reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Hahaha mój mówi , że już sobie wyobraża jak będę ciagle przy małym i nikomu nawet go dotknąć niepozwole [emoji1] [emoji1] [emoji1]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja czuję , że będę taka sama :D nie dam nikomu dojść, już ostatnio mnie " kochana teściowa " uraczyła telefonem, zadowolona , że dziewczynka i zdrowa będzie. I że ona ma samych chłopców i w końcu córkę.
Tak sobie myślę, to ja będę miała córkę a nie ty , babo. Ale już udałam głupia.
Niech nie myśli , że jej dam dziecko na spacer. :realmad:

Mama pojechala mi odebrac wczorajsze wyniki ;/ ale mam stresa. Mam nadzieje ze nie mam cukrzycy ;/
Trzymam kciuki. A zlecil Wam lekarz badanie na toxo ? Mi tak, cieszę się bo nie miałam przed ciążą i mi grozi , że mogę złapać :/
No jakaś tak zrzedze narzekam , że chyba wpi... by mi się przydał:D

Taki przez kolanko :D
Koniecznie daj znać po połówkowych co i jak :)
@Karla88 tylko martwi mnie szerokość w brzuchu, że będzie mi wisiała póki co.
Napiszę :*
Radzilabym poczekac jeszcze z ta sprzedażą bo może gdy brzuch Ci urośnie Ci się przyda? A jeśli nie to sprzedać zawsze zdążysz :)

f2w39n7303c24ozn.png
Spakuje w worek i na balkon chyba, bo pół łóżka mi zajmuje :D
No właśnie daj mu chociaż się wykąpać i bądź z nami w miarę na "bierzaco "[emoji1]

Znając mnie, nie wytrzymam bez Was :D
Albo do karmienia może się przydać [emoji5]

Za duża chyba do karmienia. Bo kupiłam ta największa.

Koniecznie daj znać po połówkowych co i jak :)
@Karla88 tylko martwi mnie szerokość w brzuchu, że będzie mi wisiała póki co.

ona ma boki marszczone wiec moze sie zamaskuje a napewno brzuszek ci urosnie w mig

Ola mi jak wozek przyjdzie o pierwsi beda w nim wożeni Czesiek I Gustaw :D

juz widze jak w tej gondoli dumnie siedzą hahahahahha

Haha a sąsiedzi pomyślą, że coś ze mną nie tak [emoji28] Ale po domu pojeżdżę na pewno :D ale bez kota w środku :D
No czujesz idziecie na spacer wszyscy sąsiedzi zaglądają do wózka a tam koty [emoji23] [emoji23] myślę , że mogłabyś dostać skierowanie do jakiejś poradni [emoji23] [emoji23] napisz później jak się sprawuje fura a powiedz mi ten maxi cosi jest w cenie nie? Bo na allegro są ale te foteliki z zestawu niewiadomego pochodzenia i jeszcze droższe [emoji1]

Ja dziś nawet się wyspałam ale przebudziłam się o 4:30 i mały zaczął się rozbijać w brzuchu [emoji14]
Dziś mam mały dzień dziecka bo przyjdą zaproszenia i sukienka ta co zamawiała @Karla88 :)
Jeszcze tylko wózek [emoji14] Podobno czekają na dostawę fotelików, która ma być dziś max jutro i będą od razu wysyłać.
Mnie przyszła sukienka (ta sama), trochę zbyt optymistycznie podeszłam do rozmiaru (cycki...) [emoji23]
Ale juto w niej idę do lekarza /kuzynki (skoro poza lekarzem prawie nigdzie nie chodzę...), więc zrobię zdjęcie, a po ciąży liczę, że cycki wrócą do normalniejszego rozmiaru ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Ja czuję , że będę taka sama :D nie dam nikomu dojść, już ostatnio mnie " kochana teściowa " uraczyła telefonem, zadowolona , że dziewczynka i zdrowa będzie. I że ona ma samych chłopców i w końcu córkę.
Haha :D cóż za miłość do teściowej :D Doskonale rozumiem, też bym na Twoim miejscu nie dała :p

Mnie przyszła sukienka (ta sama), trochę zbyt optymistycznie podeszłam do rozmiaru (cycki...) [emoji23]
Ale juto w niej idę do lekarza /kuzynki (skoro poza lekarzem prawie nigdzie nie chodzę...), więc zrobię zdjęcie, a po ciąży liczę, że cycki wrócą do normalniejszego rozmiaru ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

hahahah Aga lepiej optymistycznie podchodzic do sprawy :D

reklama

Trzymam kciuki. A zlecil Wam lekarz badanie na toxo ? Mi tak, cieszę się bo nie miałam przed ciążą i mi grozi , że mogę złapać :/

Taki przez kolanko :D

Napiszę :*

Spakuje w worek i na balkon chyba, bo pół łóżka mi zajmuje :D

Znając mnie, nie wytrzymam bez Was :D

Za duża chyba do karmienia. Bo kupiłam ta największa.
Hahaha no to biedna ta teściowa z Tobą [emoji16] ja też nie lubię wtracania, ale że na spacer nawet nie dasz [emoji16] wiem, że nie lubisz tesciowki, ale trzeba też się postawić po drugiej strony to jej wnuczka (nie córcia[emoji16])

f2w39n7303c24ozn.png

Do góry