Agatka29
Fanka BB :)
Ja chłopcaJa też obstawiam u Klaudii dziewczynkę.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja chłopcaJa też obstawiam u Klaudii dziewczynkę.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Współczuję [emoji20] dobry pomysł z tym chorobowym, odpoczywaj jak najwięcej.Hej dziewczyny
Kciuki za wizyty
U mnie noc fatalna
Od 21-23 mały urządził sobie dyskotekę tak mnie kopał ze nie umiałam spac na żadnym boku jakbym nagrała film to brzuch cały chodził a jak już zasnął to budziłam soe ck pół godz albo nos zapchany, czułam tez gorączkę, albo miałam tak przeciąg w dziurkach ze szok...
obudziłam się przed chwila cała połamana, nie wiem czy jedynie plusem nie jest to ze gluty z nosa nie są przezroczyste tylko pomarańczowe i gęste wiec chyba schodzi mi cis z tych zatok
Mimo wszystko dziś zostaje w lozku znów jutro i nd tak samo w pon pójdę do lekarza po l4 i przesiedze na spokojnie w domu dolecze się do końca
Rzadko kiedy choruje ost raz tak chyba 4 lata temu ale zawsze zdycham [emoji58]
Ola moja kumpela ma benetto holand on się różni koszem od vulcano i testowałam go naprawdę fajny lekki dobrze się prowadzi spacerówki używa i jest zadowolona
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
To ja jeszcze doliczam pół piątku i pół poniedziałku bo mam na 14.45 i wychodzi 3Haha i codziennie przypominasz równiez o mojej i ja liczę dwa dni sobota , niedziela i już
Dziewczyny cieszę się, że się Wam podoba
Link do: Wózek Bebetto Vulcano 3w1 FOTEL MAXI COSI CITI - Wózki dziecięce - EntliczekPentliczeksklep.pl
Też chcesz ten kolor? Ja akurat zamówienie złożyłam przez maila bo przy okazji pytałam o parę rzeczy ale spokojnie możesz też przez stronę sklepu lub przez allegro bo widziałam, że też mają konto ale tam jest drożej. Wysyłka płatna przelewem jest za darmo, pobranie 30zł. Wysyłają od razu jeśli mają dany kolor na stanie Ten szary akurat jest więc spodziewam się go w poniedziałek Oczywiście jestem cała podjarana już [emoji28]
No póki co 3 ale może jeszcze ktoś się skusi a jaki chcesz kolor? Moim zdaniem na żywo wygląda znacznie lepiej niż na tych fotkach od producenta z neta, nawet już na takich zrobionych przez kogoś wygląda dużo fajniej Sama zobacz.
Zobacz załącznik 841943
Zobacz załącznik 841944
U mnie dwa dni temu spadl śnieg i że chwilę topnial więc jest szaro, ponuro, wieje i chlapa [emoji39] wiosny nie widaćTeż już chce wiosnę, ale jak widać bliżej niż dalej Damy radę U mnie w niedzielę ma być nawet 15 stopni i słoneczko
Ja przy pierwszym kupiłam bebetto Nico plus, objezdzilam pierwszego, drugiego, i teraz dla trzeciego też będzie. Tylko się zastanawiam czy nowej gondoli sobie. Nie kupić bo ten środek od budki brudny jest a nie wymyśliłam jeszcze jak go wyprać. Jak się nie uda to kupię nowa. Ale nigdy nie używałam wozka 4lata. 1,5 roku max i chowałam do kartonu a kolejne pół roku z mniejszą skacerowka smigalamMialam zamowic bebetto 42 twins ale cena szok I na rok poltory roku uzywania dalam spokoj , wroce do venicci ktory tez dojsc kosztowal;... ale wam ma sluzyc do 4 lat wozek wiec warto wydac w taki jaki sue marzy i dobry z atestami itd
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Hey trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty oby wszystko było dobrze my mamy na 11 [emoji7]. Powodzenia [emoji5]
Super ten wózek też myślę o tym modelu[emoji2]Dziewczyny cieszę się, że się Wam podoba
Link do: Wózek Bebetto Vulcano 3w1 FOTEL MAXI COSI CITI - Wózki dziecięce - EntliczekPentliczeksklep.pl
Też chcesz ten kolor? Ja akurat zamówienie złożyłam przez maila bo przy okazji pytałam o parę rzeczy ale spokojnie możesz też przez stronę sklepu lub przez allegro bo widziałam, że też mają konto ale tam jest drożej. Wysyłka płatna przelewem jest za darmo, pobranie 30zł. Wysyłają od razu jeśli mają dany kolor na stanie Ten szary akurat jest więc spodziewam się go w poniedziałek Oczywiście jestem cała podjarana już [emoji28]
No póki co 3 ale może jeszcze ktoś się skusi a jaki chcesz kolor? Moim zdaniem na żywo wygląda znacznie lepiej niż na tych fotkach od producenta z neta, nawet już na takich zrobionych przez kogoś wygląda dużo fajniej Sama zobacz.
Zobacz załącznik 841943
Zobacz załącznik 841944
Hej dziewczyny powiedzcie mi jakie to uczucie jak się czuje ruchy dziecka? Ja czasami czuje coś dziwnego, jakby stuknięcie albo nie wiem sama, czy to są ruchy? Czasami czuje to raz na kilka dni czy powinnam się martwić? Za kilka dni już 20 tydz, boje się trochę.