reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

No właśnie tak myślałam, że to ta kiecka :D a to rozmiar wychodzi mniejszy niż w rzeczywistości?

Pytałam właśnie w laboratorium tzn wysłałam maila o cenę badania po obciążeniu glukozą i odpisali mi, że cena zależy od ilości punktów w tzw. krzywej cukrowej. Ale co to znaczy? Lekarz mi nic nie napisał, jedynie, że 75g i po 2 godzinach pomiar. Ile u Was kosztuje?

rozmiar z metki xs/s ale w rzeczywistosci jest wieksza ja mam w brzuchu 98cm w cyckach tak samo wiec mysle ze to takie M

u mnie 75g glukozy 18,00 zł

reklama
rozmiar z metki xs/s ale w rzeczywistosci jest wieksza ja mam w brzuchu 98cm w cyckach tak samo wiec mysle ze to takie M

u mnie 75g glukozy 18,00 zł
To mam nadzieję, że ta co kupiłam nie okaże się za duża. Wzięłam M/L ale z tego co zdążyłam zauważyć to Ty nosisz dużo mniejsze rozmiary więc powinno być ok :) Dziś ma być do odebrania w paczkomacie :)

Dawno mnie nie było z tematem kieckowym na ślub :p Zdecydowałam się dziś licytować taką, co myślicie?
Zobacz załącznik 842475
Tylko macie jakiś pomysł co do niej ubrać na górę?
Śliczna :) uwielbiam ten kolor, rządzi u mnie w szafie :D
Hej! :) co tam u Was? Oj nie nadrobie tych postow...w poniedzialek pochowalismy wujka w ogole spac nie moglam :/ wiec wczoraj zeby nie myslec bylam na zakupach pokupilam sobie paare koszul a dzis zamowilam z philipsa nianie, laktator, podgrzewacz i butelki bo jest promocja 40% taniej :)
Przykro mi ..
Zakupy superz, sama zaraz zajrzę :)
Ja na 11.20. [emoji4]

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam kciuki :)
O jejku :( no tak ja też podziwiam bo mój teraz zmienił tryb pracy że zmianowej na jedno zmianowa czyt. Cały dzień i już mi mega smutno jak go cały dzień nie ma , ja też zrobiłam się taki mieczak jak nie ja zawsze wszędzie mnie było pełno śmiechu itd a teraz jakis smutasek się zrobiłam na maxa [emoji1]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Zauważyłam.. z Tobą mogłam się pośmiać, powyglupiac a od jakiegoś czasu nic :(

Super że tak pomagacie. Domów tymczasowych zawsze brakuje... Przez około 4 lata działałam w stowarzyszeniu dla zwierząt. Też byłam domem tymczasowym ale częściej dla psów :)
Najgorsze jest kiedy się te maluchy oddaje do adopcji. Smutek wielki choce i radość że będą miały dom. Niestety część wraca bo ludzie myślą że kociaki to zabawki. A.tu nagle kot coś zniszczy, nasika, płacze w nocy. Ech standard. Dwa takie tymczasy zostały z nami bo są tak kochane że nie mogłam ich oddać.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Liczę, że dostaną tą dostawę dziś i jutro wózek z fotelikiem będą u mnie :D no max w piątek. Bo jak przyjdzie mi czekać do poniedziałku to nie wiem jak wytrzymam :D
Hahahaha :D A potem wrzuć Twojego do wózka i powiedz że to tak w ramach "przygotowania "do macierzyństwa [emoji23] [emoji23]

reklama
Hahahaha :D A potem wrzuć Twojego do wózka i powiedz że to tak w ramach "przygotowania "do macierzyństwa [emoji23] [emoji23]

On już mi wymyślił zastępstwo do wózka, powiedział, że mam sobie razem z siostrzenicą wsadzić po kocie (mam 2 koty) do wózków i razem jeździć :D

Do góry