reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Dzień Dobry :)
Jaki miałam cudowny sen <3 nosiłam sobie po domu moja małą królewnę *.* Taka malutka, w różowych spioszkach, główka jej się kiwała <3

* Powodzenia na wizytach i badaniach :)
Od jutra będzie mnie praktycznie zero. K zjeżdża na 3 dni , w piątek polowkowe , sobota "randka" :D wiec pewnie napiszę w niedzielę , chyba , że nie wytrzymam to zajrzę do was jak się będzie kąpał lub palił papierosa :D

reklama
Ja uwielbiam poduszkę C do spania :) lubię teraz zmieniać pozycje więc czasem używam jej zgodnie z zastosowaniem, czasem mam tylko pod głowa :) w ciągu dnia na niej leżę jak na poduszce :) mam pewne opcje i to jest super bo jak mam chęć to z nią śpię jak mam chęć to ja wyciągam i śpię bez :)

f2w39n7303c24ozn.png

A ja kupiłam bo mi było raz bardzo źle spać. Ale od tamtej pory spałam może z 5 razy. Myślę, żeby ją sprzedać. Dużo miejsca zajmuje , a śpię jak zabita bez niej :/

Jaki miałam cudowny sen <3 nosiłam sobie po domu moja małą królewnę *.* Taka malutka, w różowych spioszkach, główka jej się kiwała <3

Od jutra będzie mnie praktycznie zero. K zjeżdża na 3 dni , w piątek polowkowe , sobota "randka" :D wiec pewnie napiszę w niedzielę , chyba , że nie wytrzymam to zajrzę do was jak się będzie kąpał lub palił papierosa :D
Koniecznie daj znać po połówkowych co i jak :)
@Karla88 tylko martwi mnie szerokość w brzuchu, że będzie mi wisiała póki co.

Ooo dobrze, że już nie śpisz bo mam pytanko :D Od dłuższego czasu chodzi za mną takie wdzianko, chciałam uszyć sobie na codzień ale też by chyba coś takiego pasowało do tej sukienki ale mam problem z tkaniną, może rzuciła Ci się w oczy taka delikatna sweterkowa czy coś co by się nadało? :)
Zobacz załącznik 842478
Zobacz załącznik 842479
Kupowałam ostatnio, w sklepie było pod nazwą dzianina swetrowa - właśnie takie coś, dosc delikatne, miękkie, itd ;) były różne grubości, ja wzięłam taką średnią, ale poza tym, nic więcej o tej tkaninie nie wiem... [emoji15]

0d1yrjjgtd95fou3.png

On już mi wymyślił zastępstwo do wózka, powiedział, że mam sobie razem z siostrzenicą wsadzić po kocie (mam 2 koty) do wózków i razem jeździć :D
Hahaha dobry [emoji23] [emoji23] czyli jak w niedzielę pogoda dopisze, a wózek dojdzie to czeka was kotkowy spacerek [emoji3] [emoji23]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

No właśnie tak myślałam, że to ta kiecka :D a to rozmiar wychodzi mniejszy niż w rzeczywistości?

Pytałam właśnie w laboratorium tzn wysłałam maila o cenę badania po obciążeniu glukozą i odpisali mi, że cena zależy od ilości punktów w tzw. krzywej cukrowej. Ale co to znaczy? Lekarz mi nic nie napisał, jedynie, że 75g i po 2 godzinach pomiar. Ile u Was kosztuje?
Ola ja płaciłam za każde pobranie krwi 7zł więc razem mi wyszło 21zł + miałam swoją glukozę

oar8qqmzp357f8q1.png

Aniołek 31.07.2017 (*)

No właśnie daj mu chociaż się wykąpać i bądź z nami w miarę na "bierzaco "[emoji1]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry