reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Kciuki za wszystkie wizytujące dzisiaj [emoji106]

@kinga30 - mam nadzieję, że szybko jej przejdzie, no i że u ciebie będzie ok..

@Karla88 - jak się czujesz? Jak katar?
U mnie teoretycznie widoczna poprawa, poza bólem głowy i mega osłabieniem... Ale mam nadzieję, że jak więcej zjem (przez ostatnie dni kiepsko mi to szło...), i jeszcze odeśpię, to będę mogła wrócić do żywych... Oby....
Może dzisiaj na chwilę wyjdę z domu, powinnam się poczuć lepiej...

Wczoraj zasnęłam przed 1 (O miał spotkanie w pracy, uroki międzynarodowych korpo, w ich kraju nie ma dnia kobiet, więc...), potem jeszcze pojechał do mojej babci itd, a potem nam się przwciagnęło trochę...

Ogólnie jakoś tak smutno mi ostatnio.. Pewnie w dużej mierze przez tą infekcję... Od prawie 4mcy leżę w domu, prawie bez kontaktu z ludźmi itd, a teraz jeszcze jestem bardzo osłabiona i chora, więc nie mogę nawet siąść do maszyny albo zrobić czegokolwiek... O na budowie, żeby jak najwięcej zrobić, a mnie po prostu smutno :(

Może dzisiaj pójdę do pasmanterii, bo muszę dokupić włóczki na sweterek dla Hani, żeby go jutro skończyć, no i muszę pilnować jedzenia, żeby uzupełnić braki...
Ale na razie idę do kuchni po coś do zjedzenia, a potem spróbuję trochę pospać... ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
Ja ostatnio też tak jakoś bez humoru. Nigdzie nie wychodzę poza sklepem i odwozeniem syna do szkoły. Mój albo w pracy, albo remont w domu, albo stowarzyszenie. W domu bajzel, nie mogę nic porobić ehh, jakoś mnie przytłoczyła szara rzeczywistość. Niech już przyjdzie wiosna. Wprawdzie bez rowera i rolek :( , ale chociaż spacee, książka na leżaku e ogrodzie....

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam sie rownież :)

Wczoraj moja mała tez szalała w brzuszku wieczorem, skopała porządnie tatusia :) trzymał rękę na brzuchu to zaczęła go kopać.
Córusia Tatusia bedzie ;)te kopniaczki coraz mocniejsze i bardziej wyczuwalne sa:biggrin2:

@_agnieszka_ tak myślałam ze mamy dosyć podobny rozmiar ;) teraz pomyslałam ze przydałby mi sie jakiś biustonosz do spania.
Ja śpię w tym eco melissowym - taka bawełna, nie trzyma jakoś wybitnie (beżowy pod tym względem dużo lepiej), ale mega wygodny do spania czy polegiwania :)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Też przed chwilą robiłam popcorn. Ja jeszcze chciałam posiedzieć przy pracy, ale mi dziecko nie chce zasnąć, chyba planuje wisieć przy piersi do rana.

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Kolejna popcornowa mamusia :D . No jak pewnie tak pięknie w domu popcornem pachniało to synuś miał apetycik jeszcze większy przez to nieumial sie od piersi oderwac :D

Ja bylam w lazience ale jak wrocilam to juz nie zasnelam, a teraz podjadam popcorn ;p
Ja tak się męczyłam dzisiaj trzecia noc, idę do łazienki , wracam i koniec spania :( ale nie pomyślałam , że ktoś będzie na forum :p
Ja nie pamietam zazwyczaj swoich snow ;p
Mi się dzisiaj śniło że urodziłam córkę, nagle już miała z 5 Lat, wymalowała się i poszłyśmy pokazać się K . XD

Ja ostatnio też tak jakoś bez humoru. Nigdzie nie wychodzę poza sklepem i odwozeniem syna do szkoły. Mój albo w pracy, albo remont w domu, albo stowarzyszenie. W domu bajzel, nie mogę nic porobić ehh, jakoś mnie przytłoczyła szara rzeczywistość. Niech już przyjdzie wiosna. Wprawdzie bez rowera i rolek :( , ale chociaż spacee, książka na leżaku e ogrodzie....

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Też już chce wiosnę, ale jak widać bliżej niż dalej :) Damy radę :) U mnie w niedzielę ma być nawet 15 stopni i słoneczko :D

Ja tak się męczyłam dzisiaj trzecia noc, idę do łazienki , wracam i koniec spania :( ale nie pomyślałam , że ktoś będzie na forum :p

Mi się dzisiaj śniło że urodziłam córkę, nagle już miała z 5 Lat, wymalowała się i poszłyśmy pokazać się K . XD
Te nasze sny to to super :D Mnie ostatnio się śniło, że M mnie zostawił, obudziłam się zapłakana, patrzę że M nie ma obok, okazało się, że był w łazience i potem miał ze mnie polewkę, że nie może nawet wyjść do łazienki bo ryczę, że mnie zostawia :D Ale ten sen to była tragedia, przeżyłam to strasznie.

reklama
Do góry