reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dzień Dobry :)
Jaki miałam cudowny sen <3 nosiłam sobie po domu moja małą królewnę *.* Taka malutka, w różowych spioszkach, główka jej się kiwała <3

* Powodzenia na wizytach i badaniach :)
Od jutra będzie mnie praktycznie zero. K zjeżdża na 3 dni , w piątek polowkowe , sobota "randka" :D wiec pewnie napiszę w niedzielę , chyba , że nie wytrzymam to zajrzę do was jak się będzie kąpał lub palił papierosa :D

reklama
Ja uwielbiam poduszkę C do spania :) lubię teraz zmieniać pozycje więc czasem używam jej zgodnie z zastosowaniem, czasem mam tylko pod głowa :) w ciągu dnia na niej leżę jak na poduszce :) mam pewne opcje i to jest super bo jak mam chęć to z nią śpię jak mam chęć to ja wyciągam i śpię bez :)

f2w39n7303c24ozn.png

A ja kupiłam bo mi było raz bardzo źle spać. Ale od tamtej pory spałam może z 5 razy. Myślę, żeby ją sprzedać. Dużo miejsca zajmuje , a śpię jak zabita bez niej :/

Jaki miałam cudowny sen <3 nosiłam sobie po domu moja małą królewnę *.* Taka malutka, w różowych spioszkach, główka jej się kiwała <3

Od jutra będzie mnie praktycznie zero. K zjeżdża na 3 dni , w piątek polowkowe , sobota "randka" :D wiec pewnie napiszę w niedzielę , chyba , że nie wytrzymam to zajrzę do was jak się będzie kąpał lub palił papierosa :D
Koniecznie daj znać po połówkowych co i jak :)
@Karla88 tylko martwi mnie szerokość w brzuchu, że będzie mi wisiała póki co.

Ooo dobrze, że już nie śpisz bo mam pytanko :D Od dłuższego czasu chodzi za mną takie wdzianko, chciałam uszyć sobie na codzień ale też by chyba coś takiego pasowało do tej sukienki ale mam problem z tkaniną, może rzuciła Ci się w oczy taka delikatna sweterkowa czy coś co by się nadało? :)
Zobacz załącznik 842478
Zobacz załącznik 842479
Kupowałam ostatnio, w sklepie było pod nazwą dzianina swetrowa - właśnie takie coś, dosc delikatne, miękkie, itd ;) były różne grubości, ja wzięłam taką średnią, ale poza tym, nic więcej o tej tkaninie nie wiem... [emoji15]

0d1yrjjgtd95fou3.png

On już mi wymyślił zastępstwo do wózka, powiedział, że mam sobie razem z siostrzenicą wsadzić po kocie (mam 2 koty) do wózków i razem jeździć :D
Hahaha dobry [emoji23] [emoji23] czyli jak w niedzielę pogoda dopisze, a wózek dojdzie to czeka was kotkowy spacerek [emoji3] [emoji23]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

No właśnie tak myślałam, że to ta kiecka :D a to rozmiar wychodzi mniejszy niż w rzeczywistości?

Pytałam właśnie w laboratorium tzn wysłałam maila o cenę badania po obciążeniu glukozą i odpisali mi, że cena zależy od ilości punktów w tzw. krzywej cukrowej. Ale co to znaczy? Lekarz mi nic nie napisał, jedynie, że 75g i po 2 godzinach pomiar. Ile u Was kosztuje?
Ola ja płaciłam za każde pobranie krwi 7zł więc razem mi wyszło 21zł + miałam swoją glukozę

oar8qqmzp357f8q1.png

Aniołek 31.07.2017 (*)

No właśnie daj mu chociaż się wykąpać i bądź z nami w miarę na "bierzaco "[emoji1]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry