reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Zdarza się czasami pomylić ☺️ tyle nas pisze i jeszcze takie ilości, że czasami ciężko nadążyc☺️ myślę, że jak zrobi się wiosna to od razu nam się samopoczucie poprawi☺️
Ja wczoraj tryskałam radością :D jak było +12 a dzisiaj +2 i deszcz .. ale od przyszłego tygodnia ma temperatura dochodzić nawet do +20 :D
Zazdroszczę, że tata już czuję :) M jeszcze nic nie wyczuwa przez brzuch, poza tym mały od razu jak on położy rękę się uspokaja :D

Łobuziak :D mam to samo, moje rzadko kopie, ale jak już czasami ma ochotę i przez chwilę go czuje, delikatnie podnoszę bluzkę i nie wiem czy nawet to odczuwa bo w momencie przestaje, nie wspomnę o przyłożeniu dłoni do brzucha . Wstydzi się czy co :D

reklama
Jestem strasznie ciekawa płci Twojego maluszka :D
Ja też jestem ciekawa co tam Klaudia nosi w środku [emoji16][emoji16] trzyma nas w niepewności i podkreca ciekawość [emoji16] może w urodziny będę miała prezent i w końcu Klaudia zdradzi co tam ma [emoji16][emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

Hej dziewczyny powiedzcie mi jakie to uczucie jak się czuje ruchy dziecka? Ja czasami czuje coś dziwnego, jakby stuknięcie albo nie wiem sama, czy to są ruchy? Czasami czuje to raz na kilka dni czy powinnam się martwić? Za kilka dni już 20 tydz, boje się trochę.

Spokojnie do 24 tygodnia powinno się czuć ale nie musza być to ruchy regularne wszystko zależy od ułożenia dzidzi i budowy cały mamy także myślę , że możesz być spokojna

Ja przy pierwszym kupiłam bebetto Nico plus, objezdzilam pierwszego, drugiego, i teraz dla trzeciego też będzie. Tylko się zastanawiam czy nowej gondoli sobie. Nie kupić bo ten środek od budki brudny jest a nie wymyśliłam jeszcze jak go wyprać. Jak się nie uda to kupię nowa. Ale nigdy nie używałam wozka 4lata. 1,5 roku max i chowałam do kartonu a kolejne pół roku z mniejszą skacerowka smigalam

Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom

Super kolejna pozytywna opinia :)

A ja w sumie to bez zmian brzuch i wszystko na dole pobolewa biorę leki leżę i tyle a do tego głowa mi się odzywa coraz częściej znów . A Ty jak się Masz?:)
Biedna, może od tego leżenia.. przewietrz sobie w pokoju , nie siedź ciągle z głową w telefonie , chociaż wiem wiem, to trudne :D
Te nasze sny to to super :D Mnie ostatnio się śniło, że M mnie zostawił, obudziłam się zapłakana, patrzę że M nie ma obok, okazało się, że był w łazience i potem miał ze mnie polewkę, że nie może nawet wyjść do łazienki bo ryczę, że mnie zostawia :D Ale ten sen to była tragedia, przeżyłam to strasznie.
Ojej :* tez miałam dużo takich snów i płakałam po przebudzeniu. Nie przyjemne :(
Jestem strasznie ciekawa płci Twojego maluszka :D
Ja też :D
Obstawiam dziewczynkę :p
Dlaczego ?:D moze się sprawdzi :p już tak nie długo :) 4 tygodnie się tak ciągnęły, tak narzekałam a to już zaraz :)

reklama
Witajcie.
Wlasnie sie umowilam do pediatry. Mloda wczoraj miala lkkko podwyzszona temp i kaszle nadal fatalnie. Masakra jakas, tydzien siedzenia w domu i gorzej zamiast lepiej[emoji20]

Mam nadzieje, ze dzic choc brzuch mnie nie bedzie bolal, bo wczoraj jednak w poludnie zaczal pobolewac a na wieczor juz sie ruszac nie moglam. Zaczelo mnie to troche martwic[emoji53]

Sprobuje jeszcze zasnac choc na chwile.

Zycze milego dnia i powodzenia na wizytach!

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

O jejku . Oby u młodej to nic poważnego , ale lepiej to sprawdzić przed weekendem masz rację . Obyś się dobrze czuła i brzuszek już niebolal :)

Do góry