reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Mnie przyszła sukienka (ta sama), trochę zbyt optymistycznie podeszłam do rozmiaru (cycki...) [emoji23]
Ale juto w niej idę do lekarza /kuzynki (skoro poza lekarzem prawie nigdzie nie chodzę...), więc zrobię zdjęcie, a po ciąży liczę, że cycki wrócą do normalniejszego rozmiaru ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
A to nie chwaliłaś się że też ją kupiłaś albo ja przeoczyłam :) A jaki kolor wzięłaś i rozmiar? Bo na tej m/l jest napisane, że w biuście ma 90-125, ja mam jakoś 98cm. A jak ona Ci się układa na brzuszku? Bo też nie masz jeszcze sporego.

reklama
uuuu a ja wlasnie dzis mam urbaną ta sukienke :) naprwde fajna i wygodna jest
a najbardziej co mnie cieszy ze na metce jest xs/s hahahahah naprawde wiedzą jak podniesc kobiete ciezarna na duchu :D
Wzięłam ten sam rozmiar, i tak jak ogólnie jest ok, to w cyckach trochę upięta, więc odrobinę większe mam... ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

No czujesz idziecie na spacer wszyscy sąsiedzi zaglądają do wózka a tam koty [emoji23] [emoji23] myślę , że mogłabyś dostać skierowanie do jakiejś poradni [emoji23] [emoji23] napisz później jak się sprawuje fura a powiedz mi ten maxi cosi jest w cenie nie? Bo na allegro są ale te foteliki z zestawu niewiadomego pochodzenia i jeszcze droższe [emoji1]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Nio był w zestawie, tzn były różne opcje tych zestawów z różnymi fotelikami, tymi z kompletu też :) Na allegro nie kupowałam bo mimo tego, że mają tam też swój sklep to wychodzi drożej niż na stronie :)
Pewnie, że dam znać :D ale myślę, że ja to będę trochę mało obiektywna bo jestem w nim zakochana :p

hello girls!
Wróciłam już z codzinnych zakupów i zaraz zjem śniadanie. Ale coś czuje, że już nie długo na te zakupy będę śmigać( 2 km w jedną strone) bo coraz ciężej i w połowie drogi juz pachwiny bolą :(
Ale dziś mam nawet dobry humor :D Kocham politykę firmy mojego męża! Poszedł dziś ustalac urlopy na 2 kwartał roku. I mówi, że wie że lato i ruch ale żona ma termin porodu na lipiec i chciałby wtedy wykorzystac 14 dni urlopu. I babka mówi, że trzeba było tak od razu :D Dostał bez problemu te 14 dni które wgl jest ruchome w zaleznosci od tego kiedy zacznę rodzić , potem dostaje od razu ojcowski a po ojcowskim jeszcze tydzień bo zawsze tak dają świeżo upieczonym tatusiom. Także po pordzie będe miała go w domu przez miesiac! :) i do Australii już nie musi leciec! Powiedzieli że ma być ze mną w domu :) Ma wgl dac mi numer do kierownika zmiany i mam do nich dzwonić jak ł bedzie w pracy a ja zacznę rodzic to od razu go do domu wyślą.
@oliwka_11 trzymam kciuki za wizytę! :)
Super podejście [emoji106]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Ja średnio lubię sukienki. Jest mi w nich niewygodnie. Ale wy wygladacie ślicznie. Może się przekonam jakoś i zrobię wiosenną sukienkowa garderobę.

Zapomnialam że mam jeszcze dzise sporkanie w.Towarzystwie Opieki nad Zwierzętami. Bardzo ich wspieramy i często jesteśmy domem tymczasowym dla małych kociąt. Mieliśmy już takie.kilkudniowe, które trzeba karmić butelką i ważyly po 10 dag. A potem rosną z.nich potworki po 5 kilo[emoji3][emoji3][emoji3]kwiecień idzie będzie wysyp kociakow to plan jakiś trzeba opracować i zapasy zrobić

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
:) Ja nie byłam w toz, ale prawie 8 lat kociego wolontariatu w schronisku, też byłam fundacyjnym DT (choć ja nie brałam kociąt, raczej połamańce po operacji ;))

0d1yrjjgtd95fou3.png

No właśnie tak myślałam, że to ta kiecka :D a to rozmiar wychodzi mniejszy niż w rzeczywistości?

Pytałam właśnie w laboratorium tzn wysłałam maila o cenę badania po obciążeniu glukozą i odpisali mi, że cena zależy od ilości punktów w tzw. krzywej cukrowej. Ale co to znaczy? Lekarz mi nic nie napisał, jedynie, że 75g i po 2 godzinach pomiar. Ile u Was kosztuje?
Większy ;)
Mam 101 w cyckach i xs/s jest trochę upięta, ale brzuszek zmieści się większy ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Większy ;)
Mam 101 w cyckach i xs/s jest trochę upięta, ale brzuszek zmieści się większy ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
Mam nadzieję, że ta m/l będzie na mnie dobra :)
Dziewczyny jak mam wizytę 5 kwietnia to kiedy najlepiej iść zrobić tą glukozę? Mam jeszcze przy okazji też oddać mocz i zrobić morfologię.

Haha :D cóż za miłość do teściowej :D Doskonale rozumiem, też bym na Twoim miejscu nie dała :p
Cała ciaze się nie interesuje, to i pozniej niech mnie nie drażni :D
Hahaha no to biedna ta teściowa z Tobą [emoji16] ja też nie lubię wtracania, ale że na spacer nawet nie dasz [emoji16] wiem, że nie lubisz tesciowki, ale trzeba też się postawić po drugiej strony to jej wnuczka (nie córcia[emoji16])

f2w39n7303c24ozn.png
Nawet wątpię czy by chciała. Ona się nie nadaje , do dzieci, do rodziny. A co jak by mała zrobiła kupę ? O boże. Jeszcze by się ubrudziła :o ona jest młoda , kobieta, nie nadaje się do dzieci tylko ona jest dama.
Ciśnienie sobie podniosłam tylko :D może obejrzeć ale z daleka hahaha

reklama
Do góry