reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

No właśnie tak myślałam, że to ta kiecka :D a to rozmiar wychodzi mniejszy niż w rzeczywistości?

Pytałam właśnie w laboratorium tzn wysłałam maila o cenę badania po obciążeniu glukozą i odpisali mi, że cena zależy od ilości punktów w tzw. krzywej cukrowej. Ale co to znaczy? Lekarz mi nic nie napisał, jedynie, że 75g i po 2 godzinach pomiar. Ile u Was kosztuje?

rozmiar z metki xs/s ale w rzeczywistosci jest wieksza ja mam w brzuchu 98cm w cyckach tak samo wiec mysle ze to takie M

u mnie 75g glukozy 18,00 zł

reklama
rozmiar z metki xs/s ale w rzeczywistosci jest wieksza ja mam w brzuchu 98cm w cyckach tak samo wiec mysle ze to takie M

u mnie 75g glukozy 18,00 zł
To mam nadzieję, że ta co kupiłam nie okaże się za duża. Wzięłam M/L ale z tego co zdążyłam zauważyć to Ty nosisz dużo mniejsze rozmiary więc powinno być ok :) Dziś ma być do odebrania w paczkomacie :)

Dawno mnie nie było z tematem kieckowym na ślub :p Zdecydowałam się dziś licytować taką, co myślicie?
Zobacz załącznik 842475
Tylko macie jakiś pomysł co do niej ubrać na górę?
Śliczna :) uwielbiam ten kolor, rządzi u mnie w szafie :D
Hej! :) co tam u Was? Oj nie nadrobie tych postow...w poniedzialek pochowalismy wujka w ogole spac nie moglam :/ wiec wczoraj zeby nie myslec bylam na zakupach pokupilam sobie paare koszul a dzis zamowilam z philipsa nianie, laktator, podgrzewacz i butelki bo jest promocja 40% taniej :)
Przykro mi ..
Zakupy superz, sama zaraz zajrzę :)
Ja na 11.20. [emoji4]

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam kciuki :)
O jejku :( no tak ja też podziwiam bo mój teraz zmienił tryb pracy że zmianowej na jedno zmianowa czyt. Cały dzień i już mi mega smutno jak go cały dzień nie ma , ja też zrobiłam się taki mieczak jak nie ja zawsze wszędzie mnie było pełno śmiechu itd a teraz jakis smutasek się zrobiłam na maxa [emoji1]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Zauważyłam.. z Tobą mogłam się pośmiać, powyglupiac a od jakiegoś czasu nic :(

Super że tak pomagacie. Domów tymczasowych zawsze brakuje... Przez około 4 lata działałam w stowarzyszeniu dla zwierząt. Też byłam domem tymczasowym ale częściej dla psów :)
Najgorsze jest kiedy się te maluchy oddaje do adopcji. Smutek wielki choce i radość że będą miały dom. Niestety część wraca bo ludzie myślą że kociaki to zabawki. A.tu nagle kot coś zniszczy, nasika, płacze w nocy. Ech standard. Dwa takie tymczasy zostały z nami bo są tak kochane że nie mogłam ich oddać.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Liczę, że dostaną tą dostawę dziś i jutro wózek z fotelikiem będą u mnie :D no max w piątek. Bo jak przyjdzie mi czekać do poniedziałku to nie wiem jak wytrzymam :D
Hahahaha :D A potem wrzuć Twojego do wózka i powiedz że to tak w ramach "przygotowania "do macierzyństwa [emoji23] [emoji23]

reklama
Hahahaha :D A potem wrzuć Twojego do wózka i powiedz że to tak w ramach "przygotowania "do macierzyństwa [emoji23] [emoji23]

On już mi wymyślił zastępstwo do wózka, powiedział, że mam sobie razem z siostrzenicą wsadzić po kocie (mam 2 koty) do wózków i razem jeździć :D

Do góry