzo nie chce, a nie ma obowiaxku to chyba tez bym odpuscila.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
Do góry