SzczęśliwaCiężarna
Fanka BB :)
Kobitki Kochane trzymam kciuki za wszystkie wizytujace [emoji110][emoji110][emoji110]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki kochana [emoji9] Ja dziś wizytuję o 16 Mam nadzieję, że jest ok.
Kochana z tego co widzę to wysyłają ZobaczIdentyczny najbardziej mi się właśnie ten podoba ciekawe czy wysyłają też do DE aż napisze do nich maila , właśnie już kiedyś Ci pisałam że te modele na allegro są droższe nie wiem dlaczego . No ja niestety nie mam jak go wyprobowac na żywo , ale czytałam opinie , wygląda ładnie także jestem przekonana do niegono i najważniejsze że ma porządny fotelik nie tak jak ta cała reszta zestawów
To właśnie są kopniaczkiHej dziewczyny powiedzcie mi jakie to uczucie jak się czuje ruchy dziecka? Ja czasami czuje coś dziwnego, jakby stuknięcie albo nie wiem sama, czy to są ruchy? Czasami czuje to raz na kilka dni czy powinnam się martwić? Za kilka dni już 20 tydz, boje się trochę.
Super jak się kiedyś uda spotkać to będziemy wyglądały jak jakiś fanklubSuper ten wózek też myślę o tym modelu[emoji2]
Napisane na HTC Desire 830 dual sim w aplikacji Forum BabyBoom
A nie wiem w sumie dlaczego Tak jakoś mi pasuje do Ciebie bardziej córkaBiedna, może od tego leżenia.. przewietrz sobie w pokoju , nie siedź ciągle z głową w telefonie , chociaż wiem wiem, to trudne
Ojej :* tez miałam dużo takich snów i płakałam po przebudzeniu. Nie przyjemne
Ja też
Dlaczego ? moze się sprawdzi już tak nie długo 4 tygodnie się tak ciągnęły, tak narzekałam a to już zaraz
Przyjmuje zaklady hahahJa chłopca
Kciuki za wszystkie wizytujące dzisiaj [emoji106]
@kinga30 - mam nadzieję, że szybko jej przejdzie, no i że u ciebie będzie ok..
@Karla88 - jak się czujesz? Jak katar?
U mnie teoretycznie widoczna poprawa, poza bólem głowy i mega osłabieniem... Ale mam nadzieję, że jak więcej zjem (przez ostatnie dni kiepsko mi to szło...), i jeszcze odeśpię, to będę mogła wrócić do żywych... Oby....
Może dzisiaj na chwilę wyjdę z domu, powinnam się poczuć lepiej...
Wczoraj zasnęłam przed 1 (O miał spotkanie w pracy, uroki międzynarodowych korpo, w ich kraju nie ma dnia kobiet, więc...), potem jeszcze pojechał do mojej babci itd, a potem nam się przwciagnęło trochę...
Ogólnie jakoś tak smutno mi ostatnio.. Pewnie w dużej mierze przez tą infekcję... Od prawie 4mcy leżę w domu, prawie bez kontaktu z ludźmi itd, a teraz jeszcze jestem bardzo osłabiona i chora, więc nie mogę nawet siąść do maszyny albo zrobić czegokolwiek... O na budowie, żeby jak najwięcej zrobić, a mnie po prostu smutno
Może dzisiaj pójdę do pasmanterii, bo muszę dokupić włóczki na sweterek dla Hani, żeby go jutro skończyć, no i muszę pilnować jedzenia, żeby uzupełnić braki...
Ale na razie idę do kuchni po coś do zjedzenia, a potem spróbuję trochę pospać...
Na tą samą mamy godzinęTo ja jeszcze doliczam pół piątku i pół poniedziałku bo mam na 14.45 i wychodzi 3
No przez ten czas jak był używany 3 razy musiałam dentke zmieniać. Więc polecam zaopatrzyć się w jedną na zapas. Niby była ta gwarancja door to door ale szybciej było wymienić samemu.Super kolejna pozytywna opinia
Ooooo ja bym zjadła pastę z makreli *.*Na szczęście tylko sen.. No byłam gotowa na IP jechać po przebudzeniu...
Siedzenie w domu ma jeden plus... Właśnie jem kanapki z pastą z czarnej fasoli, ale taką mega czosnkową (na puszkę fasoli dałam ponad pół główki czosnku, gdzie normalnie max 2-3 ząbki) - zdecydowanie nie nadaję się do kontaktów z ludźmi [emoji23]
Ale Hani smakuje Po czosnku itd daje znać najbardziej
Biedna, może od tego leżenia.. przewietrz sobie w pokoju , nie siedź ciągle z głową w telefonie , chociaż wiem wiem, to trudne
Ojej :* tez miałam dużo takich snów i płakałam po przebudzeniu. Nie przyjemne
Ja też
Dlaczego ? moze się sprawdzi już tak nie długo 4 tygodnie się tak ciągnęły, tak narzekałam a to już zaraz
Dokładnie , takie stuknięcia . Ja jutro kończę 20tydzien i takie ruchy czuje raz na 2,3 dni więc nie martw się :* jeszcze będziemy czuły codziennieHej dziewczyny powiedzcie mi jakie to uczucie jak się czuje ruchy dziecka? Ja czasami czuje coś dziwnego, jakby stuknięcie albo nie wiem sama, czy to są ruchy? Czasami czuje to raz na kilka dni czy powinnam się martwić? Za kilka dni już 20 tydz, boje się trochę.